Trevliga och seriösa. Väljer absolut att åka dit igen för byte till sommardäck.
Astela Bilservice
8 omdömen om Astela Bilservice
Snabb och effektiv service 👍Bra förslag till åtgärder
Väl utfört arbete och mycket trevligt bemötande! Denna verkstad rekomnenderas varmt.
Absolut den bästa verkstaden i Sverige. Jag har aldrig fått så bra hjälp och blivit så väl bemött på en verkstad som är så mån om kunden. Kunnig, ärlig verkstadspersonal och bra priser. Har flyttat till Lidköping och hade haft inne på Svenska Motor i Lidköping men blev besviken på att de inte kunde få igång AC efter att betalat 2500:- för felsökning och att de inte visste var felet var. Hade även service och bad dom kolla bromsarna och de var okey enligt verkstan. När jag sedan skulle besikta bilen fick jag 2:or då bromsarna...
Övergripande smidigt. Tacksam även för hjälp med ett par mindre skador som kunde åtgärdas i samband med en större reparation. Snyggt blev d
Mycket kunnig på hela bilen såsom motor, kaross, el och belysning. Allround! Alltid på gott humör. Inga långbänkar och aldrig några överraskningar på priset. Fri lånebil.
Mycke bra bemötande och service.Rekommenderas verkligen 😃👍🏽
Kanon service Bra o trevliga, Snabba Bra priser
Suveränt bemötande, byte av avgassystem med humor och seriositet! Kommer tillbaka och rekommenderas!
Kan verkligen rekommendera astela och David .
En osannolikt snabb kreativ förmåga att i stunden se och lösa ett problem det kan bara en person med stor gedigen kunskap och erfarenhet inom sitt arbete, Astela Bil & Däckservice är bäst! Tack David