Fanny S

265 omdömen om Fanny S

Sedan starten hos Reco 2022
Hanna B
Skrev om Fanny S en del av WAU Visby

Fantastisk frisör på alla sätt.

Olivia R
Skrev om Fanny S en del av WAU Visby

Fanny är en jätteduktig frisör som lyssnar på ens önskemål och levererar ett superfint resultat. Går alltid från salongen med ett leende på läpparna!

Annika F
Skrev om Fanny S en del av WAU Visby

Jag klipper mig hos Fanny S. Hon är bra på att lyssna in hur man vill ha det, hon är en skicklig frisör och har ett mycket trevligt bemötande.

Svar från Fanny S

Tack för din feedback Annika, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka.

Else-mari B
Skrev om Fanny S en del av WAU Visby

Fanny är proffsig både som frisör och i sitt bemötande! Jag blev helnöjd med klippningen! Hösthälsningar Else-Mari

Svar från Fanny S

Stort tack för din feedback Else-mari. Att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår är vi så tacksamma för! Varmt välkommen tillbaka!

Karolina E
Skrev om Fanny S en del av WAU Visby

Alltid lika nöjd när jag går därifrån

Svar från Fanny S

Underbart att höra Karolina! Tusen tack för din feedback och varmt välkommen igen!

Lena W

Fanny är trevlig och mycket kompetent. Köpte en Kerastase Nutrive Night Serum

Svar från Fanny S

Stort tack Lena, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Hoppas att du gillar din nya produkt och varmt välkommen tillbaka.

Janni J
Skrev om Fanny S en del av WAU Visby

Jättebra bemötande och resultatet på håret blev otroligt! Fick massa bra tips om hårvård som jag tar med mig

Svar från Fanny S

Tack för din fina återkoppling Janni! Det gör oss verkligen glada att höra att du är nöjd med ditt hår och ditt besök. Varmt välkommen tillbaka!

Lena B
Skrev om Fanny S en del av WAU Visby

Trevlig och duktig Kände mig välkommen

Svar från Fanny S

Tusen tack Lena för din feedback. Det betyder mycket att du tar dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Greta H
Skrev om Fanny S en del av WAU Visby

Klippning. Mycket duktig och trevlig frisör. Lyssnade på vad jag ville ha. Jag är mycketvnöjd!

Svar från Fanny S

Vad roligt att du är nöjd med ditt besök Greta. Tack för din feedback, den betyder mycket! Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.

Malla T
Skrev om Fanny S en del av WAU Visby

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fanny är utmärkt. Jag satte in hårförlängningar.

Svar från Fanny S

Tack Malla! 🫶🏼 Din feedback värmer. Hjärtligt välkommen tillbaka.