Verifierad kund
Denna kund har fått en automatisk inbjudan om att lämna ett omdöme efter en genomförd affär. Reco kan verifiera att detta är en kund till företaget.
The most peaceful hair salon I have ever gone to. Love the option to request a "quiet" appointment as well.
Since I have sensitive skin Eva and team were very accommodating and allowed me to bring my own products. Lovely all around!
Reco tipsar!
Bojana har klippt mig i flera år, alltid med toppen resultat. Hon är alltid glad och positiv samt väldigt bra service. Tack Bojana!
Verifierad kund
Som vanligt trevligt bemötande och bra klippning. Jättenöjd./Hälsningar Margaretha
Verifierad kund
Proffsigt omhändertagande. Blev så snygg!
Reco tipsar!
Elisa är vänlig och inlyssnande. Hon tar sitt jobb på stort allvar. Hon har en fin kommunikation med sin mentor vilket gör att jag känner mi
Verifierad kund
Jag blev mycket inkännande och lyhört bemött av en kunnig och seriös frisör. Hon tog sig tid och var både inlyssnande och gjorde förslag som var i linje med mig. Jag är nöjd med resultatet av klippning och färgning.
Verifierad kund
Tillmötesgående, bra klippning, lite hög musik
Reco tipsar!
Har klippt mig hos Lazy Barber sen 2018, skulle aldrig gå till någon annan. Det bästa är att det inte spelar någon roll vilken barberare man
Verifierad kund
Linnea är trevlig, proffsig, lyhörd och duktig. Blir alltid nöjd efter ett besök hos henne.
Verifierad kund
Trevligt bemötande och lyssnande och proffsiga frisörer som kan ”läsa” ditt hår
Reco tipsar!
Perfektion, som alltid!! Kan inte vara mer nöjd med håret.
Verifierad kund
Super nöjd kommer komma tillbaka.
Verifierad kund
Jag klippte mig hos Linnea som var super gullig och duktig. Jag kommer jätte gärna tillbaka till henne!
Reco tipsar!
Hur ska jag sammanfatta denna kvinna, i hennes stol är jag som gladast! Hon är duktig som få, håret mår bäst och kunden är alltid i fokus. E
Verifierad kund
Trevligt bemötande och lyhörd personal.
Jag har redan svarat.
(Avskyr för övrigt enkäter.)
Reco tipsar!
Sally upplevde jag som lyhörd och vänlig. Hon var inlyssnande och förtroendeingivande och jag fick mitt hår precis som jag ville ha det. Sal
Verifierad kund
Super skicklig, lyhörd och inlyssnande. Trevligt bemötande.
Verifierad kund
Nöjd med bemötandet och utförandet.
Reco tipsar!
Har gått dit i flera år nu. Var halvnöjd med min första frisör, men sedan hittade jag Stina! Hon vet presic hur jag vill ha mitt hår och gör
Verifierad kund
Linnea är lyhörd, proffsig och trevlig!
Verifierad kund
Blir alltid väl bemött klippning och permanent har blivit väldigt bra rekommenderar er till det bästa
Reco tipsar!
Finns absolut ingen som Angie! ⭐️ Hon har gjort magi med mitt hår i snart säkert 10 år. Rekommenderar henne starkt 🥰
Verifierad kund
Frisören uppfattade mina önskemål och resultatet blev som jag önskade.
Mycket trevligt bemötande också.
Verifierad kund
Personlig klippning och färgning. Lyssnar på önskemål. Bra.
Reco tipsar!
Jag klippte mig och färgade slingor. Karin var lyhörd och vänlig och resultatet blev bra men ljuset i salongen är lite märkligt så jag var l
Mycket proffsigt.
Gillade samspelet mellan elev o handledare o hur jag som kund kände mig delaktig
Verifierad kund
Inlyssnande och noggrant- otroligt professionellt. Klipp och slingor, är likt tidigare gånger mycket nöjd. Tack!
Reco tipsar!
She's the best at her game and makes every experience an amazing one!
Verifierad kund
Lyssnade på önskemål och tog superbra hand om min dotter.
Verifierad kund
Jättenöjd bra bemött bra frisyr
Reco tipsar!
Bara positiv. Linda är trevlig och tillmötesgående och lyssnar på vad man har för önskemål. Är väldigt nöjd.
Verifierad kund
Har alltid blivit nöjd, trevlig personal
Verifierad kund
Duktiga och trevligt bemötande. Klippning och färgning.
Sponsor
Otroligt bra frisör. Håret är jättebra sedan jag började gå där för drygt 2 år sedan . Han är varsam med produkter, vilket gör att håret int
Verifierad kund
Supernöjd med de ljusa slingor, klippning & föning av mitt långa & tjocka hår jag fick av skickliga Linnea.
6 h tog det, tid verkligen väl spenderad.
Har tidigare klippt mig hos Eva och varit jättenöjd då också.
Verifierad kund
Jätte trevlig frissa. Allt helt ok.
Reco tipsar!
Mona är en otroligt professionell och skicklig frisör.
Hon kommer med egna synpunkter och förslag på vad som passar mig bäst.
Hon lyssna
Verifierad kund
Min frisör lyssnar på hur jag vill ha håret klippt. Hon kommer även med förslag.Hon är noggrann och jag känner mig alltid nöjd när jag är klar.
Verifierad kund
Fint bemötande, ble väl omhändertagen.
Reco tipsar!
Min dotter klippte sig hos Carolina & blev jättenöjd. Vi kommer snart tillbaka!
Verifierad kund
Jag går hos Eva. Inte nog att hon är superproffsig som frisör, hon är vänlig och trevlig vilket gör att jag lämnar salongen glad och nöjd i både kropp och knopp!
Verifierad kund
En genomgående behaglig upplevelse!
Reco tipsar!
Proffsig, engagerad och utmärkt service! Otroligt duktig frisör,
Verifierad kund
Helnöjd med mitt senaste besök, då jag permanentade mitt hår. Lugn och behaglig miljö med kunniga frisörer. Permanentfärgade även mina ögonfransar. Rekommenderar verkligen salongen. Mvh Anita Hoonk
Verifierad kund
Som vanligt mycket väl omhändertagen av Linnea👍🌞
Reco tipsar!
Kompetent, trevlig, proffsig och ger bra tips och råd. Kan varmt rekommendera Claudia.
Verifierad kund
Bra bemötande, trevligt samt blev nöjd med tvätt av hår och fön.
Verifierad kund
Ewa är så bra på att lyssna och ta till sig hur man vill ha håret och är en mycket skicklig frisör!
Reco tipsar!
Trevlig och jätteduktig! Kan verkligen rekommendera!
Verifierad kund
Super bra personal! Noggranna och trevliga!
Verifierad kund
Alltid nöjd men sist kanske lite extra, för jag hade unga Nathalie, jag ville ha både mörkare och ljusare och grått, jag vet det låter som ett riktigt problem om det äns är möjligt, men Nathalie lyssnade och hade idéer som hon tog med Eva och gjorde ett fantastiskt jobb med mitt hår! Jag är så nöjd!! Tack!
Reco tipsar!
Så serviceminded och duktig, trots att jag kom in på salongen en vecka innan min boking (bokade fel dag..) så tog Jannike emot mig med målet
Verifierad kund
Företaget bemöter mig alltid hjärtligt och välkommande.
Mina förväntningar handlar mycket om hur mitt hår mår, vilken säsong det är. Och Cayenne lever upp till mina förväntningar på resultat och vi har en väldigt bra dialog kring vad vi ska göra med håret.
Min upplevelse är väldigt bra och jag är en trogen kund. Jag köper tjänsten klippa och slingar hår samt färga ögonfransar och ögonbryn
Verifierad kund
Jag har varit på Cayenne sen de kom till Farsta. Först på rekommendation o eftersom jag fortfarande är mkt nöjd trots byte av frisör så hänger jag kvar. Det är både trevligt o bra utförda tjänster.
Reco tipsar!
Otroligt trevlig och kompetent frisör. Lyhörd för mina tankar och kom med egna tips. Kom väl överens och jag gick därifrån mer än nöjd. Komm
Verifierad kund
Proffsig klippning och fint bemötande
Verifierad kund
Trevlig personal, lyssnade på åsikter. Men kunde inte åtgärda mitt problem. Som för mig var en enkel luggklippning. Klippa lugg , bottenfärg och toppa håret ca 1800 kr kändes så dyrt.
Verifierad kund
Mjuk。lugnt och avkopplande. Varmt och behagligt
Verifierad kund
Bästa bemötandet, jag går inte till någon annan!
Jag har gått till min frisör i över 20 år och följt med henne när hon bytt arbetsplats och jag vill inte gå till någon annan för hon fattar vad jag vill ha. Hon har efter många års erfarenhet av mig lärt sig vad jag vill ha och vad jag menar. Det blir alltid rätt.
Denna gången var det en klippning och köp av produkt att ha i håret. Fick precis vad jag ville och önskade. Bästa stället!
Verifierad kund
Jag klipper mej alltid där. Trevligt bemötande , håller tiderna, alltid blivit nöjd. Vad mer kan man säga?
Verifierad kund
Väldigt nöjd med hela upplevelsen. Härlig salong med skön atmosfär. Blev klippt av deras trainee som lyssnade på vad jag ville ha och kom med egna förslag på begäran. Mycket noggrann och det blev precis som jag önskat. Klippningen blev dessutom genomgången av den seniora frisören. Känner mig mycket väl omhändertagen och kommer absolut att gå tillbaka när det blir dags. Rekommenderar varmt.
Trevligt bemötande, noggranna.
Verifierad kund
Klippte mig hos trainee Nathalie. Väldigt noggrann och blev nöjd med klippningen!
Verifierad kund
Alltid proffsigt och alltid nöjd när jag har varit hos er.
Verifierad kund
Mycket positiv, det känns väldigt positivt när en frisör är lyhörd, respektfull och otroligt noggrann. ”Min” frisör Eva är helt ärligt den mest noggranna och proffsiga frisör jag haft! Hon får fem⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ av fem möjliga!
Verifierad kund
Hög kvalitet och bra bemötande!
Verifierad kund
Utmärkt upplevelse på alla sätt och vis. Trivsam och fräsch miljö, trevlig personal som är utomordentligt skickliga i sitt hantverk och lyssnar/känner in mina önskemål. Rekommenderas starkt!
Verifierad kund
Första besöket hos Eva. Så imponerad över hennes noggrannhet och lyhördhet för mitt speciella hår. Resultatet blev fantastiskt! Så nöjd! Kommer definitivt tillbaka.