Bojkotta detta företag slänger en massa skräp och avfall ute i naturen video finns på detta..
B G Bilplåtslageri AB
4 omdömen om B G Bilplåtslageri AB
Reparation av bil. Underkänd på besiktningen, men också en felsökning med följande reparation. Är väldigt nöjd! Jag fick serviceminded bemötande i telefon och vid disk, fick förklarat för mig vad som var problemet, fick alternativa lösningsförslag (need to have, nice to have) och en ärlig diskussion om det (valde nice to have men säljaren lät mig förstå att även need to have mest sannolikt skulle räckt-en sån ärlighet väger mkt tungt för mig), fick sedan som pricken över i luften påfylld i däcken som bara en schysst grej för det såg lite lite ut tyckte jag. Bra! Som tipsfeedback till Mekonomen är bara att uppdatera telefonsvararen så det inte säger på en fredag 15.30 att det är öppet till 17 utan att nån svarar. :) Feedback till reco : vänligen bestäm er för grammatisk form i marknadsföringen. Antingen skänker ni pengar - eller så har ni skänkt pengar till välgörenhet! Jag vill inte lockas med falska löften om att mitt bidrag ska leda till bidrag till cancerfonden för att när jag klickar på länken få veta att ni de senaste åren HAR skänkt pengar till dem! Det är ju en jätteskillnad! Känns som clickbate. Inte snyggt!
Enligt videos som trendar just nu ska detta företaget dumpat skräp...
Finns bevis att företaget skräpar ner genom att dumpa skräp och farliga produkter i naturen
Trevligt bemötande, snabb och effektiv service. Toppen!
Kan påbörja arbete nästan omedelbart utan väntetid. Bra service och gör det lilla extra för att saker ska bli färdiga i tid. Tjafsar inte om att vilja ha extra betalt när man återkommer med småsaker flera månader efteråt.