Så bra för hon bollade samtalet kring olika toner av hårfärg och var vi behövde jobba mer med slingorna för att exempelvis rama in ansiktet när jag har tofs osv. Jag kände mig trygg när hon sedan drog igång. Snabb och smart. Allt man vill ha när man ska jobba med slingor och färg.
54 omdömen om Claudia
Jag var mycket nöjd med klippningen! Tack
Jätteduktig och härlig person! 10/10 upplevelse
Kompetent, trevlig, proffsig och ger bra tips och råd. Kan varmt rekommendera Claudia.
Grymt bra. Trevlig och kunnig
Hejsan Mikael! Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss. Du är varmt välkommen åter! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Jag har aldrig blivit så nöjd när jag lämnat en salong, Claudia är toppen, väldigt trevlig också.
Hej Sandra! Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss. Du är varmt välkommen åter! Bästa hälsningar, Creative Headz😍
Superproffsigt och trevligt bemötande! Resultatet blev toppen!
Hej Lovisa! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Claudia. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Jag blev nöjd med klippningen! Claudia är trevlig och inlyssnande. Hon klippte mitt långa hår likt mina önskemål och var mån om att jag skulle bli nöjd.
Hej Malin! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Claudia. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz💓🥰
Trevlig, inkännande och noggrann
Hej Emil! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Claudia. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓
Duktiga frisörer, fin miljö, trevlig personal och jag känner mig alltid välkommen!
Hej Tommie! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Claudia och personalen på salongen. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓