Fantastiskt och proffesionellt bemötande rakt igenom hela vistelsen. Mycket nöjd👍🏼
63 omdömen om Emma H
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tiden att ge oss din feedback. Tusen tack Isac! Det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök. Varmt välkommen åter!
Super bra och proffsigt bemötande från Emma, ville jämna till min färg i håret efter en hemmafärgning som misslyckats och blev mer en nöjd med resultatet!!
Tusen tack Izabella för att vi fick ditt förtroende att ta hand om dig och ditt hår. Din fina feedback gör oss verkligen glada. Hjärtligt välkommen tillbaka.
Kunnig och lyhörd för önskemål. Mycket nöjd med resultatet
Tack så mycket för din feedback Hanna! Den betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka!
Min dotter var väldigt nöjd med Emmas bemötande.
Stort tack Therese! Vi blir så tacksamma för din feedback. Det glädjer oss att din dotter är nöjd med sitt besök.Varmt välkomna tillbaka igen.
Hon var väldigt professionell,trevligt och hon kan sitt jobb.Jag färgade uppväxten och gjorde olika slingor som jag var väldigt nöjd
Tack för din fina återkoppling Ileana! Det gör oss verkligen glada att höra att du är nöjd med ditt besök. Varmt välkommen tillbaka igen.
Lyhörd och intresserad ! Gav bra tips och råd. Jättenöjd med klippningen!
Tusen tack för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss Eva, det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!
Trevligt och fint resultat av klippningen.
Tusen tack för din feedback Sarah, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!
Mycket trevligt bemötande! Emma var mån om mitt välbefinnande. Hon gjorde en underbart skön hårtvätt ! Hon var mycket noga med att visa och förklara innebörden av hårtoning och resultatet blev som jag ville ha det! Hon är noga och förklarar bra! Jag kommer tillbaka till Emma!
Tusen tack Angelica! Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du hade en bra upplevelse hos oss. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka.
Hon är jättebra om service och tar hand om gästerna, jag är jätte nöjd!
Vad roligt att du är nöjd med ditt besök. Tack för din feedback, den betyder mycket! Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.
Emma är alltid glad , trevlig och proffesionell i sitt arbete. Blir alltid nöjd när jag klipper och slingar mitt hår hos henne. Hon är toppen helt enkelt
Vad roligt att du är nöjd med ditt besök Marianne. Tack för din feedback, den betyder mycket! Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.