Helt okej,färgen blev dock lite fläckig! Färgade rött från blont
252 omdömen om Ellenor S
Tack Ellen, vi uppskattar verkligen att vi får detta till oss! Vi välkomnar alltid att man hör av sig så snart man kan efter besöket om det är något som inte blev som man önskat, då vi vill kunna bemöta det och få en chans att göra eventuella korrigeringar. Du är varmt välkommen att ringa salongen så vi kan få hjälpa dig.
Har gått till Ellenor flera gånger senaste året och alltid varit lika nöjd efteråt. Hon är trevlig, professionell, kunnig och riktigt duktig, hade gärna tagit med henne i flyttlasset från Visby... Senaste besöket gav jag henne i princip fria tyglar och det blev bättre än jag föreställt mig. Jag är brunett med kort, halvlockigt hår.
Tusen tack för din fina feedback Sofia-Mi. Vi är glada över att du varit nöjd med dina besök och att vi kunde överträffa dina förväntningar. Lycka till med flytten och när du har vägarna förbi ön så är du alltid varmt välkommen tillbaka igen!
Jag uppskattar Ellenors erfarenhet , skicklighet och glada bemötande!
Din feedback värmer. Stort tack Anita. Varmt välkommen tillbaka!
Blev rekommenderad av en dotter att gå till WAU för hon tycker dom klipper jättebra o är väldigt trevliga. Det stämde bra, väldigt bra bemötande, supernöjd med min delvis nya frisyr, Ellenor gjorde ett jättebra jobb o var dessutom mycket trevlig att småprata med. Återkommer säkert även om jag inte klipper mig hos frisör särskilt ofta.
Stort tack Lena för att du delar med dig av hur du hittade oss, det blir vi så tacksamma över. Det glädjer oss att vi kunde möta dina förväntningar. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka när du önskar lite extra lyx igen.
Trevligt bemötande och fin håruppsättning
Stort tack Ellenor! Vi är så tacksamma att få förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Hjärtligt välkommen igen.
Jättefin klippning och fint bemötande!
Din feedback värmer, stort tack Liam! Hjärtligt välkommen tillbaka.
Jättebra väldigt nöjd med klippningen hon gjort på mig
Tack för din feedback, Lisen. Det glädjer oss att att du är nöjd med ditt besök. Varmt välkommen tillbaka.
Ellenor är Mycket duktig och trevlig
Tusen tack Kicki! Vi uppskattar verkligen din feedback. Varmt välkommen igen!
Alltid lika nöjd efter ett besök hos Ellenor! Så trevlig och professionell ❤️
Tack för din fina feedback Tilda 💕 Vi blir så glada över att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.
Ellenor var snäll, glad trevlig! Fick en väldigt bra klippning! Bästa frisören!!
Tack för din feedback, Ida. Det glädjer oss att att du är nöjd med din klippning och med ditt besök . Du är varmt välkommen tillbaka.