Svensk Fastighetsförmedling Hjo

Svensk Fastighetsförmedling Hjo

• BadgeNineYears
4.8
Ring 0503-132 70 Dela

Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Hjo! Här i Hjo vid Vätterns västra sida hittar du Västergötlands före detta hamnplats. Här hittar du boenden med vacker sjöutsikt, allt från lägenheter till villor eller radhus. Vi på Svensk fastighetsförmedlings kontor guidar dig gärna genom bostadsdjungeln. Vi vet när det är dags...

588 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Hjo

Sedan starten hos Reco 2016

Dijane J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ulrika Öberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
Norrmalm

Trevlig, lätt att ha att göra med, man fick återkoppling väldigt snabbt. Allt gick smidigt.

Ulrika Ö
Köpte sitt hus med hjälp av Ulrika Öberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
Ryd

Ulrika är en duktig mäklare med glimten i ögat!

Jerker L
Köpte sitt hus med hjälp av Amanda Eek en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
Fröjered

Trevlig och rolig och glad. Fantastiskt skratt

Tack Jerker för fina ord! Stort lycka till i nya huset, allt gott! Amanda Eek

Fredrik T
Sålde sitt hus med hjälp av Amanda Eek en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
Fröjered

Hon är helt fantastisk Hon har kontakt och uppdaterar en hela tiden oavsett vilken dag i veckan det är

Svar från Amanda Eek

Tack snälla Fredrik för ett fint samarbete och för de fina orden! Jag är tacksam över ert förtroende i denna affär. Njut nu av våren! Allt gott, Amanda Eek

Annika P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
Lunden

Välj Daniel Andersson som er mäklare! När jag nu skulle sälja min bostadsrätt så lyckades han med envishet, tålamod, vänlighet och glädje att sälja den! Inte ett helt lätt uppdrag i dessa tider, men han lyckades. Så, låt Daniel hjälpa er. Det kommer ni inte att ångra! /Annica P/

Ludwig A
Sålde sitt hus med hjälp av Daniel Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
Norrmalm

Seriös och engagerad. Mån om att både köpare & säljare ska känna sig nöjda och proffsigt bemötande hela vägen!

Lina H
Köpte sitt hus med hjälp av Elin Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
Skultorp

Bra bemötande i alla möten, påläst om objektet som såldes och snabb i att svara tillbaka på frågor. Vi är jättenöjda med Elin som mäklare!

Andreas B
Sålde sitt hus med hjälp av Elin Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
Skultorp

Trevlig, glad och positiv mäklare

Josefine J
Skultorp

Daniel Andersson är professionell i sin yrkesroll som mäklare. Vi har verkligen uppskattat hans kommunikativa sida för oss som säljare. Vi är glada att vi valde dig Daniel från Svenska Fastighetsförmedlingen.

Robin J

Toppbetyg från Mandelblomsvägen 😊

Christina W
Billingssluttningen

Elin har ett trevligt och vänligt bemötande. Samt väl insatt . Har även varit stödjande och drivande vad gäller möten och annat praktiskt. Hon har löpande återkopplat till oss under processens gång. Hon har levt upp till våra förväntningar väl.

Matti T
Värsås

Mycket trevligt bemötande. Lugnet själv och tog tid med att svara på frågor och hjälpte till med en extra visning. Alltid leende på läpparna.

Svar från Amanda Eek

Men tusen tack för ett fantastiskt fint omdöme och ett lika fint samarbete! Är så tacksam för ert förtroende. Jag ser framemot att fortsätta hjälpa er i nästa bostadsaffär. Allt gott till er!

Sara M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Amanda Eek en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
Rosenhaga

Jag tycker Amanda Eek har varit en fantastisk mäklare. Lyhörd och tydlig. Jag kan verkligen rekommendera henne samt att nästa gång jag är i behov av mäklare kommer jag inte tveka på att ringa henne.

Svar från Amanda Eek

Vilka fantastiska ord Sara, tusen tack för ett gott samarbete och ditt förtroende. Jag ser fram emot att hjälpa dig i nästa bostadsaffär. Stort lycka till med din nya lägenhet nu, allt gott!

Helen Ingmari O
Värsås

Vänligt bemötande kunnig i sitt yrke har ställt upp till 100% och varit tillgänglig alltid vid frågor och undringar.

Svar från Amanda Eek

Tusen tack för de fina orden Helene! Jag är så tacksam för förtroendet jag fått av er, och hoppas att ni ska stortrivas i nya lägenheten! Varma hälsningar!

Erik Folke O
Värsås

Var i kontakt med Amanda för två år sedan och då var vi inte redo att sälja vårt hus på Vinkelvägen 4 i värsås sedan har vi varit i kontakt med henne med jämna mellanrum och i höstas tyckte vi att vi var redo att att planera försäljning av vårat hus då hörde hon av sig och då började det med att fota vårt hus och under helgerna tycke hon att vi skulle ligga lite lågt men efter jul tyckte Amanda att vi skulle börja att att aktivera försäljningen sedan har det varit visningar och så har vi gjort klart med försäljningen...

Svar från Amanda Eek

Vilka underbara orda att läsa, tack Erik! Jag är så otroligt tacksam för ert förtroende och för att jag fick vara med under denna resa. Tusen tack för ett gott samarbete och stort lycka till i nya lägenheten, jag kommer gärna förbi på en kaffe när ni kommit i ordning. Allt gott till er!

Linda T
Värsås

Amanda är en väldigt tillitsfull person som ger allt och finns alltid tillgänglig . Hon kan sitt yrke väl och hjälper till med allt som vi behöver hjälp med . Vi känner stort förtroende för henne och skulle rekommendera henne till alla som vill sälja eller köpa bostad.

Svar från Amanda Eek

Linda! Tusen tack för de fantastiska orden och för ett gott samarbete hela vägen. Jag ser framemot att hjälpa er i nästa affär, tack för förtroendet igen! Allt gott till er!

Mohammad Ali S
Tibro

Hon är en riktigt bra mäklare jag jätte nöjd med henne och framöver ifall jag köper eller säljer bostad så kommer jag så klart kontakta henne först

Rasmus Leif L
Kvarnhagen

Bra bemötande och lätt att arbete med vilket ledde till en bra försäljning.

Therese F
Katrineberg

Amanda är föredöme för sitt jobb.Suveränt bemötande, lyssnar o ser till att allt blir så bra som som möjligt ,positiv o glad.Proffs på de hon gör.. Vi är väldigt glada att vi valde henne för vår försäljning. Tack för allt

Svar från Amanda Eek

Men Therese! Tack snälla för de underbara orden och tusen tack för förtroendet i dina föräldrars husaffär. Jag är så tacksam för att jag fick hjälpa er med detta. Ha ett gott slut & en fantastisk start på det nya året, allt gott!

Terese L
Köpte sitt hus med hjälp av Daniel Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
Centrum

Lugn, ärlig och lätt att prata med. Snabb respons.

Monica Rosita L
Norra Skogen

Fick bra information och hjälp. Förklarade saker vad som skulle göras inför visning och fotografering.

Anna S
Trädgårdsstaden

Daniel är en jordnära och kunnig mäklare!

Carina L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Amanda Eek en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
Lunden

Hon är engagerad och trevlig. Försäljningen av min lägenhet gick så snabbt. Glad att jag fick Amanda som mäklare. Kunde inte bli bättre!!

Svar från Amanda Eek

Men vilka fina ord, tack snälla Carina! Är så tacksam för att jag fick hjälpa dig och stort grattis igen till din försäljning och till ditt husköp, all lycka till!

Anders J
Sålde sitt hus med hjälp av Ulrika Öberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
Stöpen

Engagerad, arbetares hårt på olika sätt och via olika medier för bästa möjliga affär

Johanna N
Mölltorp

Försäljningen gick snabbt och smidigt. Bra jobbat Daniel!

Maria T
Katrineberg

Ulrika bemötte oss på ett mycket förtroendeingivande sätt, trevlig och glad. Våra förväntningar infriades på ett mycket snabbt sätt. Sammanfattningen är att vi mer än gärna rekommenderar Ulrika, hon är kunnig alltid påläst och erfaren.

Rozanna H
Mölltorp

Daniel är hjälpsam, glad och driven i sitt arbete!

Birgitta Kristina S
Värsås

Jag är mycket nöjd med Elin Andersson som mäklaren vid försäljningen av mitt hus. Hon är mycket trevlig, proffsig, punktlig,Iförtroende ingivande, nära till skratt och leende. Jag kan varmt rekommendera Elin vid husaffärer

Per Olof Marcus H
Locketorp

Daniel har guidat oss genom köpprocessen väldigt bra där vi kontaktade mäklarbyrån för att kolla om en person fortfarande varit intresserad av att sälja. Han håller ihop processen och svarar alltid med ett glatt humör. På grund av att förfarandet har legat lite utanför vad man kan kalla en normal process har vi haft känslan att han försökt tillgodose både oss som köpare och även säljarens behov.

Laila R
Tibro

Ulrika var lugn,kunnig och trevlig . Lätt att prata med henne utan stress.

Yvonne E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Elin Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
Hentorp

Mkt trevligt bemötande, bra rådgivning och lyssnar in vilka behov vi har. Hjälpsam.

Sture H
Hentorp

Bara positivt: väl förberedd, kunnig, ambitiös och alltid tillgänglig.

Maria T
Språttebo

En erfaren mycket duktig mäklare. Inger förtroende. Bra att jobba med. Vi rekommenderar henne varmt.

Stefan F
Köpte sin bostad med hjälp av Daniel Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
Skövde

Anlitade Daniel för köp av egen lokal som skall Byggas i Skövde. Pratade med han. Han skrev ut alla dokument och avtal. Jag besökte han på kontoret. Skrev under alla papper. Betalade handpenning. Detta lilla köp var snart överstökat. Daniel skötte sig så bra som går.

Simon N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ulrika Öberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
Norrmalm

Vänlig, professionell, tillmötesgående, tillgänglig. Ulrika är mäklarnas mäklare!

Helene B
Hentorp

Glad, positiv och ett mycket bra bemötande!

Leo J
Hentorp

Hög servicenivå, flexibel och tar sig tid att ta hand om kunderna. Mycket bra! Hälsningar en kollega i branschen.

Pia G
Norrmalm

Vi kom i kontakt med Ulrika Öberg i samband med ett lägenhetsköp i Skövde. Hon är trevlig både på telefon och när man träffar henne på plats för visning. Ulrika håller det hon lovar och är snabb på att återkoppla till oss. Hon verkar älska sitt yrke och är mån om att både säljare och köpare ska vara nöjda.

Per Olof Marcus H
Skövde

Har varit en bra guide för vår försäljning och kommande köp. Lätt att prata och ha att göra med.

Margareta G
Kvarnhagen

Trevligt bemötande, kunnig, saklig, ingav förtroende.

Marie K
Skövde

Mycket proffsigt och jag kände att Amanda verkligen brydde sig om mig. Amanda var också mycket rak med vad som gällde bostadsmarknaden och vad jag kunde förvänta mig. Jag kan verkligen rekommendera Amanda.

Svar från Amanda Eek

Men tack snälla Marie! Vilka varma ord. Jag är så tacksam att jag fick förtroendet att hjälpa dig och att affären gick smidigt för alla parter. Fortsätt nu att njuta av sensommaren och bada så länge du kan! Allt gott, Amanda Eek

Khalid Mohammed Hmt E
Lunden

Hon var en smart och mycket snäll person.

Gabriel S
Ryd

Ullrika är en väldigt duktig och erfaren fastighetsmäklare, en mycket snäll människa som även ställer upp och gör det lilla extra. Rekommenderar Ulrika Öberg till alla därute. 5/5 ⭐️

Ann D
Ryd

Väldigt lätt att ha att göra med, kunnig och tillgänglig.

Erika B
Häggetorp

Hon lurade oss att köpa ett hus med omfattande dolda fel, i maskopi med besiktningsman från Anticimex. Varning!!! /Erika Bjurholt

Katarina S
Skultorp

Tycker inte jag fått rätt information av mäklaren. Det kommer överraskningar hela tiden som jag inte blivit informerad om. Lite snurrigt ibland. Fel namn och olika direktiv bla. Känner mig inte jättetrygg med henne. Nu känner jag mest att det här blir kaos.

Konstantinos P
Skultorp

Ulrika har hjälpt mig med allt även kontakt med Banken. Fick bra information av henne .

Wulf H
Sålde sin stuga med hjälp av Ulrika Öberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
Skultorp

Tyvärr fick jag inte träffa mäklaren personligen men hennes informationer om försäljningsprocessen var klara och tydliga och alltid positiva för säljaren..Klart rekommendabelt.

Veronica R
Kvarnsjön

Kan inte göras bättre! Trevlig, kompetent, bra på att lyssna och läsa av.

Svar från Amanda Eek

Men Veronica! Tack snälla för fantastiska ord och för ett väldigt fint samarbete. Är tacksam att jag fick ditt förtroende i denna affär. Ha en fortsatt fin sommar! Allt gott, Amanda Eek

Viggo J
Skultorp

Jag blev bemött väldigt positivt av Amanda, hon var lätt att prata med och hade en glad energi hela tiden. Jag hoppades få förtydliganden på de områden gällande kontrakt och bostadsköp jag kände mig osäker på, och Amanda förklarade alla delar vi gick igenom tydligt och bra. Jag hoppades även att allt skulle gå smidigt och att mäklaren skulle ha bra koll på allt som behövdes göras och det levde Amanda upp till perfekt. Min upplevelse var positiv, Amanda kunde tydligt förklara och ha hand om affären, både under kontraktskrivningen...

Svar från Amanda Eek

Tusen tack för fina ord Viggo, och än en gång stort grattis till dig fina nya lägenhet! Vi hoppas verkligen du ska trivas. Allt gott och lycka till med studierna! Amanda Eek