Emilia

90 omdömen om Emilia

Sedan starten hos Reco 2024
Maria F
Skrev om Emilia en del av WAU Karlstad

Jag kände mig trygg med Emilia. Hon gav mig bra råd om hur jag ska klippa och sköta mitt hår.

Matilda S
Skrev om Emilia en del av WAU Karlstad

Väldigt nöjd! Lyhörd för hur jag ville ha det och gav många bra tips, rekommenderas varmt.

Alma K
Skrev om Emilia en del av WAU Karlstad

Hon lyssnade på hur man ville ha det och var noga med att man blev nöjd

Johanna P

Bästa Emilia! Alltid nöjd när jag går därifrån. ❤️

Alwin L
Skrev om Emilia en del av WAU Karlstad

Toppenbra bemötande och otroligt reslutat!! ⭐️

Pia P
Skrev om Emilia en del av WAU Karlstad

Bra men betala så mycket för det lilla hon klippte tycker jag var mycket dyrt.

Svar från Emilia

Tack Pia, vi är glada att du upplevde ditt besök som bra! Varmt välkommen tillbaka.

Felicia S
Skrev om Emilia en del av WAU Karlstad

Väldigt duktig och har ett gott bemötande. Är supernöjd med slutresultatet på mitt hår!

Svar från Emilia

Tack för din feedback, Felicia. Det glädjer oss att att du är nöjd med ditt besök. Varmt välkommen tillbaka.

Lovisa H
Skrev om Emilia en del av WAU Karlstad

Jag har varit hos Emilia ett bra tag nu och jag är alltid så så nöjd med både bemötandet och hur hon fixar mitt hår. Jag går alltid därifrån med ett fräscht, nytt och otroligt hår! Hon slingar mig, nyanserar mig och i emellanåt sätter i löshår!

Svar från Emilia

Tack så mycket för din fina feedback Lovisa! Den betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen.

Louise C
Skrev om Emilia en del av WAU Karlstad

Såååå trevlig och lättsam och jag blev jättenöjd med mitt hår😍👏

Svar från Emilia

Vad roligt att du är nöjd med ditt besök och ditt hår, Louise. 🥰 Tack för din feedback, den betyder mycket! Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Karin S
Skrev om Emilia en del av WAU Karlstad

Möter alltid mina önskemål! Otroligt proffsig! Rekommenderas!

Svar från Emilia

Stort tack för din feedback och för din rekommendation, Karin. Att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår betyder mycket! Varmt välkommen tillbaka!