Matilda var jättetrevlig och gjorde det där lilla extra som man uppskattar! Trygg i hennes händer :)
3 omdömen om Matilda
En toppen frisör, var superduktig och professionell
Hej Jens! Strålande att du känner dig nöjd med Matilda. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Jag blev bra bemött, men min frisör var försenad till en början och jag upplevde att nyanseringen därmed fick sitta i kortare än vad som behövdes. När jag kom hem insåg jag att jag hade orangea/gula slingor. Dessutom var stolarna i tvätten oerhört osköna och utan fotstöd, och inte så proffsigt belägna då de var vid er diskstation. Också otydliga priser då jag blev rekommenderad att köpa till en behandling som var svår att säga nej till på plats.
Hej Elin! Tack för din feedback. Det är väldigt tråkigt att du inte känner dig helt nöjd med ditt besök. Vi tar gärna till oss din feedback på info@creativeheadz.se och hoppas få se dig flera gånger i framtiden. Allt gott, Creative Headz<3