Blev mycket nöjd med min klippning. Duktig och trevlig frisör.
37 omdömen om Irma
Första besöket/mötet. Mycket nöjd. Kunnig yrkesperson. Återkommer till salongen och önskar fortsätta med Irma som frisör.
Tusen tack för din feedback Helene, den betyder mycket! Vad roligt att du har hittat till oss och att du är nöjd med ditt besök. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.
Irma är en superhärlig person som är fantastisk på sitt jobb! Slingade och klippte. Blev inte som jag hade tänkt men ändå helt okej. Kommer definitivt tillbaks 😃
Stort tack Emelie, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback. Vi är så glada för att du valt att komma till oss och tacksamma för att du vill komma tillbaka igen 😄 Varmt välkommen!
Proffsig behandling! Trevligt! Mysig miljö!
Tusen tack för din feedback Helene, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!
Wow, resultaten blev mycket bättre än förväntat! Hon visste precis vad jag menade när jag förklarade hur jag ville ha håret. Hade min naturliga hårfärg när jag kom dit sedan fick jag ljusa slingor i hela håret och nyansering som sedan avslutades med klippning. Nyansen blev perfekt likaså klippningen. Vilken frisör, inte bara grym med håret utan har också ett fint bemötande och är super trevlig.
Tusen tack för din fina feedback, Linnea. Vi är glada att vi kunde överträffa dina förväntningar och att du känner dig nöjd med din upplevelse hos oss. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!
Trevligt mottagande och duktig kunskap. Klippning o färgning.( inte klippt på 6 år)
Tusen tack för din feedback Stefan! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka!
Jag valde klipp & slingor Hel. Jag fick en sån bra upplevelse av att vara på WAU. Irma var fantastisk. Väldigt proffsig & duktig på det hon gjorde. Positiv & glad samt lättsam att prata med. Blev erbjuden dryck och choklad vilket var väldigt trevligt. Fick även en sååå härlig huvud massage vid schamponeringen. Som helhet är jag väldigt nöjd med mitt besök och kommer absolut komma tillbaka igen. Tyckte att man fick väldigt mycket för pengarna också!
Tusen tusen tack för din fina feedback Cornelia! 🫶🏼 Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår, och det glädjer oss så att du är nöjd med din upplevelse! Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Jätteduktig och noggrann och pratsam med 7 årig kille.Han var mycket nöjd med klippningen och vill ha Irma igen.
Din feedback värmer, stort tack Maria! Det glädjer oss att han blev nöjd. Ni är båda hjärtligt välkomna tillbaka.
Ett trevligt bemötande och en mycket duktig frisör som levde upp till mina förväntningar, jätte nöjd 🌟
Tack Linnea, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss, det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen! ⭐️
Jordnära och otroligt kunnig. Kommer besöka henne igen!
Tack för din feedback, Maria. Vi blir så glada över att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.