Vill tabort det jag skrev tidigare.
BMW Group Sverige
Officiell webbsida ifrån BMW Sverige. Innehåll: Nya bilar, Begagnade bilar, Återförsäljare, Verkstäder, Service, Original delar, Reservdelar och tillbehör, Lifestyle, Active Safety, Clean diesel Power, On Tour, Motorcyklar, Finansiering
3 omdömen om BMW Group Sverige
Köpte en bil (Givetvis en Volvo) 😍 Jätte trevligt bemötande! Rekommenderar till vänner. Kaffe och även annan dryck bjöds det på lugn jät
Bilskojare i Solna: Jag frågade vad en extra nyckel kostar till min bmw. De svarade 2895 kr. Jag tyckte det var riktigt dyrt men beställde. När jag skulle hämta nyckeln så skulle de ha hutlösa 1600 kr till, för jobbet på verkstaden. De menar att de inte gjort fel, trots att de inte uppgav totalpris vid fråga. Jag ville då återlämna nyckeln, men det gick inte enligt deras regler. Bavaria i Solna LURAR kunderna! Att bmw sedan tar lika mycket för en nyckel som vad en laptop kostar idag är inget annat än lurendrejeri.
Proffsigt Inne på min andra BMW MC och har alltid lämnat in hos BMW MC i Solna. Alltid bra bemötande och snabb hantering. Visst kostar det men alternativen känns helt enkelt mindre lockande. "You get what you pay for"
Trevligt person, enkelt att prata med snabb och smidig affär.