Ett mycket respektfullt och empatiskt bemötande av Edwin. Visar stor förståelse och lyssnar in vilket underlättar en sorglig stund.
Begravningsbyrå Tomas Petersson Osby
Välkommen till Begravningsbyrå Tomas Petersson Osby! Vi på Begravningsbyrå Tomas Petersson Osby är en auktoriserad begravningsbyrå som hjälper dig som privatperson med begravningar i Osby med omnejd. Att vara auktoriserad innebär att vi förhåller oss till alla de regler som är uppsatta av Sveriges Begravningsbyråers Förbund...
89 omdömen om Begravningsbyrå Tomas Petersson Osby
Sedan starten hos Reco 2022
Mycket vänligt och professionellt mött. Förväntningen blev som jag hoppades, fick bra och kunnig hjälp. Bra svar på mina frågor. Allt blev precis som jag förväntade mig. Absolut inget att anmärka på.
Pernilla och teamet har varit underbart fina hela vägen. Personlig bemötande under det första mötet samt i kyrkan, service runt omkring och alltid snabb på att svara och vägleda vid frågor. Så mycket nöjd rakt igenom. Tack för allt/Erika
Underbart bemötande. Trevlig personal o god service
Fantastiskt bemötande och omhändertagande
Deras bemötande är mycket bra väldigt måna om hur vi som anhöriga mår och vad vi tyckte om begravningen. Vi har inget att klaga på dom var mycket bra på alla sätt och vis
Respektfullt bemötande från hämtning av den avlidna till alla olika möten i samband med planering och genomförande av begravning. Hjälpsamma och professionella. Uppskattat att de hör av sig dagen innan begravningen för att checka att allt kändes ok och sedan uppföljning av vår upplevelse.
Jag blev väldigt väl bemött och alla mina undringar inför begravningen besvarades och löstes på bästa sätt. Dödsannonsen, själva begravningen och allt därefter har blivit precis som jag förväntade mig. Bouppteckningen skall också göras och där har jag fått hjälp med att ta fram de underlag som behövs. Jag är väldigt tacksam för all hjälp i en svår stund.
Omtanke och stöttande från första kontakt, bra bemötande vid planeringen av begravningen, vilken blev det värdiga avslut som vi hade tänkt oss. Om vi undrade över något under tiden var det inga problem med att ringa och få besked. Vi upplevde inget negativt alls.
Bra bemötande, visar respekt för familjen i sorg Hjälpe till och stöttate från första kontakten till begravningen var över. Har använt denna byrån innan och kommer rekomenera andra om den med.
Vi upplever att besöket på begravningsbyrån var bra. Det blev dock för många fel efter det besöket. Vi fick fel dekoration till urnan. Vid kontakt med stensättaren fick vi veta att vi inte kunde skriva på gravstenen eftersom hon ligger i minneslunden. Det var något som byrån föreslog att vi kunde göra. Men tydligen finns det en lag kring det.
Väl bemött på alla sätt. Hade önskemål som Petra hjälpte oss med, kom med fina förslag. Jättefin begravning, fin återkoppling o en fantastisk fin minnesbok. Tack
Vi känner till dom sen tidigare,Mycket vänligt bemötande. Mvh.Gerd Henningsson
Bra service, konkret, sakligt och kunnigt
Blev väl bemötta, tack till Pernilla och Edwin. Begravningen blev så fin som vi hade tänkt oss.
Vi blev väl mötta och med respekt för vad det innebär när en nära dör. Det var skönt att i lugn och ro gå igenom allt , ingen stress. Och att begravningsbyrån sedan skötte allt och på ett proffesionellt sätt.
Allting blev så bra! Bra bemötande och omhändertagande. Upplägget i kyrkan var personligt och så fint som vi önskade. Även allt i församlingshemmet fungerade utmärkt.
Professionellt bemötande med värme och omhändertagande från första planeringsmöte till bouppteckning. Alla förväntningar uppfyllda med råge. Stor hjälp också i sorgearbetet.
Vi fick den hjälp vi kände att vi behövde - lite svårt att beskriva då sorgen fortfarande är stor. Men dyrt.
Jag kände att jag var i goda händer under hela processen kring min mammas bortgång. Edwin och Pernilla var båda väldigt varma och sympatiska samt gjorde att alla svåra beslut som behövdes tas kändes något enklare med deras hjälp och stöttning. Begravningsbyrån fanns även tillgänglig via telefon och mejl vid behov vilket var en stor hjälp.
Jag upplevde professionellt och förstående bemötande. Hade inga särskilda förväntningar, då jag aldrig behövt uppsöka begravningsbyrå tidigare. Fick hjälp med det vi behövde inför begravningen.
Schnitzleln från Ica var inte okay
Vi fick bästa tänkbara hjälp och stöd när vi anlitade firman i samband med en begravning. Vår kontaktperson var mycket proffsig, tillgänglig och trevlig. Jag och min familj kan varmt rekommendera Begravningsbyrån.
Vi är mycket nöjda med deras bemötande och utförande av begravning för min far
Bra bemötande och hjälper till med det vi behöver för att begravningen skulle genomföras.
mycket trevligt bemötande, Edward var mycket lätt prata med, lyhörd för våra önskemål. Allt blev så fint.
Kändes tryggt o proffsigt. Hade kunskap om allt som behövs göras vid ett dödsfall. Organiserade en fin begravning med tillhörande minnestund samt sköter bouppteckning, som också känns tryggt. Rekommenderas varmt.
mycket bra förklarning av upplägget med dom olika sakerna som skulle ske både innan å i kyrkan och mycket bra bemötande i kyrkan av dom sörjande .
En mycket omhändertagande och kunnig personal som jag varmt rekommenderar
Proffsigt genomförande. Från första kontakt till uppföljning efter begravningen.
Lika varmt bemötande varje gång och alla önskemål respekteras till fullo. Rekommenderar verkligen att ta hjälp här med begravning och bouppteckning.
Mycket trevligt bemötande både via telefon när datum bokades och vid mötet på begravningsbyråns kontor i Osby. Även vid begravningen var mötet med Edvin mycket fint. Han gjorde ett fint bemötande mot oss som var på begravningen. TUSEN TACK!
Fint bemötande från början till slut. Företaget levde upp till mina förväntningar. När man själva är i en svår fas i livet inger det trygghet å känna att man får professionell och verdig hjälp med allt som rör omhändertagande med den avlidne, käre anhörige hela vägen till och med begravningen. Det var väldigt fint arrangerad med urnan, blommor och ljus i kyrkan! Stort tack!
Vi har blivit väldigt fint bemötta från det första telefonsamtalet med Edvin och när han var hemma hos oss för att prata kring begravningen. Vi har också fått fin stöttning, hjälp och omtanke kring Finns begravning. Allt som gjordes i kyrkan upplever vi gjordes med hjärtat och allt var så stämningsfullt. Vi uppskattar allt detta väldigt mycket.
Kan bara säga att ni är bäst på allt 🥰
Riktigt rörigt i början med ägarbyte och många nya människor att förklara sina ärende men slutet blev godkänt
Bra samarbete och bra följsamhet gentemot mig som kund. Allting fixades precis som bestämt.
Jättebra bemötande och proffsiga .
Varmt och personligt bemötande:)
Bra bemötande, upplevde de var lyhörda för våra förslag och gav bra råd & rekommendationer.
Vi har blivit mycket bra bemöta både på telefon och i personligt möte. Från första dag, till sista..Härligt att ni hör av er till oss efter begravningen Så ett stort tack från oss alla. Mariana
Professionellt och mycket trevligt bemötande. Strukturerat och välorganiserat. Ödmjuka och flexibla. Planering av begravningen och bouppteckning.
Allt blev precis som vi tänkt oss. Vi hade förväntat oss att det skulle gå bra, men det personliga bemötandet är minst lika viktigt, som att det praktiska klaffar. och vi fick ett mycket fint bemötande och stor förståelse för vår situation.
Väldigt trevligt bemötande. Tyvärr var det onödigt mycket strul med programbladet. P.g.a. att begravningen var mitt i sommaren blev det byte av kontaktperson och en del information måste missats i överföringen. Detta gjorde att begravningen inte blev så som vi kommit överens om och önskat.
Trevligt bemötande och väl genomförd begravning.
Petra, en stjärna..en tjej på rätt plats. Tjänst förutom begravn.tjänst valde vi bouppteckning. Dit har vi inte kommit än.
Kunde inte varit mer nöjd. Väldigt fint bemötande. Lyssnade in vad man ville. Ändringar var inga problem. Kan varm rekommendera dom.
Vänligt och personligt samtidigt mycket Professionellt bemötande både till mig Och barnen Beställde allt till en väldigt fin och Minnesvärd begravning
Bra bemötande och bra uppföljning. Vi är mycket nöjda. Det som blev fel rättades till efteråt.
Blev bemött på ett professionellt och empatiskt sätt i en utmanande situation. Valde för första gången en borgerlig ceremoni där förväntan var att bli ”guidad” i hur en sådan kan genomföras. Detta infriades med en god balans mln tips och egna önskemål. Sammanfattningsvis en god samarbetspartner och genomförare i denna fas i livet.