Mycket trevlig personal som mötte oss med välkomnande värme. Vi var en större grupp för ett födelsedagsfirande och hade beställt brunch. Samtliga i gruppen var mycket nöjda med maten och kan varmt rekommendera restaurangens brunch och dryck. Tyvärr var serveringspersonalen under- bemannad varför dryckesserveringen tog lite lång tid. Men det skall understrykas att personalen skötte sig förträffligt. Vi hade en mycket lyckad eftermiddag.
Bockholmen Hav & Restaurang
I Stockholms innerskärgård hittas guldklimpen Bockholmen Hav & Restaurang. Vår meny erbjuder god variation av fisk och skaldjur även klassiska kötträtter som ni sedan avnjuter i en vacker och behaglig skärgårdsmiljö nära stan. Vi fokuserar på högklassig service som alltid ser till att sätta gästens önskemål i fokus. Välsmakande...
8326 omdömen om Bockholmen Hav & Restaurang
Sedan starten hos Reco 2015
Trevligt bemötande, service och god mat. Inte jättemycket att välja på men ändå tillräckligt. Vi fick ett eget rum på ovanvåningen vilket var perfekt eftersom vi firade en födelsedag. Hundar var också välkomna:) Den fina miljön både inne och ute var ett extra plus.
Underbar mat, bra trevlig service
Trevlig skaldjurskväll, uppskattad av alla i sällskapet
Jättetrevlig personal med bra service. Toppenfint läge. Mycket god och fräsch brunchbuffé, om något dyr för utbudet. Hade varit trevligt med något varmt vegetariskt. Desserterna var ok. Men sammantaget var alla mycket nöjda!
Trevligt bemötande Ok mat o vin
Bra service, mycket trevlig personal. Vi tog skaldjursmenyn som var generös och väldigt god. Bra kvalitet på mat och dryck.
Trevlig och kunnig personal och mycket god skaldjursplateu.
Jättetrevlig personal. Maten var jättegod. Nästan mer än förväntat till det priset. Mysig miljö.
Superbra service/trevlig personal. Hade lite högre förväntingar på lokal och mat, men ändå mysigt.
Väldigt gott och supertrevlig personal
Bra bemötande, mycket god mat och mycket mat. Fin omgivning
Svårt att komma i kontakt med och att det ser ut att vara fullbokat i alla sittningar fast det inte är det känns konstigt.
Trevligt bemötande och mycket god mat. Litet kyligt i lokalen.
Trevligt bemötande. God mat. Mysigt och fint! Brunch
Vänligt bemötande. Familjärt. Mycket god mat. Bästa brunchen,!!
Trevlig atmosfär, vänligt bemötande och mycket god mat. Kommer absolut hit igen.
Vi åt skaldjursmenyn, ät 2 betala för 1. Tyvärr var det inga av rätterna som var tillagade särskilt bra förutom skaldjursplatån. Efterrätten var en även en färdigköpt frystårta. Inte speciellt värt pengarna.
Fantastiskt god mat och trevlig personal
Fantastisk skaldjursmeny men det rekommenderade vinpaketet till hade mer att önska. Vissa viner skar sig mot maten. Bra service och vacker miljö.
Skaldjursmiddag åt vi. Tog dryckespaket. Maten god. Ostron inte min grej men provade ett gratinerat men det var också rått. Övrig mat god. Vinpaket dyrt, 200kr/glaset så det var inte värt det. Kallt inomhus trots fullsatt. När vi betalade hade de tagit betalt för kaffet trots att det ingick i skaldjursmiddagen. Påpekade det och fick till svar att säg till nästa gång ni komme så bjuder vi på något. Jag vill hellre ha rätt pris när jag är där.
Väldigt god mat. Bra service i mysig miljö
Fantastisk skaldjursmiddag! Utomordentlig servis av Erita! ⭐️🦞
Maten var toppen! Serveringen bra men för få som serverade, det tog för långt tid mellan rätterna.
En ung och mycket trevlig man serverade vid vårt bord, Jag trodde att vi "bara" skulle få en skaldjursplatå, men det blev ju många rätter och därtill goda viner, rekommenderat vinpaket.
Otroligt god mat, men inte jättestort utbud för vegetarianer
Åt skaldjusfest meny...Så bra och god mat, väldig trevlig personal. Bara plus, charmigt ställe. Mycket mat!
Mycket mysigt ställe, trevlig personal och jätte god brunch buffé.
Brunchen var jättebra! Trevlig personal!
Slarvig service och ubdermålig mat
Fantastiskt välkomnande_ Egen servitris som var mycket trevlig och snabb- Jättegod meny. Vi blev mätta och nöjda Återkommer gärna
Mycket trevligt bemötande. Vi va lite sena till våran bokning. Men det va inga problem. På pekade också att vi närmade oss slutet av våran sittningstid. Det va inte iheller några problem. Löstes så bra av personalen. God mat och bra service i en mysig miljö.
Amazing food, good service and atmosphere!
We had a business dinner in a private room upstairs last week. The whole experience was fantastic! I loved the quaintness of walking down the lit path to the restaurant. Our server made sure we were well informed of our meal choices and we didn't have to ask for anything. The food was so delicious. Coming from the US it was great to experience a different cuisine. I will definitely recommend this restaurant to my colleagues.
Vi år brunch och tyckte tyvärr inte den var så rolig. Maten som serverades var alldeles för fet och tung och inte särskilt god. Vi saknade frukt och grönt. Dessutom kändes en del saker lite bedagade, vindruvorna vissna och det vita brödet torrt, vi saknade ett gott surdegsbröd. Betalar gärna 345kr för en brunch, men inte av denna kvalitet.
Trevligt, ombonat och familjärt. En Skaldjursplatå vet vi hur den bör smaka och innehållet var väldigt fräscht. Men Hummersoppan och de smårätter vi fick som förrätter var otroligt goda och spännande.
Vi brukar gå till Bockholmen och brukar vara väldigt nöjda. Därför blev vi glada när vi såg att ni skulle ha skaldjursmiddag och bokade. Vi kunde ta del av ert gå 2 för en erbjudande och lyckades dessutom få bord på min födelsedag så vi såg mycket fram mot besöket. Denna gången levde dock Bockholmen tyvärr inte alls upp till våra förväntningar. Vi kom direkt vid 17 och fick ett fint bemötande och bra service. Redan vid andra rätten noterade vi att det fanns skal-skärvor i ostronen och när vi fick in skaldjursplatå insåg...
Utsökt skaldjursbuffé. Mysig och trevlig miljö med bra musik i bakgrunden
Fruktansvärt dålig service! Vid ankomst blev vi med en svepande gest tillsagda att ni kan väl sätta er vid ert bord där borta. Fick vänta lääänge på maten, andra sällskap som hade beställt samma fick snabbare service. Bröd - nej det var slut.... ja listan kan göras lång. Så tråkigt, har varit här flera gånger tidigare och då har det varit bra. Men denna gång var det uruselt!
Mycket bra och prisvärt. Trevlig personal
Mycket prisvärt och trevligt !
Great seafood and service. The dessert was also really good.
Saknade ett glas bubbel som man fick en gång i tiden när man bokade deras skaldjursplatå. Kall soppa men väldigt god. 6 smårätterna var goda. Skulle vilja haft mer smak ändå. Sen till paraden som skulle vara platån. Hummern var god. Men räkorna luktade ammoniak och var mjöliga. Jag älskar ostron men dessa som de serverade var inte goda. Tråkig tillagade. Serverade mat en tråkig krabbklo som inte gick att äta. Orkade inte säga till ännu en gång. Vinet tog de ett sånt jäkla överpris på tyvärr. Ett vin som kostar 125kr...
Bra mat och trevligt ställe. Tagit in för mycket folk så servicen blev lidande, mycket
Mycket bra. Trevlig och proffsig personal. Mycket mat.
Trevlig atmosfär och bra läge.
Bra mat. Personalen var trevlig men påtagligt undebemmanad. Vi fick vänta i över en timme på att ens få beställa in efterrätten, vilket sänkte helhetsintrycket rejält
Vi hade vår bröllopsfest på Bockholmens orangeri. Vi hade en fantastisk upplevelse och var jättenöjda med lokalen, maten och cateringen. Vår fina kontakt Irita var tillmötesgående och tillgänglig på tel/sms och med möten inför vår bröllopsdag och var även på plats under dagen vilket kändes väldigt tryggt för oss. Även sådant som vi hade råkat glömma i vår bröllosplaneringsstress hade Irita ordnat till oss så att det blev bra. Irita har varit flexibel och tillmötesgående på alla sätt. Vi kan starkt rekommendera bockholmens orangeri till alla möjliga tillställningar! Mvh Ilona och Daniel
Hemtrevlig atmosfär, effektiv och hjälpsam personal, goda rätter med överleverans. Kul - sällsynt.
Så bra service och god skaldjursmeny!