Vanessa

97 omdömen om Vanessa

Sedan starten hos Reco 2023
Hoda T

She was excellent and professional

Anna M

Supertrevlig och så bra att hon kom med egna idéer och inte bara gör som jag tänkt om det inte blir bra. Det enda var väl att jag inte ville ha färg i hårbotten på grund av graviditet och ändå fick det. Hoppas det var ok för min bebis, lite orolig över det men annars kanon. Jättefin klippning.

Isabell H

Jag klippte mig och gjorde slingor hos Vanessa. Är väldigt nöjd med resultatet. Gav mig även bra förslag på vilken nyans av färg jag skulle välja :)

Svar från Vanessa

Hej hej Isabell! Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss. Du är varmt välkommen åter! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓

Alice W

Resultatet blev jättebra, men jag vill vänligt ge feedback på genomförandet som var aningen stressat. Tvätten samt stylingen med rundborste och fön hade jag önskat var mjukare, det var tyvärr lite för hårdhänt. Det hela var klart på 26 minuter, samma klippning med tvätt + styling tar oftast 60 minuter både hos andra frisörer och tidigare besök hos Creative Headz. Men som tidigare nämnt, resultatet blev bra så jag är överlag nöjd.

Alicia B

Alltid supernöjd med Vanessa! Hon är jätteduktig.

Marika K

Vanessa är otrolig! 100% förtroende för hennes kunskap och åsikt då hon alltid får mig att känna mig vackrare efter varje besök. Finns ingen jag litar på mer eller hellre skulle rekommendera❤️

Svar från Vanessa

Hej Marika! Strålande att du känner dig nöjd med Vanessa. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓

Fanny W

Blir alltid lika nöjd när jag varit hos Vanessa!

Svar från Vanessa

Hej Fanny! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Vanessa. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓

Lena A

Trevligt bemötande. Ville bli klippt och det blev jag. Och även fönad kammad mm. Tack Vanessa

Svar från Vanessa

Hej Lena! Strålande att du känner dig nöjd med Vanessa. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓

Ingela J

Fint bemötande, ärlig och kunnig vid konsultationen och var väldigt lätt att prata med. Färgningen och klippningen blev superbra. Kan varmt rekommendera Vanessa

Svar från Vanessa

Hej Ingela! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Vanessa. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓

Tommie L

Som alltid väldigt trevligt bemöt, känner mig välkommen. Vanessa är en väldigt skicklig frisör och MYCKET trevlig. Ser alltid fram emot att komma till Creative Headz Sankt Eriksgatan för att bli omhändertagen och träffa den trevliga personalen. Har aldrig gått därifrån och varit missnöjd.

Svar från Vanessa

Hej Tommie! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Vanessa. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓