Blev jättebra bemött av Matilda och resultatet överträffade verkligen mina förväntningar när vi gjorde lockar. Jättetrevlig och social.
53 omdömen om Matilda
Matilda var verkligen superduper. Hon var på glatt humör vilket gjorde att min dag också blev bättre. Utåtriktad och rolig. Jag hade inga mer förväntningar än att klippa bort det slitna men hon gjorde ännu mer och det blev betydligt mycket bättre med mitt hår och detsamma med ögonbrynen. Och dessutom rekommenderade hon mycket bra produkter och Kréaste shampo följde med hem. Vilket fungerar mycket bra för mitt hår. Jag upplevde att Matilda gjorde ett mycket bra jobb. Och jag rekommenderar starkt denna salong.
Stort tack Felicia för din fina feedback och för din rekommendation! Det gläder oss enormt att höra att du haft en bra upplevelse hos oss och att du är nöjd med dina nya produkter. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!
Positivt! trevligt bemötande och kunnig frisör med inlyssnande förhållningssätt. Rekommenderas 🤩
Tack så mycket för din feedback, Sofia! Det betyder mycket att du vill rekommendera oss vidare. Hjärtligt välkommen tillbaka igen!
Väldigt nöjd! Otroligt duktig och trevlig frisör, kommer gå tillbaka:)
Stort tack för din feedback Matilda. Vi blir så glada över att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Du är varmt välkommen tillbaka :)
Jag var där för att bli klippt och upplevde Matilda som välkomnande , trevlig och lättsam ” Är nöjd med reultatet!
Tack för din feedback Lenart. Det glädjer oss att att du är nöjd med ditt besök. Varmt välkommen tillbaka.
En toppen upplevelse hela besöket! Ett super bra omhändertagande, proffisonel och erfaren frisör. Super nöjd med både frisyren hjälpen att hitta rätt produkter till just mitt hår och produkterna. Bokade klippning - exklusiv, vilket var ett extra plus och rekommenderar det stark!
Tack för din fina feedback, Emma! Det gläder oss att du är nöjd med ditt besök och att du uppskattade vår lite lyxigare klippning. Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!
En mycket duktig tjej Trevlig hennes arbete är jag mycket nöjd med . Kommer att anlita henne nästa klippning Mvg Eva Bäcklund
Tack för din fina återkoppling, Eva! Det gör oss verkligen glada att du är nöjd med ditt besök. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka.
trevlig, duktig och lätt att kunna ha småprat med, blev dessutom inte stelt som det kan bli när det blev tyst
Tack Alva. Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du hade en bra upplevelse hos oss. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Toppentrevlig o bra tjej på alla vis
Tusen tack Figge. Uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.
Mycket bra bemötande - jag gick dit för att fixa en tidigare klippning på annat ställe och Matilda var toppen! Resultatet blev mycket bättre än förväntan och jag kommer absolut gå tillbaka!
Tusen tack för din feedback, Susann. Vi är glada att vi kunde överträffa dina förväntningar och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen!