Tyvärr har Matilda inte gått alla utbildningar som behövs, hon försökte också lura mig med rabatten. Rabatten på 30% hade jag fått via den centrala mejlbokningen, men när jag kom dit var den inte giltig. Hon pratade med sin kollega på plats och sa att det var löst med en annan kod. Tänkte inte mer på det, men började räkna under behandlingen och insåg att inga 30% hade dragits av innan jag fick ta del av behandlingsplanen. Oerhört fult att inte berätta och vara ärlig utan bara mörka och hoppas att jag suger på huvudräkning....
5 omdömen om Matilda
Väldigt trevlig, professionell och tillmötesgående
Hej Sandra! Vad kul att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vi uppskattar din kommentar och att du tog dig tiden att skriva till oss! Du är varmt välkommen tillbaka! Allt gott, Creative Headz💞🥰
Matilda var jättetrevlig och gjorde det där lilla extra som man uppskattar! Trygg i hennes händer :)
En toppen frisör, var superduktig och professionell
Hej Jens! Strålande att du känner dig nöjd med Matilda. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Jag blev bra bemött, men min frisör var försenad till en början och jag upplevde att nyanseringen därmed fick sitta i kortare än vad som behövdes. När jag kom hem insåg jag att jag hade orangea/gula slingor. Dessutom var stolarna i tvätten oerhört osköna och utan fotstöd, och inte så proffsigt belägna då de var vid er diskstation. Också otydliga priser då jag blev rekommenderad att köpa till en behandling som var svår att säga nej till på plats.
Hej Elin! Tack för din feedback. Det är väldigt tråkigt att du inte känner dig helt nöjd med ditt besök. Vi tar gärna till oss din feedback på info@creativeheadz.se och hoppas få se dig flera gånger i framtiden. Allt gott, Creative Headz<3