Mycket trevligt bemötande. Kunnig och lyhörd för önskemål.
222 omdömen om Linda B
Jättetrevligt bemötande och duktig på det hon gör😊 jättenöjd
Linda är otroligt skicklig och har gedigen utbildning och det märks!
Trevlig och kunnig frisör som verkligen lyssnar på vad kunden önskar! Jag kan varmt rekommendera Linda!
Stort tack för din rekommendation Lena. Den betyder massor! Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Linda är trevlig och jag upplevde henne trygg och kunnig som frisör. Jag är jättenöjd med klippningen och mitt besök och kommer boka tid hos Linda och WAU igen.
Stort tack Maria för att du delar med dig av din upplevelse av ditt besök hos oss. Det gläder oss att du är nöjd och vi är tacksamma att få förtroendet att ta hand om dig och ditt hår! Du är varmt välkommen när det är dags igen!
Trevligt bemötande och bra utfört arbete! Tack!
Tack Siv! Det gör oss verkligen glada att höra att du är nöjd med ditt besök. Varmt välkommen tillbaka igen.
Mycket nöjd med håret,, så trevlig och proffsig
Stort tack för din feedback Mona. Att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!
Trevlig och proffesionellt bemötande. Hon sade vad hon tyckte och varför vi gjorde som vi gjorde med håret. Hon rekommenderade även olika produkter som skulle passa mitt hår bra, vilket de gör. Hon förklarade varför vi gjorde det vi gjorde och vi satte även fram några mål att uppnå till sommaren’
Stort tack Alva för din feedback. Den betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka när det är dags att ta nästa steg på din planerade hårresa!
Extremt professionell! Jag fick precis det jag frågade efter och allt mitt hår saknade fick jag efter min tid hos Linda. Otroligt nöjd, kommer aldrig gå någon annanstans! Mina behandlingar var, avfärgning, färgning och klippning.
Tusen tusen tack Klara, för din fina feedback! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka!
Linda är proffsig, trevlig, noggrann, vänlig och omhändertagande Mina förväntningar var höga då jag alltid tidigare blivit supernöjd och självklart levde Linda upp till det. Jag är så nöjd. Behandlingen jag gjorde var folieslingor och klippning
Tack så mycket Anette för din fina feedback! Den betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka.