Mycket trevligt bemötande o bra organiserat
Alexander Persson
Alexander Persson är mäklare på 3etage Fastighetsmäklare
.Alexander Persson har varit registrerad mäklare sedan 2013-02. Alexander Persson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-05 och har fått 186 omdömen med ett betyg på 4.6. Alexander Persson har haft 11 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
186 omdömen om Alexander Persson
Proffsig, tillmötesgående och personlig.
En seriöst jobbande mäklare som är kreativ och gör det han har lovat! Han ser lösningar och tänker framåt! Alex är en mycket positiv bekantskap! Som man verkligen kan rekommendera!👍👍👍
Kunnighet, intresse även för köparen inte bara säljaren. Precis vad man kan och ska förvänta sig. Förde affären i hamn på ett smidigt och professionellt sätt.
Trevlig , duktig , vänlig och tillmötesgående
Behaglig inte för familjär , proffesionell duktig och rar
Alltid snabb återkoppling. Upplevde att Alexander stöttade oss i affärens genomförande trots att det är säljaren som är uppdragsgivare! Tacksam för detta då vi kände oss lite som noviser just i detta. sammanhanget. Sammanfattning - en mäklare att rekommendera, vänlig, inkännande, snabb återkoppling som lotsade oss fram med varsam hand!
Min hustru gjorde affären med Alexander . Jag har enbart de bästa erfarenheter av Alexander !
Driven, engagerat och trevlig!
Jag upplever Alexander som engagerad och rak i sin kommunikation. Träffat på några mäklare under vår försäljning och klart bäst var Alexander!