Bra bemötande, effektiv och mycket bra bemötande.
Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Välkommen till Fastighetsbyrån i Kristianstad och Åhus. Vi har kontor både på Cardellsgatan i sparbankens lokaler samt på Köpmannagatan i Åhus. Vi garanterar att du får en trygg affär med oss som mäklare. Vi hyser ett stort engagemang för bostäder och vill gärna hjälpa dig hitta rätt på marknaden. Vad är du ute efter? En lägenhet,...
1913 omdömen om Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Sedan starten hos Reco 2013
Bemötandet kunde inte bli bättre! Eva och jag har träffats en gång tidigare när jag skulle få värderat mitt hus och redan då stämde kemin mellan oss. Eva är trevlig och proffsig och jag fick omedelbart förtroende för henne. Hjälpt mig med allt och svarat på alla mina frågor. Känt av när jag varit extra nervös och varit mycket förstående. Kom extra tidigt till andra visningen för att lugna mig , förstod att jag var nervös. Hållit kontakt med mig under hela försäljningsprocessen på ett mycket bra och ”lagom ”sätt. Eva kan sin sak och jag är supernöjd!
Jäkla trevlig, lyhörd och hade en förmåga att tänka utanför boxen där han i vårt fall hittade en lösning som gjorde både oss och köparen mycket nöjda.
Supertrevlig och duktig på sitt jobb. Kände verkligen att han ville vårt bästa och att han gjorde allt i sin makt för att uppfylla det. Glad och duktig på att kommunicera.
Jenny Har varit mycket duktig driftig o hjälpsam O alltid på gott humör
Jag hade nöjet att arbeta med Jenny när jag köpte mitt nya hem, och jag kan inte nog betona hur imponerad jag var av hennes engagemang. Från första mötet till avslutad affär var Jenny alltid tillgänglig, lyhörd och lämnade mig inte med några ouppklarade frågor. Jenny agerade transparent, sakligt och gav mig förståelse för bostadens förbättringsåtgärder samt gav värdefulla råd. Jenny hade en god förmåga att lyssna, där jag och min sambo kände oss lugna under hela resan. Jag rekommenderar varmt Jenny till alla som letar efter en pålitlig och kompetent mäklare.
Eva är en fantastisk mäklare som får en att känna sig trygg och involverad genom hela försäljningsprocessen. Genom Evas hjälp lyckades vi sälja vår bostadsrätt som ”På gång” redan efter 9 dagar - snacka om att överträffa förväntningarna! Rekommenderar Eva till 100%.
Uppfyllde alla förväntningar, fantastiskt duktig
Väldigt bra mäklare, rekommenderar starkt! Tack Måns för en smidig affär!!
Jag kan varmt rekommendera Måns som mäklare! Han är lyhörd, professionell och snabb med att svara på alla de frågor och funderingar vi hade!
Har mycket god erfarenhet av Jenny K Å, Hon är så superproffsig, kunnig, lugn och vänlig.
Kunnig och införstådd med hur jag ville ha affären. Hela vägen inklusive fotografering var väldigt proffsigt
Vi hade Isabel från Bromölla. Är nöjd med precis allt från henne. Kunnig, trevlig, mjuk, tillmötesgående.
Måns Jörgensson är bästa mäklare ❤️❤️❤️
Vi fick information för varje detalj och fråga som vi hade. Han var villig att hjälpa till med allt han kunde, och hela processen gick bra. Vi var nöjda med jobbet han gjorde från början. Han verkar älska jobbet han gör och han var en bra rådgivare för vissa detaljer som vi inte var medvetna om tidigare.
Måns är en mycket trevlig mäklare som utstrålar kunskap och human omtanke! Vi blev redan från visning bemötta med stort engagemang och så även när vi återkom med ytterligare frågor. Vi upplevde att han var högst anträffbar och att han verkligen månade om såväl säljare som köpares intresse. Vi önskar Måns en strålande karriär som mäklare, då han verkligen uppfyllde alla tänkbara önskemål. Hanna och Mikael
Stort engagemang, glad positiv och driven. En säljare som har kunskap om bostaden han säljer. Vi ger han ☀️☀️☀️☀️☀️ av 5
Väldigt trevlig och tillmötesgående. Hade han inte svar på ens frågor så tog han reda på det. Jag hade inga förväntningar innan men jag tyckte att han var en väldigt bra mäklare. Rekommenderar han starkt.
En fantastisk mäklare som verkligen gjorde bostadsaffären smidig och stressfri. Professionell, engagerad och alltid tillgänglig för frågor. Varmt rekommenderar
Fantastisk mäklare, gör allt för att få kunden att känna sig trygg och hjälpt i alla lägen! Rekommenderar honom alla dagar i veckan!
Jag är mycket nöjd med Måns insats vid försäljningen av min lägenhet. Han har varit professionell, engagerad och alltid tillgänglig för frågor. Måns har stor kunskap om marknaden och gav värdefulla råd som gjorde hela processen smidig och trygg. Tack vare hans skicklighet blev försäljningen bättre än jag förväntat mig.
Blev bemött väldigt bra, var lätt att få kontakt. Väldigt nöjd över hela köpet, allt från första kontakten till att vi skrev på papperna.
Trevlig, hjälpsam och förståndig mäklare. Allt gick smidigt och enkelt, precis som jag önskade. En mäklare jag rekommenderar helt enkelt.
Bra bemötande. Mer kunnig än tidigare vi haft att göra med. Stort plus för sitt beteende under visningar. Oftast kan det kännas som mäklaren hänger en i hasorna och stressar en under visning men inte Carina Back.
Allt gick snabbt. Han ställde upp för visning redan dagen efter, och tipsade oss sen om hur vi skulle lägga bud.
En oerhört vänlig och kunnig kvinna
Påläst duktig hjälpsam. Det kändes tryggt att köpa av Eva. Fick kolla i lugn och ro hon svarade på mina frågor om huset kändes bra
Kort & Gott,hade jag inte varit bekant med Carina Back sen tidigare hus affärer så hade köpet av Kung Nils väg aldrig skett. Känns som Erik aldrig hade tid att svara i tfn medans Carina ALLTID svarade & hjälpte med saker som egentligen inte var hennes uppgift.
Fantastisk mäklare, Hjälpsam från första visning fram till kontrakt Var alltid hjälpsam om de var någon man undrade
Det här är en duktig fastighetsmäklare!
Jag tyckte att hon var väldigt bra på alla sätt.
Bra,, välkomnande! Skönt att få titta runt i huset själv utan att ha mäklaren hack i häl överallt.
Jenny var exceptionell! Oerhört professionell, positiv och erfaren. Både jag och min sambo kände oss trygga med Jenny, hon lyssnade på min och mina sambos tankar - och samtidigt gav sin expertis i alla våra funderingar vi hade. Att sälja med Jenny var en fantastiskt, något vi verkligen kan rekommendera. Smidigt, enkelt och tryggt!
Jenny har alltid ett leende på läpparna och ställer alltid upp!
Alla de bästa rekommendationerna för Måns.Den bästa fastighetsmäklaren.Köpte ny och sålde vår lägenhet på mindre än en månad.
Tack för de fina orden och för förtroendet att få hjälpa er med både köp och försäljning – så roligt att det gick så smidigt! Stort lycka till framåt!🙏
Det som verkligen sticker ut med Måns är hans genuina engagemang och omtanke. Han fick oss att känna oss som mer än bara kunder – det kändes som att han verkligen brydde sig om att vi skulle bli nöjda och trygga genom hela processen. Hans blick för detaljer och hans förmåga att lösa allt med ett leende gjorde hela skillnaden. Vi uppskattade särskilt hans tillgänglighet – han var alltid bara ett samtal bort och hade svar på alla våra frågor, stora som små. Måns gjorde inte bara sitt jobb, han överträffade våra förväntningar...
Tack för det fina omdömet och för förtroendet att få hjälpa er med både köp och försäljning – stort lycka till med det nya, ni kommer göra det kanonbra!
Måns har hjälpt mig mycket och jag är väldigt glad och tacksam för allt. Om jag behöver en mäklare jag kontaktar honom direkt. 5⭐️ mäklare
Tack för det fina omdömet och för er spontana och positiva inställning, det har varit ett nöje att hjälpa er!🙏
Måns är helt fantastisk! En stjärna rakt igenom! En mycket drivande mäklare med ett professionell bemötande! Vi är mycket tacksamma över Måns fina arbete, rekommenderar honom varmt!
Mäklaren var mycket hjälpsam. Förutom att förklara alla detaljer om fastigheten. Exakta möten. Hjälpsam att svara på frågor i telefon.Jag fick mer hjälp än jag trodde.
Fint bemötande & inkännande! Vi känner oss väldigt trygga med Ali som mäklare både till att köpa ny fastighet & sälja vår nuvarande!
Trevlig och gjorde nog vad han kunde i en svår försäljningsperiod,men det återstår att se om Han lyckas hela vägen fram till ett slutligt övertagande.
Alla de bästa rekommendationerna för denna unga professionella och extremt vänliga fastighetsmäklare . Alltid tillgänglig för frågor och hjälp. Vi anförtrodde försäljning och köp av fastigheter åt honom. Med en sådan attityd och professionalism kan du se att han gör sitt jobb med passion, det är inget fel, och i framtiden kommer vi säkert att samarbeta för våra framtida fastigheter.
Jenny, en mycket trevlig och professionell mäklare, med huvudet på skaft. Jag kände kemien genast när jag berättade mitt ärende. När själva köpet gjordes gick Jenny igenom kontraktet punkt för punkt så att vi skulle förstå allt till fullo. TACK.
Han jättesnäll och informera mig om allt som jag behöver
Tycker vi har fått bra svar på frågorna vi ställt samt snabb tid att kunna titta på huset innan vi budade. Uppskattar när man löpande får Info vad som sker.
Vi fick bra hjälp av Måns genom hela processen. Han är kunnig, flexibel och var alltid tillgänglig när vi hade frågor. Vi är nöjda och kan rekommendera Måns!
Grym hjälp, snabba svar och proffsig. Rekommenderas!
Måns är informativ, tydlig och minst sagt väldigt trevlig. Varma rekommendationer från oss!
Positiv,energisk,påläst,serviceminded samt inte rädd för att arbeta sena kvällar om det behövs. Han är alltid snabb att svara i telefon och återkoppla snabbt på mail,sms eller samtal. Han ger ett väldigt seriöst intryck trots sin ringa ålder. Vi rekommenderar honom gärna.
Måns är en otroligt bra mäklare, som är enkel att handskas med och otroligt hjälpsam. Han är väldigt effektiv k sitt arbete och även väldigt tillmötesgående. En otroligt samarbetsvillig person med höga ambitioner, om att hans kunder ska må bra och få en bra hjälp! Måns kommer vi att hålla oss till i framtiden, en stjärna att ha och göra med!