SERVICE OCH TAPAS I VÄRLDSKLASS!!! Efter att ha besökt Caliente Tapas Bar - S:t Eriksplan i över 5 år och "Alla" andra TAPAS restauranger i Stockholm och flera i SPANIEN så är min samlade bedömning att denna Restaurang LEVERAR. Mäkta imponerad av reastaurangcheferna Ninos och Bobil då deras stresstålighet och servicenivå är mycket hög :)Killarna skulle lätt kunna utbilda och hålla kurser för personal på Stockholms restauranger om hur man bemöter gästerna och hur man hanterar missnöjda gäster. Jag har aldrig blivit...
Caliente Tapas Bar - S:t Eriksplan
Caliente Tapas Bar bjuder på en unik smakupplevelse och får dig uppleva en annan matkultur. Genom att möta kundens förväntningar på spansk mat och den omgivande kulturen, kan kunden njuta av goda maträtter i en mysig och varm atmosfär.
6 omdömen om Caliente Tapas Bar - S:t Eriksplan
Tog en spontan runda på stan som slutade med ett besök på Caliente Tapas Bar. Personalen var mycket välkomnande och det var många gäster. Jag åt scampispett och friterade calamares samt drack en god öl. Skulle kunna säga att det blev en perfekt uppladdning för min stora tenta dagen efter.
Bra mat men något hög ljudnivå i lokalen oftast. Ändå, bäst Tapas i Stockholm i sin prisklass?!
Stämningen på spanjorskan är fantastisk! Väldigt trevlig, mysig och ombonad atmosfär. Kunnig och trevlig personal, mycket bra service och go
Mycket god mat dessvärre blev två utav sällskapet magsjuka efter fredagens besök...
Kan verkligen rekommendera den här tapas restaurangen. Bra mat och trevlig personal, minus för hög ljudvolym.
Saknade ett glas bubbel som man fick en gång i tiden när man bokade deras skaldjursplatå. Kall soppa men väldigt god. 6 smårätterna var goda
Jag vill rekommendera denna restaurang. Oerhört trevlig personal, vällagad mat till bra priser enligt mig i alla fall. Smakar gott! Mysig miljö att äta i och ligger riktigt bra till i anslutning till T-banan.