Watercircles Sverige AB

1.0

3 omdömen om Watercircles Sverige AB

Mats J
Skrev om Watercircles Sverige AB

Varning för Watercircles försäkringsbolag! Dom kanske ligger bra till prismässigt men när det blir ett försäkringsärende, då är dom inte lika fördelaktiga! Vi har haft två ärenden hos dom som båda nekats ersättning. Det senaste en vattenskada som troligen leder till en renovering för flera hundra tusen kronor. Trots att vi har deras dyraste försäkringsalternativ, supervilla, så nekas vi ersättning. Först skickade dom en besiktningsman som inte gjorde ett objektivt korrekt jobb - vi tog in en opartisk besiktningsman...

Svar från Watercircles Sverige AB

Hej Mats, Vad tråkigt att du är missnöjd med vår skadereglering. Om du inte är nöjd med vår hantering av ditt ärende så har du som kund alltid rätt att kontakta våra klagomålsansvariga så granskar de ditt ärende på nytt. Det gör du i så fall här: https://www.watercircles.se/kundservice/om-du-inte-ar-nojd/ Hör gärna av dig till oss om du har ytterligare frågor så ska vi hjälpa dig på bästa sätt.

Sponsor
ICA Försäkring AB
3.9/5 i betyg av 339 omdömen 3.9 av 339 omdömen
Badge2022

Vi har använt oss av försäkringen och allt fungerade super!

Antonia B Antonia B
Läs mer omdömen
William Y
Skrev om Watercircles Sverige AB

Otroligt dåligt!!! Vi har inte mottagit något ersättning för skadan på vår maskin. Försäkringsbolaget som vi behöver ta kontakt med tar inte ansvar och försöker förhindra vår rättmätiga ersättning!

Svar från Watercircles Sverige AB

Hej William, Som kund har du alltid rätt att kontakta våra klagomålsansvariga så gör de en granskning av ditt försäkringsärende. Det gör du i så fall här: https://www.watercircles.se/kundservice/om-du-inte-ar-nojd/ Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har ytterligare frågor.

Sulejman H
Skrev om Watercircles Sverige AB

Uselt! Varning! Sämst av alla!!!

Svar från Watercircles Sverige AB

Vad tråkigt att du är missnöjd. Du får gärna höra av dig till oss om du har frågor som du söker svar på. Som kund är du givetvis viktig för oss.

Reco tipsar!
Accept Försäkringsaktiebolag (publ)
4.4/5 i betyg av 235 omdömen 4.4 av 235 omdömen
BadgeTwoYears

Bra och snabb handläggning. Tydlig info.

Josefin T Josefin T
Läs mer omdömen