WAU Eskilstuna

35 omdömen om WAU Eskilstuna

Sedan starten hos Reco 2024

Åsa A
Skrev om Emma H en del av WAU Eskilstuna

Superbra kundbemötande och väldigt kunnig. Jättenöjd med klippningen och min nya frisyr.

Angelika V
Skrev om Emma H en del av WAU Eskilstuna

Emma gav mig en snygg frisyr ! Klippte och stylade säkert! Hon var dessutom observant på min torra hårbotten och la in någon produkt som var skonsam mot detta. Självklart kommer jag tillbaka!

Jozephine L
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Otroligt kunnig och inlyssnande. Det Första av mina senaste fyra frisörbesök där jag faktiskt fått det jag bett om och är riktigt nöjd!

Beatrice H
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Mycket trevligt bemötande. Kunnig och lyhörd för önskemål.

Svar från Linda B

Tack Beatrice, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss, det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!

Tiina S
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Jättetrevligt bemötande och duktig på det hon gör😊 jättenöjd

Svar från Linda B

Stort tack Tiina, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! 🙂 Varmt välkommen tillbaka.

Kristin R
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Linda är otroligt skicklig och har gedigen utbildning och det märks!

Svar från Linda B

Tack för din fina återkoppling Kristin! Det gör oss verkligen glada att höra att du är nöjd med ditt besök. Varmt välkommen tillbaka igen.

Isac H
Skrev om Emma H en del av WAU Eskilstuna

Fantastiskt och proffesionellt bemötande rakt igenom hela vistelsen. Mycket nöjd👍🏼

Svar från Emma H

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tiden att ge oss din feedback. Tusen tack Isac! Det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök. Varmt välkommen åter!

Izabella Z
Skrev om Emma H en del av WAU Eskilstuna

Super bra och proffsigt bemötande från Emma, ville jämna till min färg i håret efter en hemmafärgning som misslyckats och blev mer en nöjd med resultatet!!

Svar från Emma H

Tusen tack Izabella för att vi fick ditt förtroende att ta hand om dig och ditt hår. Din fina feedback gör oss verkligen glada. Hjärtligt välkommen tillbaka.

Lena A
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Trevlig och kunnig frisör som verkligen lyssnar på vad kunden önskar! Jag kan varmt rekommendera Linda!

Svar från Linda B

Stort tack för din rekommendation Lena. Den betyder massor! Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.

Maria J
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Linda är trevlig och jag upplevde henne trygg och kunnig som frisör. Jag är jättenöjd med klippningen och mitt besök och kommer boka tid hos Linda och WAU igen.

Svar från Linda B

Stort tack Maria för att du delar med dig av din upplevelse av ditt besök hos oss. Det gläder oss att du är nöjd och vi är tacksamma att få förtroendet att ta hand om dig och ditt hår! Du är varmt välkommen när det är dags igen!

Siv P
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Trevligt bemötande och bra utfört arbete! Tack!

Svar från Linda B

Tack Siv! Det gör oss verkligen glada att höra att du är nöjd med ditt besök. Varmt välkommen tillbaka igen.

Mona V
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Mycket nöjd med håret,, så trevlig och proffsig

Svar från Linda B

Stort tack för din feedback Mona. Att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!

Alva K
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Trevlig och proffesionellt bemötande. Hon sade vad hon tyckte och varför vi gjorde som vi gjorde med håret. Hon rekommenderade även olika produkter som skulle passa mitt hår bra, vilket de gör. Hon förklarade varför vi gjorde det vi gjorde och vi satte även fram några mål att uppnå till sommaren’

Svar från Linda B

Stort tack Alva för din feedback. Den betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka när det är dags att ta nästa steg på din planerade hårresa!

Klara A
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Extremt professionell! Jag fick precis det jag frågade efter och allt mitt hår saknade fick jag efter min tid hos Linda. Otroligt nöjd, kommer aldrig gå någon annanstans! Mina behandlingar var, avfärgning, färgning och klippning.

Svar från Linda B

Tusen tusen tack Klara, för din fina feedback! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka!

Anette A
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Linda är proffsig, trevlig, noggrann, vänlig och omhändertagande Mina förväntningar var höga då jag alltid tidigare blivit supernöjd och självklart levde Linda upp till det. Jag är så nöjd. Behandlingen jag gjorde var folieslingor och klippning

Svar från Linda B

Tack så mycket Anette för din fina feedback! Den betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka.

Nathalie N
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Super trevlig personal och kunnig framförallt! Jag blev jätte nöjd och kännde mig välkommen och trygg. Jätte fin lokal och inredning rekommenderas varmt till andra kunder! Gör som jag och gör en spontan bokning ni kommer inte ångra er! Jag kom dit för en utväxt färg och klippning blev precis som jag tänkte mig.

Svar från Linda B

Tusen tack, Nathalie! Att du vill rekommendera oss vidare är vi så tacksamma för och vi blir så glada över att du är nöjd med din upplevelse hos oss! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!

Philip A

Duktig , professionell , trevlig . 10/10 👍😄

Svar från Linda B

Stort tack för din 10:a Philip, den betyder mycket! 💯 Varmt välkommen tillbaka igen.

Åsa N
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Trevlig och kunnig person Nöjd med resultatet av frisyren

Svar från Linda B

Stort tack Åsa! Det betyder mycket att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Hjärtligt välkommen tillbaka.

Hanna B
Skrev om Emma H en del av WAU Eskilstuna

Kunnig och lyhörd för önskemål. Mycket nöjd med resultatet

Svar från Emma H

Tack så mycket för din feedback Hanna! Den betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka!

Therese Z
Skrev om Emma H en del av WAU Eskilstuna

Min dotter var väldigt nöjd med Emmas bemötande.

Svar från Emma H

Stort tack Therese! Vi blir så tacksamma för din feedback. Det glädjer oss att din dotter är nöjd med sitt besök.Varmt välkomna tillbaka igen.

Ileana C
Skrev om Emma H en del av WAU Eskilstuna

Hon var väldigt professionell,trevligt och hon kan sitt jobb.Jag färgade uppväxten och gjorde olika slingor som jag var väldigt nöjd

Svar från Emma H

Tack för din fina återkoppling Ileana! Det gör oss verkligen glada att höra att du är nöjd med ditt besök. Varmt välkommen tillbaka igen.

Annika R
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Alltså...Wau! Vilket härligt bemötande! 😍Linda förklarade noggrant, vad hon skulle göra med mitt " trasiga " hår. Det blev färg, behandling & klipp 👌Hårvårds produkterna hon rekommenderade, är superbra! Så nöjd! Ses i november igen 🍁

Svar från Linda B

Det gläder oss enormt att höra att du haft en bra upplevelse hos oss 🥰 Stort tack Annika för din fina feedback! Du är varmt välkommen tillbaka i november igen!

Eva E
Skrev om Emma H en del av WAU Eskilstuna

Lyhörd och intresserad ! Gav bra tips och råd. Jättenöjd med klippningen!

Svar från Emma H

Tusen tack för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss Eva, det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!

Amanda G
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Jättetrevligt besök och blev supernöjd med klippningen. Kommer tillbaka!

Svar från Linda B

Stort tack Amanda, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Du är varmt välkommen tillbaka.

Sarah A
Skrev om Emma H en del av WAU Eskilstuna

Trevligt och fint resultat av klippningen.

Svar från Emma H

Tusen tack för din feedback Sarah, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!

Marareta F
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Trevligt bemötande och jättebra resultat

Svar från Linda B

Stort tack för att du tog dig tid att ge oss din feedback, det blir vi så tacksamma för! Välkommen åter!

Åke S
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Trevligt bemötande och skicklig frisör. Jag återkommer! Köpte en mousse som Linda rekommenderade.

Svar från Linda B

Stort tack Åke, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Hoppas att du är nöjd med din mousse. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka.

Nils Gunnar Toresso B
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Linda är oerhört kompetent i allt som har med hårvård att göra, föredömligt.👍👍👍

Svar från Linda B

Din feedback värmer, stort stort tack! 🫶🏼 Hjärtligt välkommen tillbaka.

Gillis J
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Vänligt och personligt bemötande Hade förväntningarna att bli nöjd med resultatet av klippningen, och det blev jag med råge,samtidigt som det kändes skönt och avkopplande under behandlingen Gillis Johansson

Svar från Linda B

Tusen tack för din feedback Gillis. Vi är glada att vi kunde möta dina förväntningar med råge, det betyder mycket! Varmt välkommen tillbaka igen!

Angelica V
Skrev om Emma H en del av WAU Eskilstuna

Mycket trevligt bemötande! Emma var mån om mitt välbefinnande. Hon gjorde en underbart skön hårtvätt ! Hon var mycket noga med att visa och förklara innebörden av hårtoning och resultatet blev som jag ville ha det! Hon är noga och förklarar bra! Jag kommer tillbaka till Emma!

Svar från Emma H

Tusen tack Angelica! Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du hade en bra upplevelse hos oss. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka.

First-Name L
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Jättebra mottagande o är hel nöjd med allt.

Svar från Linda B

Tack för din feedback! Det glädjer oss att att du är nöjd med ditt besök. Varmt välkommen tillbaka.

To My L
Skrev om Emma H en del av WAU Eskilstuna

Hon är jättebra om service och tar hand om gästerna, jag är jätte nöjd!

Svar från Emma H

Vad roligt att du är nöjd med ditt besök. Tack för din feedback, den betyder mycket! Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Olle A
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Linda klipper mig på ett sätt som gör att även när håret sedan börjar bli långt så behåller det formen och det går ganska långt mellan klippningarna. Man känner sig alltid fräsch efter att ha blivit klippt av Linda.

Svar från Linda B

Stort tack Olle, för din feedback. Den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!

Anna B
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Blir alltid så fin i håret när Linda har klippt och stylat mig. Hon lyssnar på mina frågor och ger bra och kunniga svar.

Svar från Linda B

Tusen tack för din fina feedback Anna! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka!

Katja N
Skrev om Linda B en del av WAU Eskilstuna

Mycket proffsig. Blev väldigt bra bemött. Mina ögonbryn blev väldigt fina och klippning perfekt. Köpte schampoo och balsam som är toppen. Rekommenderar verkligen Linda. Kommer absolut tillbaka igen.

Svar från Linda B

Tack för din feedback Katja! Vi uppskattar den massor och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka.