Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Ahmed M
Köpte ett hus med hjälp av Måns Jörgensson, en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus Verifierat företag

Vi är otroligt tacksamma för den fantastiska hjälp vi fått av Måns Jörgensson i jakten på vårt drömhus. Efter LÅNG tids letande hittade vi äntligen ett hus i den miljö vi alltid drömt om – mycket tack vare Måns lyhördhet, engagemang och fingertoppskänsla. Från första kontakt till avslutad affär har Måns varit professionell, tillgänglig och genuint engagerad i att hitta något som verkligen passade just oss. Det märks att han brinner för sitt arbete och förstår hur mycket ett hus kan betyda. Om jag någon gång i framtiden ska göra en fastighetsaffär igen så vet jag exakt vart jag ska vända mig – och jag hoppas verkligen att fler människor väljer denna vägen för ett maximerat utbyte och en trygg upplevelse. Vi kan varmt rekommendera Måns Jörgensson till alla som söker en kunnig, trygg och omtänksam mäklare. Tack för att du hjälpte oss hitta vårt hus!

Furuboda

Tipsa en vän om Måns Jörgensson