Trevligt bemötande. Fick snabbt nya inlägg.
Camp Pro Ortopedteknik
Välkommen till Camp Pro! På Karolinska Sjukhuset i Solna och Sophiahemmet, Lill-Janshuset finns en klinik för privatpersoner och för dig med privat sjukvårdsförsäkring. Vi har avtal med de flesta försäkringsbolag och vi erbjuder även tjänster som täcks av friskvårdsbidraget. Klinikteamet har ett nära samarbete över professionsgränserna...
254 omdömen om Camp Pro Ortopedteknik
Sedan starten hos Reco 2020
Hi, My experience at Camp pro was amazing. I have an updated pair of orthotics that work for my feet. So far I have no complaints. Marino was extremely helpful, easy to communicate with, very knowledgeable and accommodating to my needs for a very comfortable pair of insoles that match what my feet need. I would recommend Marino at Camp Pro to anyone who needed the same help. thanks so much!!
Fysioterapeuten gjorde det han skulle och säkert ett bra jobb men generellt tycker jag bemötande på hela kliniken inte var särkilt trevligt, ganska nonchalanta upplevde jag det! Svårt att hålla tiden trots att jag såg min fysioterapeut springa runt och oroa sig över att bokningar gjorts på vederbörandes lunch dagen efter? jag fick vänta en längre stund efter min utsatta tid ! Även vid mitt återbesök ( upphämtning) fick jag vänta trots att kliniken själva tidigarelagt min tid fick jag vänta 20 min känns som det är väldig ostrukturerat och rörligt!
Fick träffa ortopedtekniker på min bokade tid utan någon försening. Mycket trevligt bemötande
Hjälpsamma och kunniga. Lugna och tar dig tid att lyssna. Jag har köpt flera inlägg till skorna av dem.
Hej Stefan, Va fint att höra att du har fått så bra hjälp, du är alltid välkommen vid behov av ytterligare hjälp. Mvh personalen
Det var bra, personalen var trevlig och allt gick snabbt.
Hej John, Tack så mycket för det fina omdömet. Välkommen tillbaka när du har behov framöver. Mvh personalen
Trevligt bemötande redan i receptionen. Positivt och kompetent bemötande av specialist
Hej Per, Våran reception är fantastisk, fint att noteras och uppmärksammas av er patienter. Härligt att höra att vi har kunnat hjälpa till. Välkommen åter framöver. Mvh Personalen
Har vid tidigare tillfälle skaffat fotsulor och blev primärt rekommenderad Sophiahemmet av min husläkare! Mycket nöjd med den hjälp jag fått varför valet även denna gång var enkelt! Nöjd kund!
Hej Hans, Kul att höra att vi inte har gjort dig besviken denna gången heller. För oss är det såklart viktigt att leverera varje gång ni söker hjälp hos oss. Ta hand om dig och hoppas du får njuta av vårsolen. Välkommen åter om du behöver oss i framtiden. Mvh Personalen
Jag fick nya sulor som har hjälpt mig över förväntan. Mycket trevligt bemötande och väldigt kort väntetid. Mycket nöjd!
Hej Nina, Roligt att höra att du är så nöjd! Välkommen åter om du behöver oss framöver. Mvh Personalen
Mkt väl bemött och mitt problem blev bra omhändertaget. Beställde två fotinlägg som passades in i mina kängor Inga problem med efterbesök med små justeringar. På förfrågan positivt svar till att ta emot andra familjemedlemmar.
Hej Arne. Va roligt att höra att vi kunde hjälpa både dig och dina nära och kära! Du får gärna skicka ännu fler :) Välkommen åter om du behöver oss framöver. Mvh Personalen
Mycket bra och kunnig personal. Rekommenderas
Hej Peter, tack så mycket för rekommendationen! Välkommen åter vid behov. Mvh Personalen
Bra bemötande, hade inga förväntningar mer än att få nya sulor som har varit helt fantastiska! Jag köpte special sulor för skor med uppbyggnad för trasig fot.
Hej Peter, Tack för ett superfint omdöme. Hoppas den trasig foten repar sig nu så är du välkommen framöver om du har ytterligare behov av hjälp. Mvh Personalen
Fick ett mycket bra och trevligt bemötande, trots att jag var sen. Mitt besök var kort. kontroll av mina fotbäddar
Hej Maria, Tack så mycket för ett fint omdöme! Det är inte alltid lätt att lyckas hålla tiden, sånt som händer. Välkommen åter när du behöver oss. Mvh Personalen
Alla, från reception och framåt/uppåt, var vänliga och hjälpsamma. Har skaffat nya inlägg och köpt ett par kängor.
Hej Beatrice, För oss är det viktigt att hela ledet fungerar bra och det gör ju att det är extra roligt att få ett så fint omdöme. Hoppas du får en härlig dag och välkommen tillbaka vid behov. Mvh Personalen
Bra mottagande och snabbt avklarat med bedömning av skada, åtgärd och remiss till rehab.
Hej Carl. Tack så mycket för ett fint omdöme. Roligt att vi kunde hjälpa dig på ett bra sätt. Välkommen tillbaka vid behov. Mvh Personalen
Jag blev välbemött och fick hjälp med detsamma vilket var helt oväntat.
Hej Gionni. Tack så mycket för det fina omdömet. Välkommen framöver när du behöver oss igen. Mvh Personalen
Trevligt bemötande och snabb behandling. Chansade privat att göra nya fotbäddar. De verkar vara ett bra beslut. Har fått behandlades kort o får kontakta honom vid behov. Känns tryggt.
Hej Carin, Va fint att vår ortopedskotekniker förmedlar ett tryggt omhändertagande och att du känner dig nöjd och glad. Välkommen tillbaka framöver. Mvh Personalen
Trevlig Ortopeder med bra service känsla!
Hej Karl, Tack för ett fint omdöme, våra ortopedingenjörer och ortopedtekniker strävar alltid efter ett fint bemötande med våra patienter och det ar roligt att få feedback att det är uppskattat. Välkommen tillbaka vid behov. Mvh Personalen
Blev proffsigt o trevligt bemött De höll tiden som var bokad. Jag beställde nya ortopediska fotbäddar. Nöjd med allt.
Hej Eva. Roligt att höra att vi kunde uppnå dina förväntningar. Du är välkommen tillbaka när helst du behöver oss :) Mvh Personalen.
Professionella, tydliga och hjälpsamma!
Hej Navid. Tack så mycket för ett fint omdöme, vi glada att vi har kunnat hjälpa till på ett bra sätt. Ha en fin dag. Mvh Personalen
Fantastiskt bemötande i alla led! Narapat Jenny är väldigt kunnig och var stor hjälp både i att lösa mina akuta besvär men också att långsiktigt hjälpa mig att bli smärtfri.
Hej Siv. Va glada vi blir att höra att alla steg i vårdkedjan har uppskattats. Välkommen tillbaka när helst du behöver oss :) Mvh Personalen
Bra fotbäddar och bra service, mitt femte par jag har köpt här.
Hej Titti. Roligt att höra att vi har kunnat hjälpa dig under en längre tid. Du är alltid välkommen när du behöver oss. Hoppas att du får en fin dag. Mvh Personalen
Jag fick ett bra bemötande. Han verkade kunnig. Jag har träffat andra ortopedtekniker genom åren så jag hade nog inga speciella förväntningar. Överlag en positiv upplevelse, dock har jag inte fått mina inlägg ännu. Jag köpte ett par kängor som jag hoppas att mina inlägg ska passa i.
Hej Marie-Louise. Roligt att höra att du fick ett fint bemötande. Inläggen ser vår duktiga handläggare till att de passar i de nya skorna :) Ta hand om dig.
Vilket bemötande! Först Ellen per telefon som bokade in mig. Supertrevlig och charmig!. Träffade några dagar senare lika trevliga Jenny som som hjälpte mig att prova ut en en värsting- ortos i flygplansaluminium som förhoppningsvis kommer ge mig en fin återgång till min skidåkning. Så en väldigt positiv upplevelse! //Fredric
Hej Fredric och tack för en superrecension! Hoppas att du njuter av skidbacken nu. Välkommen tillbaka när du behöver oss igen.
Trevlig personal och att dom hjälper än
Hej Therese. Tack för ett superfint omdöme. Välkommen tillbaka när helst du skulle behöva oss framöver. Hoppas du får en fin dag.
Kunnig och bra hjälp . Trevligt bemötande dessutom
Hej Ronnie, tack så mycket. Härligt att höra att vi kunde hjälpa dig. Hälsningar personalen.
Jenny Fermelin var en stjärna och med hennes hjälp så gick min rehab snabbt. Tack Jenny!
Hej Carlos. Vilket fint omdöme. Tack så mycket för det. Kämpa på med övningarna nu så kommer det hålla sig bra även framöver. Soliga hälsningar personalen
Trevliga och engagerade! Har varit till stor hjälp med min artrosrehabilitering.
Hej J. Härligt att höra att du har fått bra hjälp, nu är det bara att försöka hålla i träningsmotivationen. Vi hejar på dig, njut av sommaren nu. Mvh Personalen
Bra service och kunnig personal!
Hej Anders. Kul att vi har kunnat hjälpa till med dina behov. Välkommen tillbaka vid behov, ha en fin dag i solen.
Perfekt bemötande. Proffsig personal.
Hej Gunnar. Tack så mycket för fin recension. Välkommen framöver när du behöver oss igen.
Mkt bra bemötande och proffsig hjälp!
Hej Eva. Kul att höra att du upplever att du har fått bra hjälp av vår kunniga personal! Välkommen tillbaka vid behov framöver. Allt gott.
Proffsigt och flexibelt. Bra bemötande med fokus på att få mig bättre.
Hej Johan och tack för ett fint omdöme. Lycka till framöver och du vet var vi finns om du behöver oss. :)
Bra och förstående bemötande. Vill lösa problemet!
Hej Wictor. Tack så mycket för ett fint omdöme, vi är glada att vi kan hjälpa till. God Jul och Gott Nytt År.
Blev bemött på ett kanon bra sätt Hade hört att dom skulle vara bra på det dom gör och det var dom Har bytt insidorna på båda knäna och nu 4 veckor efter op är jag kanon glad att jag har gjort det har inga broblem med knäna , det är upp till mig att fixa rästen
Kul Håkan att vi kunde leva upp till vad du hade hört om oss! Lycka till med knäna framöver och hör av dig om du skulle behöva oss framöver. Hälsningar personalen
Jag bad om att få en akuttid hos en sjukgymnast vilket man kunde tillmötesgå. Jag fick adekvat behandling och kunde genomföra min planerade utlandsresa.
Hej Greg. Härligt att dina förväntningar infriades. Du är välkommen tillbaka efter din utlandsresa vid behov. Med vänliga häslningar
Fick ett personligt bemötande och mycket hjälp vid bedömning och köp av sulor. Kan varmt rekommendera.
Hej Birgitta. Härligt att höra att vår personal har kunnat hjälpa dig! Du är välkommen tillbaka framöver om du behöver oss :) Ha en fortsatt fin dag.
Bra mötande och smidig bokning process
Hej Mahyar. Tack så mycket för att du tar dig tid för att ge oss ett fint omdöme. Hoppas att du får en toppendag.
Jag har varit hos Caroline i två olika omgångar med två olika löpskador. Vid löpskada 1 (baksida lår) så hade jag gått hos en rehabiliteringsklinik under 12! månader och smärtan försvann inte vilket gjorde att jag inte kunde springa. I panik så kom jag till Camp Pro och Caroline. Efter 4! behandlingar så var min smärta borta och jag kunde börja springa igen. Vid löpskada 2 (hälsena/ vad) så kontaktade jag Caroline direkt när jag började få så ont att jag inte vågade löpträna. Även denna gång så försvann smärtan efter...
Oj vad glada vi blir av så fint omdöme! Vi skriver under på samtliga punkter, så glada att ha Caroline i vårt team! Välkommen framöver då behovet finns. Mvh personalen
lsgalögaljgasjglsajgalskjgöasjglasjgölj
Mycket trevlig, kunnig och bra vårdgivare
Hej Ann-Marie. Vi är så glada att vi kan hjälpa till på bästa sätt. Välkommen framöver. Soliga hälsningar.
Trevligt bemötande och behandling som verkar ge resultat
Hej Rikard. Tack så mycket för fint omdöme. Ha en härlig sommar nu. Soliga hälsningar personalen.
Känns inte som kunskaperna finns för den hjälpen man behöver
Hej Janne. Tråkigt att du upplever det som att du inte har fått den hjälp du behöver. Om du har möjlighet få du gärna kontakta oss så vi får en bättre förståelse för vad det är som du upplever att du inte har fått hjälp med så vi kan få rätsida på det. Bästa hälsningar personalen.
Jag får fantastiskt bra hjälp med bra effektiva övningar och jättebra bemötande.
Kul att höra att vi har kunnat hjälpa till på ett bra sätt Anders. Kämpa på med övningarna, du vet var vi finns när du behöver oss.
Trevligt och sakligt, fick hjälp att lösa mina problem.
Hej Anne. Härligt att du är nöjd med dina besök hos oss. Ha en fin dag i solen!
Efter två besök inget att anm på.
Hej Robert. Då hoppas vi på att den känslan håller i sig vid kommande besök. :)
Jag har behandlat en gammal skada/sträckning i hamstring hos Elza och är än så länge oerhört nöjd! Jag har varit på 3 behandlingar med stötvågor och har redan kunnat börja utmana rörligheten i baksida lår igen med betydligt mindre obehag. Jag tävlar på elitnivå inom pole och har fått ett väldigt professionellt men samtidigt personligt bemötande där alla jag träffat på kliniken har varit lyhörda för mina behov och mål. Jag har besökt många olika kliniker genom åren men känner nog att jag hittat det ställe där jag kommer bli kvar i många år framöver - även i förebyggande syfte.
Hej Ida. Tack så mycket för fina ord, de värmer. Kul att du är så nöjd och att vi har kunnat möta dina behov som elitsatsande poledansare. Ses snart igen. Soliga hälsningar Camp P.
Väldigt proffsigt och seriöst.
Tack för fint omdöme Marcus. Soliga hälsningar Camp P
Really clear and knowledgable !
Hi Gamu. Thank you for youre review, welcome back when you need us again. :)
The problem was well diagnosed, and the treatment was appropriate and effective. The follow-up was kind and courteous, and showed empathy and understanding. The problem has now been resolved in a timely manner
Thanx Colin, nice to hear that you are satisfied with your meeting with us. You are welcome at any time if you need us in the future.
Kunnig, men 30 min möterna tar ofta bara 20 min?
Hej Helena! Tack för ditt omdöme :) Vi avsätter 30 min för våra besök dock varierar tiden beroende på vilka besvär patienten har, vilken bedömning terapeuten gör och vilken behandling som planeras. Hoppas detta gav lite klarhet för dig, annars får du gärna höra av dig till oss.