Mycket trevliga och tillmötesgående. Var noga och inget gick sönder. Supernöjd!
Albatros 24/7
Albatros 24/7 är en flytt- och städtjänst som tar stressen ur din vardag och frigör tid för det som verkligen räknas. Vi är mer än bara en tjänst - vi är en förlängning av ditt hem eller företag. Med våra kunniga och erfarna medarbetare, alla fullt försäkrade och bundna av sekretessavtal, kan du känna dig trygg i vetskapen om...
373 omdömen om Albatros 24/7
Sedan starten hos Reco 2021
Bra bemötande och snabba. Tillkom kostnader då det var 20 m för långt mellan parkeringen och huset, vilket jag måste missat att jag skulle informera om. Flexibla och fina killar!
Bra utfört arbete både med flytt och städ, men lite problem med tiderna.
Jag ör nöjd med allt. Om jag ska anmärka på något så pratade personalen som flyttade inte svenska.
Vi beställde bohagsflytt. Flytt killarna kom i tid och arbetade effektivt. De hade glömt plastic wrap(sådant händer) men i mitt fall gjorde det inget, eftersom jag redan hade lindat om de ömtåligare möblerna. De hade filtar för att skydda möblerna vilket fungerade bra för resten av möblerna. Superbra jobbat!! Och tack!
Flyttstädningen var otillräckligt utförd, damm kvar i trappan och fläckar kvar på en del golv. Bra bemötande av kundtjänst vid återkoppling på utförandet.
Mycket bra flyttstädning, allt såg skinande rent ut efteråt! Enda minuset är att de som städade lägenheten varken pratade svenska eller engelska, vilket hade underlättat när jag gav vissa instruktioner vid ankomst. Men detta löstes med att jag kunde kommunicera via telefon på svenska med en annan anställd som förmedlade instruktionerna vidare till städarna i lägenheten.
Det var 3 glada och trevliga flyttkillar som gjorde ett bra jobb med tanke på att det fanns en del väldigt tunga saker. Tyvärr hade killarna lite bråttom med sakerna och plastade inte in vissa möbler så det blev skador. Kanske det var en för liten bil med tanke på hur proppfull den blev, det var på håret att det gick att stänga. Så med facit i hand lever ni inte upp till vad som skrivs på hemsidan.
Först var det lite missförstånd från båda sidorna men det löste sig.. Sen gick allt smidigt. Lite fel med lastingen fick dom viktigaste lådorna längst in Men ändå tacksam för all hjälp.
Mycket trevlig och tillmötesgående personal Vill varmt rekommendera dessa trevliga killar
Det var svårt med kommunikationen med flyttkillarna eftersom de inte behärskade varken svenska eller engelska. Men de var snabba och duktiga så den biten är vi nöjda med. Städdamen saboterarade fönster och det följs upp av administrationen lördag 16 november av ett möte med oss på Årstavägen 83
Blev lovad flyttbil med 23 km2 men det kom en 16-17 km2. Fick ringa flera samtal för att försöka lösa det. Blev erbjuden att lägga till all från 3-7 tusen kronor för att åtgärda felet som dom hade skapat. Blev tillslut så att det kom en likadan flyttbil som vi packade dom resterade 5km2 i som vi blivit lovade från start. Hade några saker som överskred mängden, så kom överrens om att lägga till 1500 kr för att få med det eftersom det fanns rum i den andra flyttbilen. Gav dom pengarna i kontant men fick senare reda på att...
Hej Vi har tagit del av din återkoppling och vill härmed klargöra vad som faktiskt inträffade. Det är viktigt för oss att bemöta dina påståenden då de inte överensstämmer med verkligheten. Flyttbilens kapacitet och överenskommelse Det påstås att vi skickade en mindre bil än avtalat, vilket är felaktigt. Vi skickade en 23 kubiks flyttbil, precis som överenskommet. Vid lastningen visade det sig att du hade betydligt fler möbler och tillhörigheter än vad som kommunicerats från början. Detta skapade en situation där en...
Väldigt trevlig flyttpersonal och de var försiktiga samt erfarna med hanteringen. Tack för hjälpen!
Det gick bra och smidigt. Jag kan rekommendera tjänsten.
Se upp!! Den värsta flyttstädfirman någonsin!! Orsakade skador i vår lägenhet för omkring 10000 kr och vägrar ta ansvar för det.
Hej Frida Vi har tagit del av ert senaste meddelande och vill klargöra några viktiga saker för att undvika missförstånd. För det första: Vi har genomfört den städning som avtalats, och enligt all dokumentation och de iakttagelser som gjordes på plats har ingen skada orsakats under vårt arbete. Vi vill vara tydliga med att vi inte kommer att ta ansvar för skador som inte har orsakats av oss, och vi ser det som oacceptabelt att ni försöker lägga dessa på oss. För det andra: Ert påstående om att vi ska ha orsakat skador...
Det fanns flera problem med vår flytt och upplevelsen var mycket otillfredsställande, vilket orsakade onödig stress och besvär på grund av olika serviceproblem och brist på tydlig kommunikation. Även om den överenskomna ankomsttiden var 08:00, kom flyttarna inte förrän efter lunch. Det fanns inga tydliga antydningar om denna försening. Vi hade kommit överens om att deras folk skulle sköta demonteringen och återmonteringen av våra möbler. Men de saknade inte bara verktyg för detta, utan de försökte också flytta stora bitar,...
Hej Jaskirat Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen att er upplevelse inte levde upp till era förväntningar, och vi vill gärna förtydliga några av de punkter ni nämnt. Förseningen: Vi hade ursprungligen bokat ankomst till kl. 08:00, men vi kontaktade er i god tid innan flyttdagen för att informera om att vi skulle bli försenade och föreslog att vi istället kunde komma vid lunchtid. Vi bad om ert godkännande och fick bekräftelse på att det var okej. Vi beklagar att detta inte var tillräckligt tydligt, och vi...
Lite dålig återkoppling innan flytten kanske. De sa visserligen att allt var bokat, men jag föredrar ändå att det bekräftas nån vecka innan. Men, när flyttgubbarna väl kom som avtalat var de supertrevliga, snabba och effektiva. 3 gubbar klarade av 80kvm + stort vindsförråd på 1 dag med 2 fulla omgångar med lastbilen. Schysst, fast pris som höll sig väl i jämförelse. Köpte inte flyttstäd - Erfarenheten säger att det är bättre att anlita faktiska städfirmor för detta.
Trevligt bemötande, tillgängliga och kommunikativa samt gjorde ett bra städjobb!
Jag har anlitat företaget för flyttstädning, ger de 10 av10. Mycket trevlig personal (David) som är tillgänglig när man behöver kontakt med företaget. Jag kommer att anlita er för fler tjänster framöver. Mvh
Trevligt gäng som flyttade vår lägenhet utan problem.
Kör även på lördag och söndag, Jättebra.
Jag blev uppringd direkt efter offertförfrågan, bra info so sedan skickas på mail. Enkelt att signera beställningen som sedan levererades enligt överenskommelse. Städningen bra genomförd och det fungerade i kommunikationen. Rekommenderas varmt.
Bra och snabbt service med själva flytten och en bra bemötande av flyttgubbarna. Vi är nöjda med flytten och kommer säkert att använda er igen i framtiden och rekommendera till andra.
Trevligt och hjälpsam personal. Rekommenderas 💯
Jag är mycket nöjd med den service som detta flyttföretag har erbjudit. Allt från bokning till leverans gick smidigt och professionellt. Jag rekommenderar starkt detta företag till alla som behöver en pålitlig flyttning!
Enkelt och smidigt samt trevlig städare som höll de utlovade tiderna
I recently had an outstanding experience with Albatros 24/7 during my move within Stockholm. The team arrived promptly at 8:00 AM and executed the move with remarkable precision and efficiency, completing the entire process in under two hours - far exceeding my expectations, as I had anticipated it would take 5-6 hours. Their professionalism and coordination made the move seamless and stress-free. I highly recommend Albatros 24/7 for anyone seeking reliable and efficient moving services.
Så trevliga och så snabba! Har aldrig sett nån packa så fort. Väldigt imponerad och nöjd! :)
Härliga Killar Snabba Kollar Starka Killar
Flyttfirman Albatros rekommenderar jag varmt! Flyttfirman är riktigt kunnig för att utföra sitt jobb. Killarna som hjälpte mig med flytten varit riktigt duktiga och försiktiga med mina möbler och andra saker. Jätte stort tack!💗
Duktiga trevliga grabbar proffsigt 👍🙏
Mycket bra bemötande från början till slut från alla som hjälpt mig med flytten. Smidigt och professionellt.
"Tack så mycket för din vänliga feedback! Det glädjer oss att höra att du är nöjd med vår tjänst. Vi strävar alltid efter att göra varje kund nöjd och din positiva erfarenhet är vår belöning. Om du någonsin behöver våra tjänster igen, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden. Ha en fantastisk dag!"
Väldigt artiga,vänliga killar som kommunicerade bra! Snabba och försiktiga med grejerna! Kan rekommendera till andra och även tänka mig att använda detta företag igen!
Daniel som satt och gjorde min beställning var en trevlig prick får 5+.. Killarna (2st) som gjorde själva flytten mellan våningarna får också 5+ var. Tack för Ert uppdrag/Babsan
Dealing with Albatros was simple and pleasant. My contact David was very attending, and always available. The move was straight forward. I will use them again and recommend them. Jawad
De gav ett väldigt bra och tydligt erbjudande på både flytt och flyttstäd vid första kontakten. Det gick lätt och snabbt att få kontakt med dom när jag hade frågor. Killarna som hjälpte mig med flytten var väldigt trevliga och hjälpsamma. Allt flöt på snabbt och noggrannt. Jag är otroligt nöjd och tacksam över deras hjälp. Kan verkligen rekommendera Albatros 24/7
Mycket bra bemötande. Flytten gick smidigt. Hade beställt hjälp ned packning och flytt. Är Mycket nöjd.
Gott bemötande, väldigt Professionella och trevliga killar, jobbet vart klart på 90 minuter på båda adresserna, alla möbler emballerades och plockades i sär och sattes ihop.
Två starka välorganiserade karlar hjälpte mig flytta bohag för en två rum och kök med belåtenhet. Hela flytten gick smidigt mellan två orter som tog hela dagen. Bemötandet var proffesionellt. Rekommenderas!
Enkel bokning online. Duktig och vänlig personal som städade så fint och omsorgsfullt. Tack!
Det fungerade som det skulle. Kvinnan som kom var lite knackig på språk men vi gjorde oss förstådda i alla fall. Fönster och elementen exempelvis var superfina efteråt. Hon var skicklig. Uppfyllde mina förväntningar.
Jag hade väldigt bra bemötande och Susanne som tog emot min bokningar var oerhört duktigt och samarbetsvillig för jag gjorde lite ändringar innan bokningen. Företaget tillhandahåller flera tjänster vilket är tacksamt då man slipper höra av sig till flera företag. De har också väldiga rimliga priser. Kan varmt rekommendera företaget .
Jag är jättenöjd för att Albatros kunde planera och utföra både flytt- och städarbetet med kort varsel. Bra bemötande och snabba svar på kundtjänst. Bra bemötande och service från personal som utförde flytten och städningen. Jag varmt rekommenderar företaget.
Kom på tid, fönster putsade, garderober urtorkade, kyl och frys likaså golv sådär städade/torkade, bänkar skåp bra gjort men golv i tvättstuga slarvigt gjorda.övrigt medel till bra städat
Jag är mycket nöjd med två ukrainska killar som på ett snabbt och organiserat sätt hjälpte mig med flytten.
Väl bemött, bra kommunikation och jätteväl utfört uppdrag! Rekommenderas starkt
Inte vad jag förväntade mig, fick skura, göra ren väggar och lister själv då jag inte hade tid att be dem komma igen.
Hej, Vi vill börja med att påpeka att det är beklagligt att du inte är nöjd, men vi finner din recension orättvis och missvisande. Vi utförde enligt avtal en flyttstädning och det ingår inte städning av allmänna väggar i en sådan tjänst, vilket vi tydligt informerade om innan arbetet påbörjades. Det framgår också i våra tjänstebeskrivningar och vi står fast vid att det inte var vårt ansvar att rengöra dessa områden. Du fick ingen information om att det ingick, och om du hade specifika önskemål utöver det som ingår i standarden...
God dialog, bra utfört arbete och klart prisvärt!
Duktiga flyttgubbar o flyttstädning!!
Det har varit en bra kontakt sedan jag fick svar på min offertförfrågan. Flyttkillarna var trevliga och skötte sitt jobb klanderfritt.