Felicia

66 omdömen om Felicia

Sedan starten hos Reco 2024
Jonna S
Skrev om Felicia en del av WAU Karlstad

Rekommenderar alla att gå till Felicia! Kände mig så omhändertagen, hon lyssnade verkligen på hur jag ville ha håret och var mycket noggrann. Aldrig varit så nöjd med mitt hår tidigare, 10/10 <3

Svar från Felicia

Stort tack Jonna! Vad underbart att läsa din feedback, vi blir så glada över ditt toppbetyg och din rekommendation! 🫶🏼 Hjärtligt välkommen tillbaka igen!

Åsa V
Skrev om Felicia en del av WAU Karlstad

Jag var hos Felicia på WAU Karlstad för färgning (ombre) av håret och jag är oerhört nöjd med resultatet! Hela besöket skedde dessutom under avkopplande och trevliga former och det kändes som man var i goda händer. Jag rekommenderar verkligen Felicia!

Svar från Felicia

Din positiva feedback gör oss verkligen glada. Tusen tack, Åsa, för ditt förtroende och hjärtligt välkommen tillbaka.

Anna Linda Sofie B

Idag har jag haft äran att vara kund hos Felicia. Blev otroligt bra bemött och omhändertagen på alla sätt. Har aldrig varit så nöjd med mitt hår som fick en riktig uppfräschning med klipp, sling och färg. Fick även ta del av hösterbjudandet "Salongslyx" som fick mig att sväva på moln 🥰Har ÄNTLIGEN hittat min frisör som verkligen förstod sig på mitt hår. Tack!

Svar från Felicia

Wow vad glada vi blir av din fina recension! 🥰 Tusen tack! Vi blir så tacksamma för att ha fått förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Det betyder mycket att du har tagit dig tiden att skriva om din upplevelse av vår höstdeal, och att du är nöjd med ditt besök. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka!

Karin E
Skrev om Felicia en del av WAU Karlstad

Bra och noggrann. Alltid nöjd med håret!

Svar från Felicia

Tusen tack för din feedback Karin! Det glädjer oss att att du är nöjd med ditt besök. Varmt välkommen tillbaka.

Sandra Ö
Skrev om Felicia en del av WAU Karlstad

Proffsigt och väldigt trevligt bemötande och en räddare i nöden när hemma blekningen gick åt skogen. Återkommer mer än gärna.

Svar från Felicia

Tack Sandra för din feedback och för att vi fick bli din räddare i nöden! Det betyder mycket att vi får förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Du är varmt välkommen tillbaka!

Hannes O
Skrev om Felicia en del av WAU Karlstad

Trevligt bemötande och bra klippning

Svar från Felicia

Tusen tack för din feedback Hannes. Den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!

Mina F
Skrev om Felicia en del av WAU Karlstad

Väldigt erfaren då hon inte svar stressad och lungt så jag kände att jag var i trygga händer, som stämde. Väldigt avslappnad som jag tycker visar att hon kan sin grej och tror på dig själv som för mig som kund smittar av sig. Väldigt snäll och bra bemötande och super nöjd över resultatet!

Svar från Felicia

Tusen tack för din fina feedback Mina! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka!

Lisbeth K
Skrev om Felicia en del av WAU Karlstad

Jag hade bestämt mig för att klippa av mig håret till en riktigt kort frisyr. Lite läskigt. Men Felicia och jag hade en mycket bra diskussion om mina förväntningar och hennes tankar som frisör. Resultatet blev jätte jätte jättebra! Mycket bra klippt och skitsnyggt på ren svenska. Rekommenderar henne varmt! Mycket nöjd kund

Svar från Felicia

Tusen tack för din fina feedback, Lisbeth! Vi blir så glada över att du är nöjd med din nya frisyr och din upplevelse hos oss. Din rekommendation betyder mycket. Hjärtligt välkommen tillbaka.

Figge A
Skrev om Felicia en del av WAU Karlstad

Denna gången blev det Felicia som tog hand om mig, klippte mig, med mycket gott resultat, samt jättetrevligt bemötande.

Svar från Felicia

Tusen tack för att du tog dig tiden att skriva denna feedback, Figge! Vi uppskattar det mycket. Varmt välkommen tillbaka.

Johanna A
Skrev om Felicia en del av WAU Karlstad

Otroligt trevlig med jättebra kundbemötande. Super kunnig på sin sak.

Svar från Felicia

Stort tack Johanna! Det betyder mycket att du tar dig tiden att ge oss din feedback. Varmt välkommen tillbaka!