Helt otrolig. Åker från sthlm för att klippa mig hos henne. Fanny är den personen jag litar på med mitt hår. Fanny fixar och donar och jag är alltid så nöjd när jag går därifrån. Roliga och trevliga samtal, jag känner mig som hemma där
WAU Visby
Mitt på gågatan i Visby bland putsade hus och kullerstenar finns WAU´s tredje i ordningen Salongsbutik. Vi kallar den salongsbutik eftersom den både är en frisörsalong och en butik med våra fina accessoarer och våra grymma hårprodukter. Här kan du även fixa naglarna. Vi vill att WAU skall vara ett ställe där du trivs och känner...
953 omdömen om WAU Visby
Sedan starten hos Reco 2019
Jag anser att Ellenor var oerhört skicklig, lyhörd och trevlig. En duktig frisör som jag varmt kan rekommendera. /Jonas Bodinger Larsson
Professionell, serviceinriktad och lyhörd! Rekommenderas varmt!
Fanny väldigt duktig och tillmötesgående. Ger tips och proffsig.
Fanny är noggrann och proffsig, matchar mina förväntningar och man känner sig alltid nöjd!
Ett toppenbemötande.Blev så nöjd med resultatet,tyckte att Ellenor förstod precis hur jag ville ha mitt hår.Kunde också avråda och få mej att tänka om ifråga om färg eller slingor.
Ellinor lyckades precis tolka vad jag var ute efter och fick fram ett helt perfekt resultat. En mycket trevlig upplevelse och jag kunde inte vara mer nöjd!
Ellie är väldigt trevlig och glad och man känner sig varmt välkommen. Proffsig behandling med hög kunskaps nivå. Hon ser vad man behöver och kommer med bra tips. Rekommenderar henne varmt. Jag är super nöjd. // Marlene
Väldigt trevlig och hjälpsam. Köpte vårpaketet, det var toppen. Hon gjorde verkligen min dag. Jag kommer tillbaka 🥰
Proffsig, härlig personlighet. Älskar min nya hårfärg. Kommer garanterat tillbaka.
Otroligt bra omhändertagande av Fanny som fick en orolig 8-åring att känna sig lugn vid håltagning. Oslagbart!
Är en fantastisk person! Utför sitt arbete till full belåtenhet.
Din feedback värmer, stort stort tack Britt! Hjärtligt välkommen tillbaka.
Sååå trevlig och proffsig tjej! Inlyssnande och slösar med tips, expertis och skratt!
Tack Maria, för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss. Underbart att du uppskattar vårat "slösande" 🫶🏼 Varmt välkommen tillbaka igen!
Gav dottern en salongupplevelse i födelsedagspresent efter att ha själv varit nöjd kund. Hon blev så nöjd och nu har vi i Fanny, en exceptionell proffs med stort förtroende för, och som vi gladeligen kommer fortsätta att anlita! Tack!
Stort tack Jennifer, för att du tog dig tiden att skriva om erat besök hos oss. Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och din dotter. Det betyder massor att ni är nöjda och vi önskar er varmt välkomna tillbaka.
Otroligt nöjd, precis som alltid 🌟
Tusen tack Angelica 🌟 Vi uppskattar verkligen din feedback! Välkommen tillbaka.
Kunnig, trygg och Inger förtroende
Tack Anna för din feedback, varmt välkommen tillbaka!
Bra bemötande, jättenöjd med klippning o färgning.
Din feedback värmer, stort tack Elisabeth! Varmt välkommen tillbaka.
Så omhändertagande och kunnig, gjorde håltagning i öron och hon var väldigt gullig 🥰
Din feedback värmer, stort tack Elvy! Hjärtligt välkommen tillbaka!
• Ellenor bemötte mig professionellt som man bör i sin yrkesroll • Asså hon klippte mig utifrån ett kort som jag tidigare tagit på mig själv & den frisyren jag hade då, och det gjorde hon med Bravur ⭐️🥇 • Min sammantagna upplevelse är ”Nöjd Kund” & jag köpte en Fresch frisyr Tack!
Tack för din feedback Thomas. Vi blir så glada över att du är nöjd med din upplevelse hos oss! 🫶🏼 Du är varmt välkommen tillbaka igen.
Hon motsvarade mina förväntningar.
Tack för din feedback Elisabeth. Vi är glada att vi kunde möta dina förväntningar. Du är varmt välkommen tillbaka igen!
Alltid lika glad och omtänksam, noggrann och helt enkelt BÄST ☆☆☆☆☆
Tusen tack Lotta ⭐️ din feedback betyder massor! Ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Härlig, lyhörd och väldigt duktig.
Tusen tack för din feedback Rina, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!
Vödigt tillmötesgående duktig Frisör. Hon är trevlig och rolig att gå till.
Tusen tack för din feedback John, den betyder massor för oss. Varmt välkommen tillbaka!
Varje gång jag varit hos Fanny har jag blivit jätte nöjd! Super duktig, väldigt noggrann. Rekommenderar henne till alla som behöver en ny frisör på Gotland.
Tusen tack för din feedback Juliette, den värmer! Att du vill rekommendera oss vidare blir vi så tacksamma för. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen!
Väldigt duktig på sin sak och jätte trevlig
Stort stort tack Emil. Din feedback betyder mycket. Välkommen tillbaka när det är dags igen.
Trevlig, lyhörd och kompetent.
Stort tack Malin! Din feedback betyder massor för oss. Välkommen åter!
Ellenor bemöter mig alltid med ett leende och gör klipptiden till en härlig upplevelse. Hon är professionell i sitt yrke och kommer alltid med egna förslag hur vi kan förbättra frisyren. Jag är en väldigt nöjd och återkommande kund då hon erbjuder ett helhetskoncept som tilltalar mig mycket
Tack för din fina feedback Tino, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka.
Så fint o trevligt bemötande! Mycket inkännande i min önskan om frisyr, blev så fint o jag är jättenöjd! E är en helt igenom superduktig, noggrann o duktig frisör! Helt klart rekommenderar jag E! Köpte schampo och balsam o leavein balsam som E rekommenderade, det är så bra! Jag kommer gå tillbaka nästa gång, absolut! Kram till Ellenor från Åsa
Stort tack Åsa! Det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök. Vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden och ge oss din feedback och ser fram emot att välkomna dig tillbaka! 🤗
Fanny är trevlig och yrkesskicklig.. litade på henne till100 %. Hon hjälpte till att hitta på en ny frisyr. Rekommenderar henne varmt 😊
Tusen tack! ☺️ Din rekommendation betyder massor för oss och vi är så tacksamma för att få förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Du är varmt välkommen tillbaka igen.
Ellenor är en jätteduktig frisör som lyssnar och ger en fullständig service till mig som kund. Alltid jättenöjd när jag kommer från Ellenor och vet att håret är väl omhändertaget
Stort tack för din feedback Annica. Att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår är vi så tacksamma för. Varmt välkommen tillbaka!
Super bra service och trevlig. Kände mig välkommnad direkt när jag kom in till när jag gick där ifrån. Super nöjd med resultatet på mitt hår det blev precis som jag ville !! Kommer rekomendera WAU till alla framöver.
Tack för din fina återkoppling Ella! Det gör oss verkligen glada och tacksamma att du är nöjd med din upplevelse hos oss och vill rekommendera oss vidare till andra 🫶🏼 Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Älskar mina nya frisyr och är såå nöjd med min behandling hos Ellenor. Rekommenderas varmt!
Stort tack Amanda. Det glädjer oss att du är nöjd med din nya frisör och ditt besök. Din rekommendation betyder allt för oss, tack! Varmt välkommen. tillbaka när det är dags igen.
Trevligt bemötande, är så nöjd med klippningen!
Underbart att höra! Tusen tack Julia. Hjärtligt välkommen tillbaka.
Väldigt Perfekt, helt enastående
Din feedback värmer! Stort tack Eric. Varmt välkommen tillbaka när et är dags igen.
Toppen Fantastisk och trevlig
Stort tack Margaretha, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.
Visbys bästa frisör! Alltid så nöjd
Din feedback värmer, stort stort tack Emilia! Hjärtligt välkommen tillbaka.
Bra och professionellt Mycket trevligt bemötande man är både nöjd och glad när man har varit hos henne.
Tack Kalle, för din feedback. Den betyder mycket! Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen.
Proffsig. Har egna förslag och även lyhörd för önskemål. Rekommenderar varmt.
Tusen tack för din feedback Ola, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!
Det var min första gång hos Fanny och jag blev väldigt positivt överraskad! Hon var väldigt noggrann och supertrevlig!😊
Tusen tack för din fina feedback, Sophia! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår, och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.
Jag tycker att Fanny uppfyller allt man kan önska av en frisör. Hon är alltid glad och bjuder in till samtal. Jag känner mig alltid välkommen och är alltid nöjd med resultatet när jag går därifrån.
Tack Daniel för din feedback. Vi blir så glada över att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.
Ellie is one of my favorite people in Visby and it is always a joy when I get to see her. She does a beautiful job on my hair every time and is a wonderful conversationalist. I highly recommend her.
Thank you so much for taking the time to give us your feedback, Sarah. We really appreciate it and your recommendation makes us very happy. Warm welcome back!
Nyfiken och rolig, lyssnade och kände in vad jag önskade
Tusen tack Ebba! Vi uppskattar verkligen din feedback. Varmt välkommen åter!
Fanny är alltid både positiv och professionell, kommer med förslag och lyssnar in vad jag vill. Jag har klippt mig hos Fanny några gånger nu och kommer fortsätta med det!
Tack för din feedback Anna. Det glädjer oss att att du är nöjd med ditt besök. Varmt välkommen tillbaka igen.
Proffsig, lugn och bara grym hela hon!
Tusen tack för din fina feedback Matilda, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!
Noggrann, proffsig och lyhörd. Går gärna hit igen.
Tack för din feedback Sofia! Det gläder oss att du är nöjd med ditt besök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!
Hon var jättetrevlig och lyssnade på vad jag bad henne göra med mitt hår. Jag blev jättenöjd med resultatet!
Tack för din feedback Ursula, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen!
Min upplevelse av mitt besök på WAU Visby kan betecknas som mycket bra. Jag blev behandlad på bästa tänkbara sätt. Respekt och vänlighet fanns på plats under hela besöket. Jag kommer definitivt att återkomma!
Din feedback värmer, stort stort tack Ingermar! Du är hjärtligt välkommen tillbaka.
Bra bemötande, förstod frisyren jag ville ha och gav bra resultat
Tack för din feedback Tayf. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen!
Mycket trevlig frisör och kompetent, blev väldigt nöjd med resultatet!
Tack för din feedback Karolina. Vi blir så glada över att du är nöjd. Varmt välkommen tillbaka.
Bra bemötande och trevlig...........,.....
Tusen tack för din feedback, Rasmus! Den betyder massor för oss. Varmt välkommen tillbaka!