Tyvärr kan jag inte rekommendera detta ställe pga min upplevelse då jag skulle få mina rutor tonade. Passade på då det var kampanj och ett bra pris. Det skulle vara 1 bil före min så jag kom 20 min innan dom stänger, men ändå så var dom inte klara med min bil så fick vänta. När dom var klara och jag fick se allt så såg det bra ut, var dock lite mörk belysning i hallen. När jag kommer hem där det är lite bättre ljus så ser man att det är repigt på samtliga samt veck på filmen så det ser riktigt illa ut, sen ser det ut som...
DGT Wrap & Detailing
Välkommen till DGT Wrap & Detailing! Vi är specialister på bilfoliering och dekor, och vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Med vår expertis och erfarenhet kan vi förvandla din bil till något extraordinärt. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive vinylfoliering, skyddsfoliering, chrome...
55 omdömen om DGT Wrap & Detailing
Sedan starten hos Reco 2023
Mycket bra jobb, bra kvalitet, snabb, bra priser
Detta är mycket bra ,hoppas ändå bättre
Bilen fick skador pga. chrome delete och polering.
Rörigt med priset? Fick olika priser som inte stämde? Godtyckligt!
Chrome delete runt sidorutor och foliering C-stolpe på en T-roc väldigt bra service och väl utfört arbete. Kommer med säkerhet bli mera gig framgent!
Dem var mycket noggranna och försiktiga me bilen.
Vänligt och bra bemötande med kreativa idéer och god förståelse för vad jag som kund önskade.
Bra personal med fokus på kvalite och service
David är en väldigt service inriktad entreprenör och väldigt duktig på det han gör.Kommer att fortsätta lämna mina bilar till honom.
Var inte nöjd med polering fronten och sidan så de fick göra om det. Men var då tillmötesgående utan extra kostnad. Resultatet var bra sedan
Supertrevligt bemötande och bra service! Bilen blev kanonfin och vi är jättenöjda. Skulle absolut rekommendera!
Bra & snabb service, mycket nöjd kund!
Väldigt nöjd med allt Både med bemötande och personligt.
Väldigt bra bemötande Fint resultat
Väldigt bra service och väl utfört arbete! På önskelistan står lånebil.
Enligt förväntan till ett bra pris.
Mycket trevlig bemötande, flexibel och kunde snabbt ordna detaljer som framkom vid besöket, snabb och effektiv och genomfört med mycket fint resultat.
Proffsiga killar! Superduktiga, bilen skiner ikapp med solen. Tack
Trevligt bemötande och ett mycket bra jobb, mkt nöjd
Snabb och bra service. Trevligt bemötande. Rätt pris.
Bemötandet helt ok Att bilen skulle få ett blankt och hållbart utseende. Hade önskat att jag skulle fått se bilen inne i bilhallen och kontrollerat utförandet, och inte ställd utanför i regn
Smidigt och proffsigt utfört jobb! Värt priset! Trevlig personal
Väldigt bra bemötande samt bra jobb
Väl mottagen. Mycket väl utfört arbete. Genomgång av utfört arbete. Garanti
Mycket trevligt bemötande och ett mycket proffsigt jobb. Återkommer naturligtvis igen.
Väl utförda jobb, Är väldigt nöjd med resultatet Jag och bilen kommer tillbaka igen garanterat
Gjorde chrome delete på grillen på min v60, mycket nöjd!⭐️⭐️
Super trevligt bemötande och kanonbra utförande av helrecond på min lilla arbetsbil. Blankare än ny. Rekommenderar verkligen DTG.
Mycket väl utfört arbete. Bilen blänkte som ny och luktade lika fräscht. Bra kommunikation inför besöket.
Bra utfört arbete, trevligt bemötande och bilen var klar för hämtning när den skulle. Rekommenderas!
En mycket väl genomförd polering och rekond.
Sjysst bemötande och bra utfört arbete
Utmärkt arbete.trevlig personal.bra tidsbedömning.bra bemötande. Toppen
Killen gjorde en chrome delete på min bil och jag är supernöjd! Snabbt och smidigt😊
Har köpt vaxning av bil och rengöring utvändigt och invändigt. Det var bra personal och de gjorde ett kanonbra jobb.
Mycket trevligt bemötande. Glad och trevlig personal vid inlämnandet av bilen. Förväntade mig att min bil skulle vara ren in och utvändigt samt väl polerad lack samt motorrummet väl rengjort. Jag tycker att arbetet har utförts på ett mycket bra sätt. Jag beställde in-och utvändig recond samt motortvätt och behandling av rutorna. Jag tycker att arbetet har utförts på ett mycket bra sätt och att det är utfört enligt den beskrivning som man kan läsa sig till i den reklam som DGT Wrap & Detailing gett ut.
Trevligt, service, noggrannhet
Professionellt utförd, bilen blev blank inifrån och ut, bra jobbat, jag rekommenderar den och med vänliga hälsningar, Maciej
Bilen blev som ny efter rekond här. Motortvätten likaså, allt fläckfritt. Mycket nöjd!
Bra upplevelse från början till slut. Bra resultat. Han glömde utföra en extrabeställning jag gjorde, men det hänger ihop med att jag kom för tidigt för att hämta bilen. Han blev sannolikt lite stressad.
Är väldigt nöjd med den invändiga och utvändiga rekond och polering DGT gjorde, bilen blev som ny och de lyckades även få bort repor jag trodde krävde en omlackering.
Mycket väl utfört arbete! Jag är supernöjd.
Trevligt och servicevänligt bemötande. Vad jag hittills kunna bedöma har dom gjort ett bra jobb. Prisvärt. Rolf
Mycket fint resultat, bilen blev som ny.. Fin service att bli skjutsad ner till stan för att kunna åka hemåt.
snabb smidig service och trevligt bemötande, prisvärd produkt
Superservice! Bra bemötande ! Bilen blev jättefin.
Bra bemötande och service. Köpte lackbehandling. Har tipsat andra.
Tillmötesgående avseende mina förutsättningar och krav för genomförandet av servicen, lämna och hämta. Väl godkänt resultat.
Trevligt bemötande och bra jobb.
Tack! Alltid glad att hjälpa tilll....