Mycket duktiga, snabba och trevliga
Bens Måleri AB
8 omdömen om Bens Måleri AB
Serviceinriktad och bra kundfokus! Mycket bra utfört jobb. Höll både tid och pris.
Bra insats, väldigt trevlig kommunikation.
Bens Måleri hjälpte mig att fräscha upp badrummet, med målning av både golvklinkers, komod och luckor. Adnan är både trevlig och nogrann med detaljer, vilket syntes i slutresultatet. Kommer som dom lovat. Gör det jag vill och håller snyggt och rent under tiden. Jag är supernöjd och ger Bens Måleri högsta betyg utan att tveka. Kommer absolut anlita dom igen för målningsarbeten i fortsättningen.
De gjorde ett fantastiskt jobb när de målade om i vårt hus. Skicket väggarna var i innan var inte alls bra men då de gjorde ett utmärkt unde
Bästa målaren som utförde sitt jobb 100% noga, grymt resultat blev det
Alert el ab samarbetar med Bens måleri och de är väldigt professionella på den som de gör. Rekommenderar Bens Måleri
Vi har fått vårt stora vardagsrum med högt till tak ommålat. Taket var obehandlad furupanel och väggar i betong. Det blev ljust och fräscht och mycket snyggt. Vi blev väldigt bra bemötta, målaren var noggrann trevlig och lyhörd. Resultat blev över vår förväntan. Vi kan verkligen rekommendera Bens måleri AB.
Gör alltid sitt yttersta för att resultatet ska bli det bästa. Rekommenderas!
Vi har anlitat Enskedebyggarna AB vid två ganska omfattande renoveringar av vårt femtiotalshus. De har innefattat bl.a. att flytta en bärand
Måleri inomhus utan anmärkning. Snickeri mycket bristande. Golvsocklar avsågade med frasig kant, undermåligt målade, färgspill på nya ekparketten i flera rum. Badrum underkända. Delar av arbetet ej färdigställt. Försökte öka avtalat pris med nästan 100%.