Välkomnande och trevlig atmosfär
KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård
KROPPSKLINIKEN Tyresö Vi har erbjudit behandlingar och yoga i Trollbäcken i mer än 22år. Vår lugna oas ligger ett stenkast ifrån Trollbäckens centrum med fri parkering. Hos oss kliver du in i en avkopplande miljö där du möts av välutbildade terapeuter och yogalärare. Vi finns här för att ge dig behandlingar och yoga i världsklass....
763 omdömen om KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård
Sedan starten hos Reco 2015
Jag var på ett ”prova på pass” som var jättebra. Tyvärr tyckte min höftartros inte om yogaställningen, så jag fortsatte inte. Trevliga lokaler och den personal jag träffat har varit toppen.
Trevlig och kunnig som naprapat. Blev snabbt av med smärtan. Skulle vilja veta vad du tror orsaken till smärtan i benet och höften? Tyvärr har smärtan återkommit, svårt att sätta ner h. fot mot golvet, t.ex i trappor. Förmodligen ålderskrämpor jag får leva med. Tack för hjälpen Gunnar rekommenderar Dej gärna. Hälsningar Tony 👍
Hej Tony, Tack för dina vänliga ord! Tråkigt att smärtan återkommit och nu påverkar foten. Utan ny undersökning är det svårt att säga exakt varför, men det kan vara en återaktivering av tidigare problem, ett nytt besvär, kompensationer, nervpåverkan eller problem i foten. Även om "ålderskrämpor" kan spela in, betyder det inte att inget kan göras. Eftersom smärtan återkommit och påverkar belastningen av foten, rekommenderar jag starkt en ny undersökning för att hitta orsaken och skapa en anpassad behandlingsplan. Hoppas du snart mår bättre! Mvh, Gunnar
Alltid härligt att komma till kroppskliniken för en stunds träning eller behandling. Rekommenderar varmt.
Mysig miljö. Proffsig och ändå personlig personal. Karin Spjuth är en fantastisk Yogainstruktör och Stephanie är en av de bästa massageterapeuter jag varit hos.
Väldigt trevligt avspänt bemötande, känner att Gunnar är väldigt proffsigt påläst och har ett stort kunnande i sitt arbete,lyssnar in o ger många bra tips hur man själv kan hjälpa kroppen på traven. Har varit där 3 ggr o är väldigt nöjd, rekommenderar honom starkt om du har problem med kroppen/ Ewa
Stort tack för din fina feedback! Det ger både glädje och motivation att fortsätta utvecklas för att ge den bästa behandlingen.
Har gått till Gunnar med flera olika krämpor. Han är otroligt kunnig och lyckas alltid hitta problemet! Behandlar sen orsaken och inte bara symtomen. Bästa naprapaten jag gått till!
Stort tack för din fina feedback! Det gläder att du är nöjd, och jag ser fram emot att hjälpa dig att va toppen.
En härlig välkomnande lokal där man får tid för sig själv. Jag går just nu hos Karin Wiregård yoga.Kan varmt rekommendera detta pass . Finns många pass att välja på och "lärarna"är grymma.
Jag började gå hos Karita för några år sedan efter att jag letade efter ett ställe för att göra ansiktsbehandling på i närområdet där jag bor. Jag hittade Karita och såg att hon hade bra omdömen och provade att boka in mig. Sedan dess har hon hjälp mig att hålla min hy i schack och hjälper till när min hy börjar bråka. Hon gör alltid något utöver att man bara gör en ansiktsbehandling. Hon bryr sig om dig som kund, lyssnar tålmodigt och visar en underbar förståelse. Jag skulle kalla henne för en vän mer än en företagare...
💕Tack för dina fina ord Mvh/ Karita
Varmt och trevligt välkomnande, mysig och fräsch inredning. Alltid rent. Kul med möjlighet att köpa allt från tvål till rawbars i kassan. Går på hathayogan med bästa Anna, ibland Yin med Anna. Alltid prestigelöst men hög kvalitet på passen. Längtar till varje pass! Har även gått på gongbad med Mattias vilket jag verkligen rekommenderar om du behöver koppla av.
❤ Tack för dina fina ord och rekommendationer Jennifer, vi är så glada att du trivs hos oss och att du uppskattar det vi säljer i shoppen och att yogan ger dig det du behöver. Det är så fint att ha dig med under klasserna. Stor kram, Anna Aro
Har varit på yogaklasser och reikibehandling och alla bemöter en med värme och uppfyller alla förväntningar och mer därtill. Alla är väldigt professionella och kan sin sak.
Mycket duktig. Frågar hur man vill ha massagen hårt eller lätt samt tar reda på var man har behov V av att bli knådad. Jag tycker att Stephanie är den bästa massör jag varit hos.
Tack så hemskt mycket Maria. Det värmer.
Hon var bra, hon var bra, hon var bra
Va roligt att höra att du va nöjd Ragnar.
Härlig ansiktsbehandling (90 min) och skönt att färga ögonfransar och bryn inför semestern, kan varmt rekommenderas.
Tack för ditt omdöme Det värmer Mvh/ Karita
Professionell, lugn och trygg. Känner mig alltid väl mottagen och ompysslad av Viveca. Hon inger ett lugn och får mig att må bra.
Tack snälla Hanna för din fina recension!🙏🏻❤️ Det värmer att höra! Kram Viveca
Karin är så proffsig och man blir alltid väl omhändertagen.
Karita är väldigt professionell och har ett trevligt bemötande.
Tack Lotta för ditt fina omdöme Mvh/ Karita
Trevligt bemötande, underbara yogapass där alla är välkomna.
Fint och bra på alla sätt och vis. Alltid nöjd med Yoga klasserna
Kunnig, trevligt bemötande, proffs
Tack för ditt omdöme Det värmer Mvh/ Karita
En klinik utöver det vanliga. Bara att kliva innanför dörrarna får mig att slappna av och släppa allt. Ett professionellt team med gedigen kunskap inom sina områden, omhändertagande och som känner in vad som behöver släppas ut och vad som behöver fyllas på. Trogen kund sedan 2007, har fått hjälp med både ryggproblem, stressrelease och rosacea.
Man längtar hit! Man möts av professionalitet och omtänksamhet. Man vistas i vackra och funktionella lokaler. Man känner tacksamhet för att en plats som denna finns!
Karin är lyhörd, inkännande och oerhört professionell! Jag rekommenderar henne varmt!
Mycket trevligt bemötande och kände mig väl omhändertagen av en proffsig och kunnig Karin. Jag själv var hos Karin för en Lpg behandling.
Jätte bra, hon hjälpte mig när jag hade en hemsk smärta i kroppen, hade jag råd skulle jag gå till henne varje vecka ❤️
Tack så hemskt mycket för fin feedback.
Superbra! Kunniga,proffsiga ledare inom yoga. Tar hand om sina kunder med glädje och det finns alltid tid för svar när frågorna kommer från deltagare efter mötet. Tack
Hon läste av min onda rygg på ett fantastiskt sätt behövde bara en behandling så var det onda ur värden 🙏
Va roligt att höra att det onda gick bort Joakim
Viveca bemötte mig väldigt respektfullt och med stor omsorg. Hon är livserfaren, har gedigen kompetens inom många områden och utstrålar positivitet, lugn och värme.
Tack Petra för dina fina ord! 🙏🏻❤️ Kram Viveca
En mycket kunnig och duktig PT som får en att längta till varje pass.
Jag blir alltid lika nöjd hos Karita!
Tack för ditt fina omdöme Mvh/ Karita
Inlyssnande och Professionell
Perfekt avvägning av det som behövdes för stunden.
Jag har varit kund hos Karin i många år , alltid får man det bästa proffsiga hjälpen. Hon är det bästa som finns.
Jag bokade vaxning av halva ben, knän och bikini. Var lite nervös då det var min första gång och visste inte vad jag skulle vänta mig. Men det var absolut inte konstigt eller stelt, det ända jobbiga var väl att det gjorde ont ibland. Men det är ju inte så konstigt!!
Tack för ditt omdöme Det värmer Mvh/ Karita
Alltid positivt och trevligt bemötande. Erfaren och kunnig, kan alltid svara på mina frågor. Får ofta komplimanger för mina fransar när Karita gjort dom. Kund sedan 8 år tillbaka, lika nöjd då som nu. Kan verkligen rekommendera Karita!
Tack underbara du för ditt fin omdöme Mvh/ Karita
Stephanie är mycket trevlig och sympatisk och är suverän på idrottsmassage vilket passar mig då jag har artros och tränar på gym ett par gånger per vecka för att hålla artrosen i schack. Hon knådar och masserar bort ev. muskelknutar och stelhet. Känns som man svävar därifrån!
Linda är mycket kunnig, inkännande och trevlig.
Bokade 1 timmes massage. Väldigt professionellt. Trevliga lokaler och väldigt trevlig massör.
Väldigt trevligt bemötande och kunnig.
Tack för ditt fin omdöme Mvh/ Karita
Mycket bra på att massera, lyssnar av med mig på ett bra sätt innan och hjälper mig på ett bra sätt.
Det var verkligen toppen! Går snart igen.
Jättetrevligt bemötande! Duktig och pedagogisk. Förklarade vad behandlingen gick ut på, på ett väldigt bra sätt.
Jag har blivit av med extremt mycket finnar vilket var huvudmålet, behandlingen var även extremt skönt och relaxande.
Så roligt att höra Tack Hugo för ditt omdöme Mvh/ Karita
Bra bemötande, kunnig samt duktig! Rekommenderar starkt!
Tack snälla för din fina rekommendation, detta värmer gott!
Proffsig massageterapeut som ger en djupgående massage. Trevlig bemötande. Känns tryggt att gå till Stephanie.
Massagen var helt fantastisk! Efter två sessioner av massage och reiki försvann mina huvudvärk som jag hade haft nästan dagligen under ett par månader. Nu har det gått ett par månader sedan mina sessioner och problemen med huvudvärken har hållit sig borta. Så tacksam!
Tack Izabella för din recension! Vad underbart att höra att huvudvärken försvunnit!❤️ Kram Viveca
Viveca utstrålar en lugn och behaglig värme i gruppen som hon leder i Medicinsk yoga. Hon uppmuntrar oss att reflektera över våra små framsteg och hennes övningar ger resultat över tid. Det känns skönt att jag har blivit rörligare och övningarna känns mer bekväma. Jag kan varmt rekommendera Viveca till alla som behöver mjuka upp kroppen på ett skonsamt sätt.
Tack Kristina för dina fina ord!❤️ Vad fint att höra vad yogan betytt för dig! Kram Viveca
Trevligt bemötande och skön massage :-)
Tack Åsa för din fina recension!❤️ Kram Viveca
Massage. Den passar mig och min rygg.
Bästa massören som jag har gått till flera gånger för att lossa på spänningar eller bara njuta av en skön massage.