Bäst Bästa Bästa Bästa Bäst Bäst
Nikola Markulic
Nikola Markulic är mäklare på Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
.Nikola Markulic har varit registrerad mäklare sedan 2020-09. Nikola Markulic har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-02 och har fått 151 omdömen med ett betyg på 4.9. Nikola Markulic har haft 55 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2024-02 - 2025-02
151 omdömen om Nikola Markulic
Oerhört professionellt bemötande, och har känt mig trygg hela vägen!
Tack världens bästa Johanna! Det har varit supertrevligt att få vägleda dig genom denna affären. Jag tror verkligen du kommer supertrivas i lägenheten. Mvh, Nikola Markulic, Fastighetsbyrån.
En väldigt tillmötesgående bra mäklare som har fått en hel del utmaningar ifrån mig men har alltid bemöt feedbacken väl och anpassat sig till mina behov. Trots tuffare marknad och pressat läge så har han löst försäljning av bostaden till ett rättvis marknadspris. Kan verkligen rekommendera Nikola som har alltid varit tillgänglig och mottaglig för feedback och anpassat sig till mina behov.
Stort tack för de superfina orden Michael! Jag är glad att jag levde upp till förväntningarna och att vi rodde affären i hamn, trots ambivalent marknadsläge. Jag är alltid ute efter att lära mig mer och eftersom varje klient kräver olika saker så måste man vara mottaglig för feedback, det är det som får en att utvecklas och växa som mäklare. Stort tack för förtroendet och stort tack för en utmaning ;) Mvh Nikola Markulic, Fastighetsbyrån.
Trevlig, gick den extra milen, lyhörd, utförlig och proffsig som få!
Stort tack för den fina recensionen Johan! Det var en fröjd att få surra med dig på visningen och även hjälpa till dig en snabb och smidig affär. Jag tror verkligen du kommer älska din nya bostad! :) Mvh, Nikola Markulic, Fastighetsbyrån.
Trevligt bemötande, engagerad, stort kontaktnät.
Stort tack för de fina orden Karin! Det har varit ett nöje att få hjälpa dig med din försäljning. Om du behöver någon mer hjälp av mig är det bara att slå en signal. Mvh, Nikola Markulic, Fastighetsbyrån. 070 8223380
Duktig mäklare som gjorde ett fantastiskt jobb
Kort och koncist! Stort tack för de superfina orden min vän. Om jag hade fått ge dig en recension skulle du också fått en 5:a, rakt av! Tack för ett grymt samarbete. Med vänliga hälsningar, Nikola Markulic, Fastighetsbyrån Vällingby/Hässelby/Spånga
Mycket trevligt bemötande och lätt att kommunicera med! Snabb och enkel bostadsaffär, allt kändes väldigt bra.
Det var ett nöje att få vägleda er till en fantastisk affär! Jag tror verkligen ni kommer tycka om denna lägenhet och ser fram emot nyckelöverlämningen. Behöver ni något under den tiden så är det bara att hojta till. Mvh, Nikola Markulic, Fastighetsbyrån.
Professionell, kunnig och trevlig. Vill gärna kontakta Nikola igen om köp eller försäljning i framtiden.
Stort tack för de fina orden Siyang! - Det var ett nöje att få sälja denna grymma 2:a i Råcksta till dig, det kändes som att du verkligen gillade lägenheten. - Nu inväntar nyckelöverlämningen i Februari! Mvh, Nikola Markulic, Fastighetsbyrån.
Otroligt bra! Tänker på allt och hjälper med allt. Tack
Stort tack för de fina orden Isabelle! - Det har varit ett nöje att få arbeta med dig. God fortsättning! Mvh, Nikola Markulic, Fastighetsbyrån.
Jag blev bemött på ett helt otroligt vänligt och professionellt sätt. Han var super tillmötesgående och professionell samtidigt som jag kände mig bekväm och att han ville hitta det bästa boendet för mig. Jag gick på en visning först, förklarade lite vad jag sökte efter och han matchade in ett boende med mitt önskemål. Jag hade inga förväntningar eftersom detta är mitt första boende jag köper själv men han höjde absolut mina kommande förväntningar. Köpet gick super smidigt, snabbt och enkelt.
Gud vilka fina ord! Tack så jättemycket Mirna, det betyder otroligt mycket!🙌🏼 Det är väldigt viktigt att arbeta med sina köpare i dagens marknad, gör en analys av de söker och kom med förslag. Jag är så glad över att överträffade dina förväntningar, ser fram emot att göra det när du säljer i framtiden sen också!👍🏼 Men fram tills dess ska du få njuta av en fantastisk lägenhet i Vällingby C. Med vänliga hälsningar, Nikola Markulic, Fastighetsbyrån Vällingby/Hässelby/Spånga