Sandra Bryngson

Sandra Bryngson

Sandra Bryngson är mäklare på 3etage Fastighetsmäklare

Sandra Bryngson har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Sandra Bryngson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-03 och har fått 11 omdömen med ett betyg på 4.9. Sandra Bryngson har haft 14 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-12 - 2024-10

11 omdömen om Sandra Bryngson

Sedan starten hos Reco 2024
Sara N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sandra Bryngson en del av 3etage Fastighetsmäklare
Ringstorp

Sandra har varit hjälpsam och kunnig.

Eva Gunilla E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sandra Bryngson en del av 3etage Fastighetsmäklare
Norr

Ett personligt bemötande från 1:a besöket och med ett aktivt engagemang genom hela försäljningsprocessen. Förväntningarna infriades till 100% Fick fortlöpande information så jag som säljare blev nöjd och glad. Kan varmt rekommendera mäklare Sandra Bryngson på 3etage

Isabella S
Mariastaden

Att navigera på bostadsmarknaden kan vara en utmanande och ibland överväldigande upplevelse. Det är därför det är av yttersta vikt att ha en mäklare som inte bara är kompetent, utan också engagerad och stödjande genom hela processen. Vår erfarenhet med Sandra har varit just en sådan upplevelse, och det är med stor tillfredsställelse vi rekommenderar hennes tjänster. Från första stund visade Sandra en imponerande förmåga att förstå våra behov och förväntningar. Efter att ha kämpat med att sälja vår bostad under en längre...

Thomas S
Mariastaden

Sandra tog över vårt objekt efter en annan mäklare. Det var definitivt inte under de lättaste omständigheterna: huset stod tomt, huset hade vart ute på marknaden flera månader och bostadsmarknaden var trög pga inflationen med höga räntor. Sandra kom in med ny energi, glatt humör och en positiv strategi! Hon gjorde ett fantastiskt jobb ända från början till slutet och vi kunde verkligen inte önska oss någon bättre mäklare!!️️️️️️ Rekommenderar Sandra starkt för alla för att få hjälp med er bostadsaffär lika smärtfritt som vi fick! 5 av 5 stjärnor!!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jakob N
Centrum

Kunnig. Lyhörd. Positiv. Proffesionell.

Linus A
Ättekulla

Supertrevlig och kompetent! Jag hade rekommenderat henne.

Mukul K
Ättekulla

Hon är en duktig och mjuk kvinna. Hon gjorde bra kommunikation tillsammans med mig och säljaren. Vi skulle vilja kontakta henne igen för eventuella framtida affärer

Rachelle Q
Köpte sitt hus med hjälp av Sandra Bryngson en del av 3etage Fastighetsmäklare
Miatorp

Kände oss väl bemött och fick en riktig bra och ordentligt visning av huset. Vi fick rätt så bra tid och hade utrymme till frågor samt att vi fick svar på nästan alla de som vi ställde.

Klara A
Söder

Sandra är hjälpsam, snabb och lätt att få tag på. Mycket nöjd med bemötandet!

Peter Jonny P
Sålde sitt hus med hjälp av Sandra Bryngson en del av 3etage Fastighetsmäklare
Miatorp

Fantastiskt bemötande. Proffsigt upplägg, Alla förväntningar och lite till uppfylldes.. Mycket Proffsig Mäklare med det lilla extra för en snabb och bra försäljning. 5+