Jag tycker det är bra service. Förväntad kvalitet gjorde dem jobbet. Jag är mycket nöjd och köpte en tjänst som tog bort pigment i ansiktet.
Visage D'amour Beauty
39 omdömen om Visage D'amour Beauty
Jag har gått hit regelbundet under flera år för massage och Yoga. Har även tagit enstaka skönhetsbehandlingar. Köper även en del hälsoproduk
Gjorde två olika behandlingar och såg inga resultat alls
Trevligt bemötande, men resultatet av behandlingen som jag hade genomgått borde finnas kvar i ett halvt år, för mig blev det BARA 3 månader. Jag känner mig besviken.
Jag upplever det är bra. Trevliga personal
Alltid nöjd, bra behandlingar och alltid ett super trevligt bemötande ❤️
Antonia, som driver salong Divage, arbetar både proffesionellt och personligt, och gör att jag numera blivit stamkund hos henne när det är d
Ett dålig klinik och dålig service , lurar kunder på pengarna , otrevliga personal
Opålitlig vad det gäller priser. När det är erbjudande kolla alltid att priset stämmer! Fick betala mer än vad det stod påpekade men fick ändå betala mer än vad det stod i erbjudandet!
Exceptionell och högsta världsklass i behandling, mottagning, bedömning och efterhjälp! Och jättetrevliga människor ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Väldigt trevlig och tillmötesgående! Jag var nervös inför mina behandling men Nor var väldigt lugn och proffsig och fick mig att känna mig trygg! Även efter behandlingen var hon tillgänglig när jag hörde av mig med frågor! Kan verkligen rekommendera.
Jag gjorde en behandling mot bristningar som gick rent sagt åt skogen! Ingen hänsyn alls till när jag tog kontakt o sa att jag fått inflammation och att huden började bli varig. Jag skickade även bilder och fick hemskt bemötande tillbaks av henne!!!! Nor heter hon uschhhhh
Hennes ansiktsmassage till ansiktsbehandlingen är helt magisk.
Gott och professionellt bemötande. Resultatet av behandlingen var över förväntan.
Duktiga tjejer gör ett kanon jobb, bra bemötande Är nöjd varje gång sökte dit 👍
Alltid ett fint bemötande! Har varit nöjd med resultatet oavsett vilken behandling jag har gjort! Kommer för evigt rekommendera er till alla jag känner. Ni är bäst ❤️❤️
Alltid bra bemötande. Varit nöjd med behandlingarna. Trevligt och prisvärt. Rekommenderas.
Supernöjd med ansiktsbehandlingen, jättetrevligt bemötande, allt toppen!
Prisvärt och mycket bra service! Lyssnar till kundens önskemål.
Otrevliga och förstörde mina läppar
Så trevlig o h proffsig. Man känner sig väl omhändertagen när man kommer hit.
Värsta tänkbara stället ni någonsin kan tänka er! Oprofessionella, otrevliga och riktiga bedragare! Rev upp hela mitt ansikte. Bokar tid och dyker inte upp och skyller på kunden. Ljuger och blånekar! Hotar och försöker lura kunder på pengar! Inga kvitton får man heller! Företaget tar betalt svart! Allt anmäldes till ARN. Bildbevis finns! Tänk till en extra gång innan ni bokar något här för ni lär ångra er!
Jag bemöter av de på trevlig sätt, jag är nöjd kund i Visage D'amour Beauty .
Trevligt bemötande duktig personal
Noor är proffsig och trevlig. Bra resultat med helkropps hårbortagning.
Jag var nöjd med jag har gjort hos er
Jag gjorde botox i pannan och fillers i läpparna. Väldigt fint bemötande. Och jag är väldigt nöjd med resultatet.
Jag har gjort en plasma pen behandligen för ett område där det är svårt att behandla men jag fick ändå bort allt oönskad. Rekommenderar starkt då man går inte ut därifrån om man inte är 100% nöjd🥰
Behandling funkar inte. Ingen återkoppling
Duktig och trevlig personal fina lokaler
Jättetrevliga och hjälpsamma!!! Alltid nöjd!! Jasmina
Bästa personal och jag känner mig trygg på deras händer jag har fixat min ansiktsbehandling och fillars hos de är alltid nöjes.
Alltid lika härligt att komma hit , blir bemött med leende och vänlighet 🙏 Ett nöje och jag tra mig från innerstan ut till Visage bara för att jag är så nöjd med helheten.
Bästa Kliniken i hela Stockholm😂
Inget ………………………………………………………………………….
Bästa ! Jag tycker om Nor hon är verkligen grym ❤️
The service is very good. Im satisfied!
Bemötande okej, men tyckte att priserna var vilseledande. Dvs stod ett pris i bokadirekt och när vi kom fram ett annat. Tycker att det jätteviktigt att man håller sig till det man har angett innan. Även när man visade att det inte stämmer då fick man betala nya ( felpris) så innan ni går dit försäkra er om priset verkligen stämmer.
Noor är en väldigt trevlig och duktig tjej
Utmärkt kundservice! Behandlingar som ger bra resultat!
Gjorde en behandling mot bristningar och det var absolut inte det pris som stod på hemsidan/bokningen och sedan så blev det en infektion p g a utförandet och när jag tog kontakt så öppnar hen meddelande och nonchalerar mig!!!!! Vidrigt beteende!
Gjorde filler på mina läppar och det blev en sida större än den andra .
Nor är bäst med både bemötande och bra maskinerna.
Verkligen fantastiskt! Jättebra jobb