Mycket trevligt bemötande och duktig frisör!
227 omdömen om Linda B
Blev trevligt och glatt bemött av Linda🙏Det var en vacker och mysig och lugn salong mitt i julstressen🙏Blev väl omhändertagen av Linda som verkar så kunnig och som man kan lita på🙏Jag hade bokat klippning av mitt halvlånga trötta hår, så Linda föreslog en må bra kur innan hon klippte 7cm🙏Jag är jättenöjd och håret mår bra och är lättskött nu och vi hade trevliga samtal under behandlingen, så jag ska boka slingor i januari🤗Kram och tack från nöjd Ulla👵
Trevlig, kunnig och jag kommer att komma tillbaka
Tack för din feedback Susanne. Det glädjer oss att att du är nöjd med ditt besök. Du är varmt välkommen tillbaka.
Otroligt härlig tjej som verkligen hjälpte mig med tips hur jag förbättrar min hårhälsa. Något jag uppskattade mycket var att hon verkligen var duktig på att hålla en konversation men samtidigt kunde låta det vara tyst. Tidigare frisörer vill prata ut hela besöket men en tystnad här o där gjorde jättemycket för mig som lätt förlorar sociala batteriet. Kom där ifrån med en känsla att jag fått helt nytt hår vilket va otroligt härligt
Din feedback värmer, stort stort tack Emelina! Det glädjer oss att vi kunde ge dig den känslan du beskriver med ett helt nytt hår. Du är hjärtligt välkommen tillbaka!
Otroligt kunnig och inlyssnande. Det Första av mina senaste fyra frisörbesök där jag faktiskt fått det jag bett om och är riktigt nöjd!
Stort tack Jozephine, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss, det är vi mycket tacksamma för! Det glädjer oss att du blev nöjd. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!
Mycket trevligt bemötande. Kunnig och lyhörd för önskemål.
Tack Beatrice, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss, det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!
Jättetrevligt bemötande och duktig på det hon gör😊 jättenöjd
Stort tack Tiina, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! 🙂 Varmt välkommen tillbaka.
Linda är otroligt skicklig och har gedigen utbildning och det märks!
Tack för din fina återkoppling Kristin! Det gör oss verkligen glada att höra att du är nöjd med ditt besök. Varmt välkommen tillbaka igen.
Trevlig och kunnig frisör som verkligen lyssnar på vad kunden önskar! Jag kan varmt rekommendera Linda!
Stort tack för din rekommendation Lena. Den betyder massor! Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Linda är trevlig och jag upplevde henne trygg och kunnig som frisör. Jag är jättenöjd med klippningen och mitt besök och kommer boka tid hos Linda och WAU igen.
Stort tack Maria för att du delar med dig av din upplevelse av ditt besök hos oss. Det gläder oss att du är nöjd och vi är tacksamma att få förtroendet att ta hand om dig och ditt hår! Du är varmt välkommen när det är dags igen!