Jättenöjd med mitt besök hos Fanny!
278 omdömen om Fanny S
Så himla nöjd med resultat och service! Jag kommer tillbaka!
Fanny S bemöter mig alltid med vänlighet och ett stort leende på läpparna. Blir alltid nöjd när Fanny slingar och stylar mitt hår!
Jättetrevlig frisör, noggrann. Tyvärr missade jag ev i info att det skulle klippas enligt tidigare frisyr, så blev inte uppklippt som jag ville. Märkte inte detta förrän senare. I övrigt inget att klaga på!
Fanny är bäst! Hon är så noggrann och får till det precis så som man önskar, + lite bättre. Varm rekommendation
Så nöjd med både resultat och bemötande! Högsta betyg till Fanny!
Stort tack Ulrika för ditt toppbetyg 🫶🏼 Vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.
Fanny är lyhörd för mina önskemål och kommer med bra idéer. Trevlig och får tiden att springa iväg.
Tack för din feedback Åsa, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka.
Stans bästa och trevligaste frisör. Mycket nöjd med vår mor och dotter klippning och att vi kunde klippa oss på en lördag.
Stort stort tack för dina värmande ord Malin. Din feedback betyder mycket för oss! Ni är båda varmt välkomna tillbaka.
Mycket nöjd. Vänligt bemötande. Upplever det som mycket proffsigt.
Stort tack Thord, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.
Min dotter klipptes av Fanny. Hon gillar ej kall prat och var lite oroad över att behöva göra just detta. Fanny blev snabbt en bekväm person och dottern är mkt nöjd med både frisyr och bemötande.
Stort tack Gina för att du tog dig tiden att skriva om din dotters besök hos oss, det är vi mycket tacksamma för och det glädjer oss att hon kände sig bekväm! Du och din dotter är båda varmt välkomna tillbaka när det är dags igen!