Jag blev jättenöjd med min klippning hos Irma! Hon förstod precis vad jag ville ha för frisyr och gjorde ett utmärkt jobb 😊 Det var ett trevligt besök där jag även fick tips på hur jag kan ta hand om mitt hår bra på egen hand. Jag kommer definitivt tillbaka! ☺️
WAU Karlstad
Vad härligt att du hittat till vår nya salong på Sundsta Torg i Karlstad! Här har vi samlat några av Värmlands bästa frisörer som står redo att skämma bort dig för en liten stund. WAU Karlstad strävar efter att erbjuda en annorlunda upplevelse, och även om vi inte är belägna mitt i stan, är vi ändå nära till hands. Ta dig...
445 omdömen om WAU Karlstad
Sedan starten hos Reco 2024
Lyssnade in och kom med egna idéer. Blev jättenöjd.
Jag är alltid supernöjd efter ett besök hos Maja. Hon är så grym på sitt jobb, lyssnar på hur man tänkt(det blir alltid som hon tycker). Jag litar på hennes tips och råd, det blir ju alltid såå bra 😊
Jag kom till salongen med lite hemma klippning som hade gått snett. Emilia fixade något som jag trodde var ofixbart!! Hon lyssnade på mig och under hela visiten så förklarade hon vad hon gjorde och varför!
Duktig, trevlig, lyhörd och kreativ!
Blir alltid supernöjd hos Felicia!
Fantastiskt resultat som alltid!
Väldigt trevlig och duktig tjej.
Visste precis hur hon skulle fixa mitt hår, och blev otroligt nöjd med resultatet
Mitt första besök hos Felicia och hon var otroligt duktig och härlig att vara hos. Jag kommer absolut boka tid igen!
Maja är alltid glad och lätt att prata med. Ger det lilla extra och masserar alltid hårbotten när hon schamponerat. Tar spontant hand om ögonbrynen 😉 Anita
Väldigt bra. Är jättenöjd med resultatet
Otroligt bemötande, professionell och härliga lokaler ❤️
En mycket kompetent frisören och väldigt trevlig tjej!
Alltid lika nöjd efter ett besök hos världens bästa frisör. Grym tjej och man får alltid många skratt tillsammans med Irma i frisörstolen. Jag känner mig alltid så ompysslad när jag är hos henne och längtar alltid tills jag ska tillbaka🤩❤️
Otroligt skicklig, lyhörd för kundens önskemål, jag kände mig mycket trygg och blev otroligt nöjd med resultatet ☺️
Super trevlig tjej och resultatet blev precis som önskat. Lyhörd och erfaren!
Alltid väldigt uppskattat att komma till Millan och klippa sig. Alltid lika nöjd!
Jag har valt att följa Maja från fd salong till nu WAU. Maja är mycket kunnig, lyssnar på förslag från mig som kund, säger vad hon tycker och vad hon anser kommer bli bra. Berättar vad hon gör, hur hon tänker och vilka produkter som fungerar bäst. Jag är supernöjd med Maja och salong WAU! Jag köpte schampo, balsam och en stylingprodukt.
Hon var en jättegullig och glad person och jag tyckte det var jättetrevligt att klippa mig hos henne. Jag blev jättenöjd med håret och kommer absolut klippa mig hos henne igen.
Riktigt bra på att lyssna på vad kunden vill, ger egna råd. Blev dessutom riktigt nöjd med resultatet.
Är alltid nöjd efter att ha varit hos Maja. Hon gör mitt hår och skägg regelbundet och det blir alltid full pott. / Tomas
Bra bemötande. Frågade och lyssnade om klippningen. Bjöd på kaffe och kaka är uppskattat av mej. Klippte mej med vårglans där hårprodukter ingick.
Vilken magiker till frisör, lyssnade och tog in på det jag önskade som kund. Gav Jätte bra information om kvalitén på mitt hår och berättade vad hon gjorde genom hela processen. Skön hårbottenmassage och enormt kunnig med hög erfarenhet inom sitt yrke.
Trevlig och mycket duktig alltid lika nöjd
Trevligt besök, bra tvätt och massage! Emilia var väldigt lyhörd. Kommer tillbaka!
Jag fick ett positivt intryck av Irma direkt. Jag har gått hos en annan frisörska i många år och det var därför viktigt att jag skulle känna ett förtroende vilket jag gjorde.. Hon lyssnade på mina önskemål och gick igenom det som vi kom överens om och det som mitt hår behövde. Jag var extremt nöjd när jag gick därifrån. Det blev precis som jag hade hoppats.
Tusen tack för din feedback Fiona. Vi är glada att vi kunde möta dina förväntningar och att du känner dig nöjd. Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.
Lyhörd och proffsig! Är jättenöjd :)
Tack Sara! Vad roligt att du är nöjd med ditt besök. Din feedback betyder mycket! Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.
Gjorde allt som jag hade önskemål om, förstod mina önskemål. Allt var perfekt!
Tack Martina, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!
Bästa frisören på bästa salongen.
Din feedback värmer, stort stort tack Eva! Välkommen tillbaka.
Trevligt bemötande och lättsam som person.
Tack Dennis, vi uppskattar din feedback! Välkommen tillbaka.
Kunde inte vara mer nöjd! Jag gick därifrån efter ett fantastiskt bemötande med snygg frisyr å en otroligt härlig nack å huvudmassage.
Vi blir så otroligt glada av att höra dina fina ord, tusen tack Amanda! Varmt välkommen tillbaka.
Så nöjd med allt. Färgen magisk. Stylingen likaså. Fick massa ny energi av detta besök!
Tack Josefine för dina fina ord och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök hos oss! Varmt välkommen tillbaka!
Super duktig och snäll! Då jag hade sett hur duktig hon var via Instagram så jag var säker på redan innan besöket att jag skulle bli nöjd, och det blev jag också!
Tack för fin återkoppling Saga, Det gör oss verkligen glada att du är nöjd med ditt besök och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen!
Trevligt och bra, rekommenderar Maja.
Stort tack Kajsa för din feedback, varmt välkommen tillbaka!
Jag skulle klippa mig efter att ha sparat ut mitt hår i tre månader. Jag ville ha något som liknar en modcut men hade lite för lite hår. Maja gav många fantastiska förslag på hur vi skulle arbeta om det och jag blev väldigt nöjd med mitt hår. Hon va jättetrevlig och såg alltid till att jag var okej. Kommer absolut komma tillbaka ända till att jag flyttar tillbaka till Stockholm. Hon gav bra förslag på produkter som jag ville ha och köpte tillslut fibervax, schampo och balsam från Noberu
Tusen tusen tack för din fina feedback Simon! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Hoppas att du är nöjd med dina produkter du fick med dig hem och vi önskar dig varmt välkommen tillbaka!
Mycket trevlig människa och duktig hantverkare
Stort tack för din fina feedback Mia, den betyder massor. Varmt välkommen tillbaka!
Mycket proffsig! Maja klippte ny frisyr utifrån en bild och jag är mkt nöjd.
Stort tack Suzy, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.
Duktig på färgning! Jag blir alltid nöjd hos Emilia!
Stort tack Johanna! Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen ☀️
Riktigt grym tjej, upplever att man blir hörd och får en riktigt trevlig service. Riktigt guldvärd upplevelse ❤️
Tusen tusen tack för din fina feedback Ribecka! ❤️ Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka!
Bra och trevlig frisör, gjorde en ordentlig konsultation innan och håret blev superfint!
Stort tack Alice, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.
Mycket trevligt bemötande. Hade inga förväntningar,men blev positivt överraskad o Emilia var duktig o hjälpte mig med förslag på klippning, som jag blev jättenöjd med. Jag kommer återvända till er.
Stort tack Karin, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Det är vi mycket tacksamma för! Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Tyckte att Maja var både intresserad och lyhörd av vad jag hade för önskemål. Nu gjorde jag ingen riktig behandling eller klippning utan liten ”putsning” av befintlig frisyr. Kan tänka mej att komma tillbaka till henne/Er. Är nyfiken över vilka priser ni har för olika tjänster, saknar eller har inte hittat uppgifter om detta.
Tack för din återkoppling Asta. Vi bli så tacksamma för att du tar dig tiden att skriva om ditt besök hos oss och det gläder oss att du vill komma tillbaka igen! Du hittar alla våra priser om du går in på vår hemsida (www.wauconcept.com). Där väljer boka frisörtid, väljer vad du önskar göra och sedan klickar dig fram till när du ser våra lediga tider, där ser du även våra priser. Annars är du alltid välkommen att ringa oss på 054 - 82 00 510, så kan vi hjälpa dig direkt med dina frågor. Varmt välkommen!
Superduktig frisör som både var inlyssnande och hade egna idéer om klippning och färg. Blev jättenöjd!
Tack så mycket för din fina feedback Elin! Den betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen.
Trevlig tjej som var lugn och noggrann. Lyssnade på mina önskemål och var noga med att jag som kund blev nöjd.
Tack för din feedback Karin. Vi blir så glada över att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka igen.
En fantastisk duktig frisör jag är helnöjd högsta betyg till Irma 🤗👍
Din feedback värmer, stort stort tack Bempa! ☺️ Varmt välkommen tillbaka!
Herrklippning. Skicklig och med trevligt bemötande!
Tusen tack för din feedback Thore, den betyder massor för oss! Du är varmt välkommen tillbaka igen.
Trevlig frisör och jag blev jättenöjd med resultatet.
Stort tack Linnea, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Det glädjer oss att du blev nöjd med ditt hår :) Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.
Felicia klippte mig och jag blev väldigt nöjd. Fick en trevlig pratstund under tiden.
Tack för din feedback Ingalill. Vi blir så glada över att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Du är varmt välkommen tillbaka igen.
Nöjd och belåten. Kommer absolut tillbaka!
Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen Fatima. Tusen tack för att du tog dig tiden att ge oss din feedback, det betyder massor!