Bens Måleri AB

4.4

8 omdömen om Bens Måleri AB

Dimitris P
Skrev om Bens Måleri AB

Mycket duktiga, snabba och trevliga

Jf Måleriteam
4.9/5 i betyg av 260 omdömen 4.9 av 260 omdömen
Badge2024

Serviceinriktad och bra kundfokus! Mycket bra utfört jobb. Höll både tid och pris.

Mårten B
Skrev om Bens Måleri AB

Bra insats, väldigt trevlig kommunikation.

Stig Göran C
Skrev om Bens Måleri AB

Bens Måleri hjälpte mig att fräscha upp badrummet, med målning av både golvklinkers, komod och luckor. Adnan är både trevlig och nogrann med detaljer, vilket syntes i slutresultatet. Kommer som dom lovat. Gör det jag vill och håller snyggt och rent under tiden. Jag är supernöjd och ger Bens Måleri högsta betyg utan att tveka. Kommer absolut anlita dom igen för målningsarbeten i fortsättningen.

Målerispectrum
4.7/5 i betyg av 140 omdömen 4.7 av 140 omdömen
BadgeFiveYears

De gjorde ett fantastiskt jobb när de målade om i vårt hus. Skicket väggarna var i innan var inte alls bra men då de gjorde ett utmärkt unde

Carolina S Carolina S
Läs mer omdömen
Burak Y

Bästa målaren som utförde sitt jobb 100% noga, grymt resultat blev det

Ermir C
Skrev om Bens Måleri AB

Alert el ab samarbetar med Bens måleri och de är väldigt professionella på den som de gör. Rekommenderar Bens Måleri

Dryft
4.8/5 i betyg av 194 omdömen 4.8 av 194 omdömen
BadgeEightYears

Proffsig och snabb service, kan verkligen rekommenderas

Fredrik Göran Walter L Fredrik Göran Walter L
Läs mer omdömen
Ewa O
Skrev om Bens Måleri AB

Vi har fått vårt stora vardagsrum med högt till tak ommålat. Taket var obehandlad furupanel och väggar i betong. Det blev ljust och fräscht och mycket snyggt. Vi blev väldigt bra bemötta, målaren var noggrann trevlig och lyhörd. Resultat blev över vår förväntan. Vi kan verkligen rekommendera Bens måleri AB.

Henrik A
Skrev om Bens Måleri AB

Gör alltid sitt yttersta för att resultatet ska bli det bästa. Rekommenderas!

Sponsor
EnskedeByggarna AB
4.8/5 i betyg av 32 omdömen 4.8 av 32 omdömen
Badge2018

Vi har anlitat Enskedebyggarna AB vid två ganska omfattande renoveringar av vårt femtiotalshus. De har innefattat bl.a. att flytta en bärand

Jennie Maria N
Skrev om Bens Måleri AB

Måleri inomhus utan anmärkning. Snickeri mycket bristande. Golvsocklar avsågade med frasig kant, undermåligt målade, färgspill på nya ekparketten i flera rum. Badrum underkända. Delar av arbetet ej färdigställt. Försökte öka avtalat pris med nästan 100%.