Måns Jörgensson

Måns Jörgensson

Måns Jörgensson är mäklare på Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus

Måns Jörgensson har varit registrerad mäklare sedan 2024-07. Måns Jörgensson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-09 och har fått 38 omdömen med ett betyg på 5.0. Måns Jörgensson har haft 23 försäljningar sen 2024-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-09 - 2025-03

38 omdömen om Måns Jörgensson

Sedan starten hos Reco 2024
Emil Z
Sålde sin lägenhet med hjälp av Måns Jörgensson en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Norra Åsum

Jäkla trevlig, lyhörd och hade en förmåga att tänka utanför boxen där han i vårt fall hittade en lösning som gjorde både oss och köparen mycket nöjda.

Johanna J
Norra Åsum

Supertrevlig och duktig på sitt jobb. Kände verkligen att han ville vårt bästa och att han gjorde allt i sin makt för att uppfylla det. Glad och duktig på att kommunicera.

Clary K
Östermalm

Uppfyllde alla förväntningar, fantastiskt duktig

Andre H
Köpte sitt hus med hjälp av Måns Jörgensson en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Kulltorp

Väldigt bra mäklare, rekommenderar starkt! Tack Måns för en smidig affär!!

Claudia H
Kulltorp

Jag kan varmt rekommendera Måns som mäklare! Han är lyhörd, professionell och snabb med att svara på alla de frågor och funderingar vi hade!

Mikael R
Sålde sitt hus med hjälp av Måns Jörgensson en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Kulltorp

Kunnig och införstådd med hur jag ville ha affären. Hela vägen inklusive fotografering var väldigt proffsigt

Shirnavaz S
Gamla Näsby

Måns Jörgensson är bästa mäklare ❤️❤️❤️

Veronika K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Måns Jörgensson en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
Charlottesborg

Vi fick information för varje detalj och fråga som vi hade. Han var villig att hjälpa till med allt han kunde, och hela processen gick bra. Vi var nöjda med jobbet han gjorde från början. Han verkar älska jobbet han gör och han var en bra rådgivare för vissa detaljer som vi inte var medvetna om tidigare.

Hanna L
Östra Vram

Måns är en mycket trevlig mäklare som utstrålar kunskap och human omtanke! Vi blev redan från visning bemötta med stort engagemang och så även när vi återkom med ytterligare frågor. Vi upplevde att han var högst anträffbar och att han verkligen månade om såväl säljare som köpares intresse. Vi önskar Måns en strålande karriär som mäklare, då han verkligen uppfyllde alla tänkbara önskemål. Hanna och Mikael

Kent S
Huaröd

Stort engagemang, glad positiv och driven. En säljare som har kunskap om bostaden han säljer. Vi ger han ☀️☀️☀️☀️☀️ av 5