Snabbt, effektivt och ordningsamt!
Andreas Schultz
Andreas Schultz är mäklare på 3etage Fastighetsmäklare
.Andreas Schultz har varit registrerad mäklare sedan 2005-03. Andreas Schultz har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-05 och har fått 283 omdömen med ett betyg på 4.8. Andreas Schultz har haft 21 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
283 omdömen om Andreas Schultz
Proffsigt bemötande, bra kunsksp och gör sitt jobb med bravur! Inte för "pågång" som många jobbiga mäklare är... Så Andreas är absolut en toppen mäklare!
Mycket förtroendeingivande och kunnig
Trevlig och förtroende givande person.
Väldigt trevlig person och lätt att prata med. Han är förtroendegivande och sympatisk.
Supertrevlig , kunnig , tålamod och punktlig.
Trevlig, informativ mäklare. Flexibel med tider för visningar och kontraktsskrivning
Mycket trevligt bemötande, rak och tydlig.
Trevligt bemötande varje gång vi träffats. Duktigt på sitt jobb. Där han inte visste saker tog han reda på det och delgav informationen så att vi alltid skulle få svar på våra frågor. Bra upplägg på kontraktsskrivningen att vi gick igenom allt tillsammans.
Andreas är lugn och trygg och jag kan varmt rekommendera honom. Jag uppskattar särskilt att han ständigt håller både säljare och köpare uppdaterade om vad som händer. Vi köpte vår nya bostad genom honom och de frågor vi hade återkom han med svar på inom någon timme. Det kändes helt rätt att anlita honom för att sälja vår lägenhet.