3etage Fastighetsmäklare

3etage Fastighetsmäklare

www.3etage.se
  • BadgeTenYears
1 612

3etage har sedan starten 2008 sålt mängder av bostäder runt om i Helsingsborgsregionen. Vi tror på att alla bostadsaffärer är unika. Därför erbjuder vi tre olika paket, färdigpaketerade med lösningar för marknadsföring, pris och försäljning. Vi arbetar med både bostadsrätter, villor och komersiella fastigheter. Vi känner väl...

1612 omdömen om 3etage Fastighetsmäklare

Sedan starten hos Reco 2015

Zelina D
Köpte sitt hus med hjälp av Alexander Persson en del av 3etage Fastighetsmäklare
Viken

Mycket trevligt bemötande o bra organiserat

Fredrik H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Andreas Schultz en del av 3etage Fastighetsmäklare
Tågaborg

Snabbt, effektivt och ordningsamt!

Anna A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Roger Billsten en del av 3etage Fastighetsmäklare
Mariastaden

Trevligt bemötande. Professionell och kunnig. Hjälpsam och snabb på att svara vid frågor.

Maja F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexander Larsson en del av 3etage Fastighetsmäklare
Elineberg

Vi är väldigt nöjda med Alexander som mäklare. Professionellt bemötande, hög kompetens om marknaden och flexibel i sitt arbete. Vi köpte bostad av Alexander för ett år sedan och fick ett gott intryck, därför valde vi att även sälja via honom denna gång - rekommenderar tryggt!

Sara N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sandra Bryngson en del av 3etage Fastighetsmäklare
Ringstorp

Sandra har varit hjälpsam och kunnig.

Lars P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexander Larsson en del av 3etage Fastighetsmäklare
Elineberg

Alexander är lång, trevlig och saklig och guidade oss genom köpeprocessen på ett bra sätt. Finns absolut inget att anmärka.

Bengt W
Gustavslund

Alexander är mycket servicemindid och ställde upp för oss som köpare på ett mycket positivt sätt med glimten i ögat

Zuzana L
Gustavslund

Alexander är trevlig och professionell i sitt bemötande. Alltid väl förberedd. Snabb och tydlig i sin kommunikation. Mycket nöjd.

Andreé Alexander S
Sålde sitt hus med hjälp av Martin Persson en del av 3etage Fastighetsmäklare
Laröd

Bra, professionell och snabb i sitt agerande. Öppen och ärlig. Kommer anlita honom igen när det är dags att sälja!

Christina R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Andreas Schultz en del av 3etage Fastighetsmäklare
NORR

Proffsigt bemötande, bra kunsksp och gör sitt jobb med bravur! Inte för "pågång" som många jobbiga mäklare är... Så Andreas är absolut en toppen mäklare!

Mikael S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Martin Persson en del av 3etage Fastighetsmäklare
Tågaborg

Vi upplever i våra möten med Martin att han är Tillgänglig Uppmärksam Inlyssnande Empatisk

Carl-Johan F
Köpte sitt hus med hjälp av Andreas Schultz en del av 3etage Fastighetsmäklare
Övre Tågaborg / Stattena

Mycket förtroendeingivande och kunnig

Fredrik Christoffer B
Mariastaden

Mannen, myten legenden. Finns inget alternativ om man ska sälja sin bostad i norra delen av Helsingborg. Sålde vårt hus i Mariastaden på två dagar dagar i denna tuffa marknad. Otroligt trevlig dessutom.

Eva Gunilla E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sandra Bryngson en del av 3etage Fastighetsmäklare
Norr

Ett personligt bemötande från 1:a besöket och med ett aktivt engagemang genom hela försäljningsprocessen. Förväntningarna infriades till 100% Fick fortlöpande information så jag som säljare blev nöjd och glad. Kan varmt rekommendera mäklare Sandra Bryngson på 3etage

Mikael Stefan S
Mariastaden

Förberedd, professionell och hjälpsam hela vägen.

Anastasija T
NORR

En trevlig och professionell mäklare!

Leif J
Slottshöjden

Trevlig och förtroende givande person.

Stephanie B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Roger Billsten en del av 3etage Fastighetsmäklare
Mariastaden

Saklig, tydlig och utförde sitt uppdrag på det sättet som vi önskade. Alltid trevlig och glad. Lätt att samarbeta med.

Erik Johan Mårten O
Pålsjö Norra

Kunnig, rak, erfaren. Gav ett gott intryck från första stund. Ledde oss genom processen på ett utmärkt sätt.

Sara D
Pålsjö Norra

upplevelsen med Roger var utmärkt. han är professionell, hjälpsam och uppmärksam på både säljarens och köparens behov. han hjälpte oss under hela processen.

Sedi B
Tågaborg

Alexander är super trevlig, mycket professionell och samarbetande med kunder.

Isabella S
Mariastaden

Att navigera på bostadsmarknaden kan vara en utmanande och ibland överväldigande upplevelse. Det är därför det är av yttersta vikt att ha en mäklare som inte bara är kompetent, utan också engagerad och stödjande genom hela processen. Vår erfarenhet med Sandra har varit just en sådan upplevelse, och det är med stor tillfredsställelse vi rekommenderar hennes tjänster. Från första stund visade Sandra en imponerande förmåga att förstå våra behov och förväntningar. Efter att ha kämpat med att sälja vår bostad under en längre...

Jan W
Tågaborg

Mycket trevligt och positivt bemötande, som inledde en trevlig relation. Genom sitt positiva sätt och tillförsikt inför försäljningen, blev vi själva lugna och optimistiska inför en lyckad försäljning. Han lyssnade på oss, men hade helt klart för sig hur vi skulle gå till väga för att genomföra en försäljning! Vi hade fullt förtroende för Alexander och kommer varmt att rekommendera 3Etage med Alexander Larsson till andra mäklarsökande spekulanter! Birgitta &Jan

Viorica D
Tågaborg

Alexander är en jätteengagerad mäklare med mycket kunskap av den bostaden som säljas. Han är trevligt och proffesionelt.

Thomas S
Mariastaden

Sandra tog över vårt objekt efter en annan mäklare. Det var definitivt inte under de lättaste omständigheterna: huset stod tomt, huset hade vart ute på marknaden flera månader och bostadsmarknaden var trög pga inflationen med höga räntor. Sandra kom in med ny energi, glatt humör och en positiv strategi! Hon gjorde ett fantastiskt jobb ända från början till slutet och vi kunde verkligen inte önska oss någon bättre mäklare!!️️️️️️ Rekommenderar Sandra starkt för alla för att få hjälp med er bostadsaffär lika smärtfritt som vi fick! 5 av 5 stjärnor!!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jakob N
Centrum

Kunnig. Lyhörd. Positiv. Proffesionell.

Björn L

Trevlig, erfaren, kändes stabilt

Karl E
Norr

Mycket trevlig och hjälpsam. Kunnig och uppdaterad om objektet.

Leif J
Slottshöjden

Väldigt trevlig person och lätt att prata med. Han är förtroendegivande och sympatisk.

Maria D
Oceanhamnen

Upplevde Martin som kunnig, lugn, förtroendeingivande och trevlig.

Kristina Elisabeth N
Maria Park

Hjälpsam, positiv, kunnig, bra lyssnare, intresserad.

Daiken Michael H
Sålde sitt hus med hjälp av Roger Billsten en del av 3etage Fastighetsmäklare

Roger! Den bästa mäklaren vi haft att göra med. Ärlig för både köpare och säljare. lätt att få tag på och bra kunskap om marknaden. Värderar rimligt med vad marknaden anser att ett objekt är värt. Haft med honom att göra vid flertal objekt och tillfälle. En toppen mäklare! Rekommenderar definitivt.

Linus A
Ättekulla

Supertrevlig och kompetent! Jag hade rekommenderat henne.

Bertil J
Maria Park

Kunnig, intresserad,förtrolig från en mycket nöjd kund

Pernilla B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexander Persson en del av 3etage Fastighetsmäklare
Höganäs Centralt

Proffsig, tillmötesgående och personlig.

David P
Söder

Supertrevlig , kunnig , tålamod och punktlig.

Alex S
Köpte sitt hus med hjälp av Alexander Larsson en del av 3etage Fastighetsmäklare
Ödåkra

Löste allt väldigt bra och professionellt

Carolyn H
Norr

Alexander was very efficient and kept us well informed through the process. Highly recommended!

Ludvig H
Tågaborg

Världsklass, man känner sig trygg. Uppföljning och närvarande genom hela processen. Lyhörd och fokus på att affären ska bli bra för alla parter vilket jag verkligen uppskattar. Hade jag fått välja om så är 3etage med Martin och Alex i spetsen ett självklart val.

Marcus O
Mariastaden

En mäklare som verkligen brinner för sitt jobb. Jättebra bemötande, informativ och proffsig 👍

Mukul K
Ättekulla

Hon är en duktig och mjuk kvinna. Hon gjorde bra kommunikation tillsammans med mig och säljaren. Vi skulle vilja kontakta henne igen för eventuella framtida affärer

Anna I
Norr

Det märktes att Alexander var mycket mån om att både köpare och säljare skulle vara nöjda. Han visade stort engagemang och uppdaterade oss hela tiden!

Bianca Nicolina M
Sålde sitt hus med hjälp av Hannah Kjell en del av 3etage Fastighetsmäklare
Vikens Ry

Hannah motsvarar alla mina förväntningar av en mäklare. Trevlig, glad, noggrann & ordentlig. Försäljningen gick snabbt och Hannah såg till att vi alla var nöjda. Kan varmt rekommendera henne.

Lina S
Maria Park

Smidig, proffsig och trevlig. Kan sitt område.

Gunnel H
Maria Park

Snabb och effektiv, samt med grymt kontaktnät vilket förstås gynnar oss kunder :-)

Bo S
Maria Park

Information och återkoppling tydlig och snabb. Förväntningar att mäklaren skall göra det han skall. Mycket snabb kommunikation mellan säljare och köpare. Noggrann. En bra mäklare som levde upp till våra förväntningar.

Lena S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Martin Persson en del av 3etage Fastighetsmäklare
Norr

Martin är kunnig och effektiv. Han är också hjälpsam och trevlig. Tycker om hans attityd till sitt yrke, skönt att slippa alla klyschor en del mäklare använder sig av. Jag rekommenderar honom mycket gärna.

Marcus Å
Norr

Martin är tydlig, öppen och lyhörd. Kommunicerar bra och följer upp på det som ska göras. Vi har blivit väldigt bra bemötta.

Annelie K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Hannah Kjell en del av 3etage Fastighetsmäklare
Oceanhamnen

Hannah Kjell har hjälp oss tidigare för snart 7 år sedan med en tidigare husförsäljning som då gick väldigt smidigt och hjälpsamt och raskt tillväga. Denna gången var det en lägenhetsförsäljning som tog längre tid men inte pga Hannah som hjälpte mej på ett mycket föredömligt sätt med alla möjliga vägar till större möjlighet till försäljning. När det nu för tillfället har varit en mycket trög bostadsmarknad som oxå återspeglade sej på min lägenhet så kom det nu ändå tlll slut en rätt köpare till min lägenhet som kunde ordnas...

Elisabeth N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Hannah Kjell en del av 3etage Fastighetsmäklare
Oceanhamnen

Glad kunnig och tillgänglig. Det märks att Hannah gillar sitt jobb. Om det är något jag ska anmärka på är det att komma ihåg att värna integritet hos säljaren, jag som köpare behöver inte veta om känslomässiga reaktioner eller detaljer i dialog med säljaren.