Bockholmen Hav & Restaurang

• Badge2025
8 437
4.2
Boka bord Ring 08-122 253 81 Dela

I Stockholms innerskärgård hittas guldklimpen Bockholmen Hav & Restaurang. Vår meny erbjuder god variation av fisk och skaldjur även klassiska kötträtter som ni sedan avnjuter i en vacker och behaglig skärgårdsmiljö nära stan. Vi fokuserar på högklassig service som alltid ser till att sätta gästens önskemål i fokus. Välsmakande...

8437 omdömen om Bockholmen Hav & Restaurang

Sedan starten hos Reco 2015

Inger Liv O
Skrev om Bockholmen Hav & Restaurang

Jag och min familj upplevde en mycket god brunch och bra servicen på påskafton. Och min man fick särskild bra hjälp ned sin rollator. Vi var så nöjda och belåtna !

Erika K

Super mat, service & stämning! Glad påsk🐣🌟🫶

Mia F
Skrev om Bockholmen Hav & Restaurang

Mycket bra brunchbuffé i hemtrevlig miljö och med uppmärksam och trevlig personal.

Ann M
Skrev om Bockholmen Hav & Restaurang

Bra service, lite torr mat stått framme länge, dåligt att te o kaffe inte ingår i brunch

Ana Maria C
Skrev om Bockholmen Hav & Restaurang

Det Vart em trevlig kväll! Fint veta att Bockholmens skänk pengar till barncancerfonden Tack😊

Ingrid J
Skrev om Bockholmen Hav & Restaurang

1:a gången men absolut inte vårt sista besök. God fräsch brunch, trevlig personal i trevlig miljö och strålande solsken.

Barbro Ä
Skrev om Bockholmen Hav & Restaurang

Mysigt restaurang med god mat o dryck samt trevlig personal. Kul idé med plank-lördag, vi tog 3 olika och alla var nöjda / barbro

Rigmor E
Skrev om Bockholmen Hav & Restaurang

God mat i lugn o fin miljö, pratvänligt.

Johanna T
Skrev om Bockholmen Hav & Restaurang

Vi var jättenöjda med maten och servicen. Jättefint ställe med utsikt över vattnet även om vi satt inomhus.

Ann-Louise I
Skrev om Bockholmen Hav & Restaurang

Bockholmen har under många år varit ett mys ställe där vi firat eller njutit av skaldjurs kvällar eller bara njutit av en vanlig kväll med god mat o trevlig personal. Nu fick barn o barnbarn också ta del av ert önskeställe

Natasa M
Skrev om Bockholmen Hav & Restaurang

Fin liten brunch buffe. Inte jättestort utbud men finns helt ok mat. Mysigt hus med bra promenadmöjligheter runtomkring. Supertrevlig personal som ser vad man behöver! Helt ok ställe, ingenstans vi kommer komma tillbaka men absolut värt ett besök!

Emma P
Skrev om Bockholmen Hav & Restaurang

Jättegod mat, mysig miljö och jättebra service.

Tom M
Skrev om Bockholmen Hav & Restaurang

Mysigt ställe, fantastisk personal och god mat

Ryad C
Skrev om Bockholmen Hav & Restaurang

Trevlig personal och god mat! Vi åt brunch och allt var toppen 😊

Lars S
Skrev om Bockholmen Hav & Restaurang

Trevlig skärgårdsmiljö, bra betjäning. Lite trångt runt där maten var placerad.

Ylva C
Skrev om Bockholmen Hav & Restaurang

Vi hade bokat en brunch för tre. Vi blev placerade vid dörren där det drog kallt. När vi önskade att byta bord fick vi stå på oss innan vi kunde byta. Jag hade önskat en mer serviceminded personal. Noterade också på notan att vi fick betala både för cappuccino och kaffe, trots att kaffet var "liten kopp" efter cappuccinon. Hade önskat att servitören hade upplyst oss om att det skulle läggas på notan, i så fall hade vi avstått från den lilla koppen. Brunchbuffén var väldigt bra, många goda rätter att välja mellan inklusive ett välfyllt dessertbord.

Martin F
Skrev om Bockholmen Hav & Restaurang

Trevlig miljö, god mat och bra service!

Gabriella S
Skrev om Bockholmen Hav & Restaurang

Har ätit hör flera gånger dock första gången brunch. Hög kvalitet på både råvaror/maträtter, varierat och otroligt gott. Mycket trevlig och professionell personal, en aning trångt i hörnet där maten dukas upp. Trevligt med er lilla julklapp som gav oss 20% rabatt men det är hur som helst prisvärdigt. Vi återkommer gärna!

Irène S
Skrev om Bockholmen Hav & Restaurang

Mycket trevligt bemötande och service Trevlig miljö Vi åt brunchen som var god, vällagad och fräsch. Hade önskat lite mer finess då Bockholmen har ett rykte om sig att vara en restaurang med maten i fokus. Det var lite trångt när man skulle hämta mat. Lite logistikproblem uppstod när man inte riktigt visste från vilket håll maten skulle tas ifrån. Vi kommer dock gärna tillbaka.

Lottie L
Skrev om Bockholmen Hav & Restaurang

Första o sista besöket på Bockholmen, tyvärr. En vackert belägen äldre villa som fungerar dåligt i isande vårvind. När vi kommer in, direkt i nedre matsalen, gör vårvinden att de som äter där får en iskall vindpust. Vi är tack o lov placerade på övervåningen, borta från vind och instövlande gäster. Problemet är att dit upp är det en smal, böjd trapp och en person i mitt sällskap är handikappad. Vi kände inte till att restaurangen låg i två plan, nedre delen är fullbokad och trist, övre är ljusare o lugnare. Vi bestämmer...

Sverker E
Skrev om Bockholmen Hav & Restaurang

En magisk oas mitt i storstaden med vänligt bemötande och fantastisk brunch. Kan bara ana möjligheterna under sommarmånaderna med vattnet i direkt anslutning till uteserveringen.

Pär-Erik S
Skrev om Bockholmen Hav & Restaurang

Bemötandet var bra maten blev jag besviken på

Ellie E
Skrev om Bockholmen Hav & Restaurang

Oförglömlig upplevelse, platsen, servicen, maten och drycken. Som en perfekt symfoni alltihop. Räksoppan var magi i en liten skål, räkorna delikata. Platsen är en av de vackraste i Stockholm. Kombinera ovan med det perfekta sällskapet och Voilà.

Frida I
Skrev om Bockholmen Hav & Restaurang

Underbart ställe med mycket god mat och trevlig personal! Väl värt en utflykt!

Lars T
Skrev om Bockholmen Hav & Restaurang

Mycket bra service och en mycket god samt prisvärd Brunch!!! Dessutom en fantastisk miljö Rekommenderas

Ylva K
Skrev om Bockholmen Hav & Restaurang

Vänligt och proffsigt bemötande av all personal. Svarade gärna på våra frågor om huset och dess historia. Vi hade förväntningar på en trevlig och god brunch, vilket infriades med råge! Mycket god mat med smaker för alla. Mysig lokal med fint läge. Kan varmt rekommendera brunch här 😊

Lena R

Mysigt Brunchställe! Trevlig omgivning och god mat

Bengt W
Skrev om Bockholmen Hav & Restaurang

Mycket bra bemötande av personalen, fräsch brunch i en mycket trevlig miljö. Vi kan rekommendera brunchen som vi åt denna gång 😄😄😄

Anders K
Skrev om Bockholmen Hav & Restaurang

Härlig atmosfär och mkt trevlig personal :)

Göran W
Skrev om Bockholmen Hav & Restaurang

Mycket trevlig och bra restaurang med fantastisk mat och service utöver det vanliga. Kan varmt rekommenderas!

Marie H
Skrev om Bockholmen Hav & Restaurang

Mysig miljö, bra buffé där man även kunde beställa från en meny, trevlig personal! Kan varmt rekommendera ett besök!

Anna O
Skrev om Bockholmen Hav & Restaurang

Gemytlig atmosfär, lyhört och vänligt bemötande och precis det som önskades serverades.

Alexander L
Skrev om Bockholmen Hav & Restaurang

Supergod mat! Personlig och fantastiskt bemötande av servis! Miljon därtill! 💯 Toppkväll! Tack

Erica L

God mat. Trevlig personal. Goda vinet

Gordana C
Skrev om Bockholmen Hav & Restaurang

Trevlig personal, god mat, fint ställe.

Jeanette W
Skrev om Bockholmen Hav & Restaurang

Trevligt ställe med bra bemötande från personalen. Fisken på planksteken var god.. Potatismosen var torr och tråkig,

Kajsa H
Skrev om Bockholmen Hav & Restaurang

Väldigt god brunch, mycket att välja på. Lite hög ljudnivå. Ett stort minus att det inte igår ett glas juice till brunchen, eller någon dryck alls till det priset.

Raymond E
Skrev om Bockholmen Hav & Restaurang

Härlig buffé och mycket glad och trevlig personal, kul ställe!

Marita F
Skrev om Bockholmen Hav & Restaurang

Mycket vackert läge nära vattnet. Trevligt bemötande och servitören berättade om brunchen, och Bockholmen. Sommartid finns det flera platser att sitta på ute och de ordnar med fester. Brunchen var väldigt god och det finns mycket att välja på. Rekommenderas.

Therése J
Skrev om Bockholmen Hav & Restaurang

God mat, trevlig personal och mysig atmosfär.

Anne S
Skrev om Bockholmen Hav & Restaurang

Trevligt bemötande av personalen och trivsam lokal. God mat, lite liten portion för några av oss. Kan verkligen besökas igen samt rekommenderas.

Ulrica L
Skrev om Bockholmen Hav & Restaurang

Trevligt bemötande av personalen. Mysig och hemtrevlig miljö, precis som en restaurang skall vara tycker jag. Kommer absolut tillbaka en annan gång.

Anette F
Skrev om Bockholmen Hav & Restaurang

Jättetrevlig personal och mysigt läge men fiskplankan var medioker och alldeles för salt

Carolyn L
Skrev om Bockholmen Hav & Restaurang

Vi njöt av brunchen och den trevliga personalen och planerar att komma tillbaka någon sommarkväll

Mikael J
Skrev om Bockholmen Hav & Restaurang

Bra bemötande men mycket dåligt att få vänta ute innan man fick sitt bord. Bättre ingång rekommenderas starkt. Helt ok med maten men oerhört trångt när man skulle ta maten. Mycket hög volym i lokalen från övriga gäster. Oerhört fin utsikt men lite kallt i lokalen. Bäst var ändå bemötandet från personalen!

Gunilla F
Skrev om Bockholmen Hav & Restaurang

Saknar den gamla inredningen/känslan som fanns i huset på Bockholmen tidigare. Trevligt bemötande men uppfattade serveringspersonalen stressade under kvällen. Fina räkor under räkfrossan men dock kunde man avstå den sk ostbrickan som var minst sagt torftig.

Martina M
Skrev om Bockholmen Hav & Restaurang

Så trevligt, prisvärt och bra ställe! Mycket trevlig personal som verkligen tog hand om oss och gjorde vårt lilla firande så smidigt. Kan varmt rekommendera. Maten höll hög kvalitet och var jättegod.

Annette E
Skrev om Bockholmen Hav & Restaurang

Trevlig miljö, god mat och bra service - och, lagom portioner (som man orkar äta upp..)

Roger O
Skrev om Bockholmen Hav & Restaurang

Vacker plats, mysig restaurang och sjukt god mat!

Christina O
Skrev om Bockholmen Hav & Restaurang

Trevligt bemötande och väldigt god mat. Lokalen är charmig och skulle med enkla medel kunna göras ännu trevligare, nu lite bedagad.