Alviks Måleri

Alviks Måleri

Llama 08-704 75 80 www.alviksmaleri.se
4.7

Vi ska tillfredsställa kundens kända och okända behov, genom vår kunskap av möjligheterna med måleritekniker, färgsättning, kulörer, glanser och strukturer på ett kostnadseffektivt sätt och med kvalitet enligt ISO 9001 och med Miljö enligt ISO 14001, för att därigenom leverera största möjliga kundnytta i våra tjänster.

3 omdömen om Alviks Måleri

Jeppe A
Escribió sobre Alviks Måleri

Anlitade Alviks Måleri för målning av snickerier i 20-tals lägenhet på Södermalm i Stockholm. Resultatet var mycket bra. Jobbet gick snabbt och smidigt.

Reco tipsar!
Målabromma Fasad, Fönster Och Tak AB
4.7/5 i betyg av 198 omdömen 4.7 av 198 omdömen
BadgeNineYears

De är jättetrevliga och lätta att ha att göra med men jobbet pågår nu så jag kan inte säga något om resultatet - än.

Elina E
Escribió sobre Alviks Måleri

Hit ska du åka om ska måla om eller tapetsera om där hemma och behöver tips och råd. Här finns det ett stort urval av både färg och tapeter och för mig blev det nästan ännu svårare att välja vilken jag skulle ha i min lägenhet. men till slut fann jag den tapeten jag ville ha och idag är jag helnöjd med mitt val!

Jenny A
Escribió sobre Alviks Måleri

Här får man masor av inspiraion och väldigt proffsig hjälp!

Reco tipsar!
M5 BYGG AB
4.7/5 i betyg av 173 omdömen 4.7 av 173 omdömen
BadgeEightYears

Vasastan lägenheten - totalrenovering Vi köpte en 3:a i Vasastan som behövde totalrenoveras och jag och min fru hade aldrig renoverat nå