Miriam är en fantastisk frisör som alltid lyssnar! Har klippt mig hos Miriam i flera år och aldrig blivit missnöjd! Rekommenderar starkt!
Miriam W
Miriam W en del av WAU Jakobsbergsplatsen
2012 Startade Miriam Salong Wauge Hår & Makeup, men arbetar även som tekniker för Paul Mitchell. Varmt Välkommen!
241 omdömen om Miriam W
Tusen tack för din feedback och för din rekommendation Hannah! Det betyder massor att du skriver om ditt besök hos oss. Varmt välkommen igen!
Supernöjd. Proffsigt. Välkommande och ödmjukt. Stort tack!
Tack för din feedback, Eugenia! Vi blir så glada över att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.
Så otroligt nöjd! Bra bemötande, gjorde verkligen det "lilla extra" och mer där till. Löste situationen för mig och gjorde det med bravur. Professionellt och personligt bemötande. Riktigt bra klippning där hon tog sig tid att lyssna in mina behov och förutsättningar samt även riden att ge tips och råd för styling hemma. Toppen att även jag som bär sjal nu har hittat "MIN" frisör! I'm telling the World!
Stort stort tack! Det betyder mycket att du delar med dig av din upplevelse hos oss. Vi är så tacksamma för att vi fick förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen!
Fantastisk upplevelse! Jag minns inte sist jag blev såhär nöjd! Det var verkligen värt en tågresa från Stockholm- Västerås ☺️ Miriam kan sin grej!
Vi blir så glada och tacksamma över att vi får förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Tusen tack! Varmt välkommen tillbaka igen.
Jag är supernöjd med klippningen och framförallt färjningen!
Stort tack Alicia, vi blir så glada av att höra att du är nöjd med ditt besök. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.
Fantastiskt trevlig, duktig och serviceminded. Jag är så nöjd! Grym tjej! 🤩🌷
Stort tack för din feedback Jessica, vi uppskattar den mycket! Varmt välkommen åter.
Miriam lyssnar noga på mina önskemål och bollar med mig så jag känner mig trygg. Hon har också egna förslag. Som den kreativa idé spruta hon är. Jag blir alltid nöjd med klippningar och färgningar hos henne😀
Tusen tack för din feedback Yvonne, den betyder massor för oss! 🙂 Varmt välkommen igen.
Grymt kunnig och sjukt härlig människa. Går alltid därifrån supernöjd med mitt hår.
Stort stort tack för dina värmande ord Anna. Din feedback betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka.
Miriam är engagerad och glad, säger alltid vad hon tycker och tänker och har en bra dialog med kunden. Bästa frisören som finns! ⭐️
Tusen tack för dina fina ord Malin! Hoppas vi ses snart igen.
Toppen allmänt trevligt och rolig samt mycket duktig
Stort tack för din feedback, hoppas vi ses snart igen.