Bra service, lätta att ha och göra med samt bra utfört arbete.
Bröderna Larsens Måleri AB
Vi erbjuder måleritjänster av högsta kvalitet i hela Storstockholm!
8 omdömen om Bröderna Larsens Måleri AB
Mycket nöjd med både slutresultat och bemötande före, under och efter min lägenhetsrenovering.
Ställer alltid upp och lämnar alltid över ett utmärkt resultat.
Med Bröderna Larsen behöver man aldrig oroa sig, kvalitet och bemötande är detas signum!
Vårt projekt: ca 250 kvm valmat tak. Byte av en takstol, råspont, tegel, hängrännor och stuprör. Eftersom det är valmat så innebar det att v
Professionellt bemötande av ett mindre företag där man har direktkontakt med ägare och utförare. Vi har anlitat Bröderna Larsens måleri med beprövad erfarenhet i 10års tid för tvättstugerenoveringar i flerbostadshus och har goda erfarenheter av företaget. En styrka som vi uppskattar är god planering, tidsplaner som håller och en strävan efter att alltid färdigställa till 100%
Mycket bra företag, seriösa och duktiga/kunniga målare med en hög finish på arbetena. Jäkligt trevliga dessutom!
Jag renoverade ett badrum och en WC med hjälp av Annedal Bygg. Det goda intryck jag fick från första början, höll i sig genom hela processen
Trevlig & noggrann personal som håller sina tider och levererar ett mycket bra slutresultat. Rekommenderar varmt detta företag om ni är vill ha ett proffsigt resultat Patrik Södermalms Rörentreprenader AB
Vi är ett bygg företag som jobbat med Bröderna Larsen i snart 20 år och vi har bara possitiva erfarenheter. Dom duktiga , punktliga och har bra kännedom om olika material och dess egenskaper. // Håkan
Kan varmt rekommendera Bröderna Larsen måleri då de länge varit en pålitlig samarbetspartner, vi använder dem till samtliga av våra projekt där målning utförs.