God mat, trevlig personal. Värt ett besök!
Egeo HB
6 omdömen om Egeo HB
Stämningen på spanjorskan är fantastisk! Väldigt trevlig, mysig och ombonad atmosfär. Kunnig och trevlig personal, mycket bra service och go
Bra priser och bra mat. Något tunn och tråkig meny måste jag dock poängtera.
Dålig mat, dålig service... inte att rekommendera. Rätt så dyr bukfylla utan varken smak eller fantasi... Endast snäppet bättre än Tzateziki... så gillar man Tzateziki kankse detta kan vara något, men de med smaklökar ska nog vända sig någon annanstans.
Väldigt god mat och mysiga lokaler. Dock aningen nonchalant personal som drar ned betyget.
Oerhört god grekisk mat. Perfekt restaurang då man vill äta lite finare och tre rätters dessutom. Vi har ätit där mycket då vid födelsedagar. Servicen är väldigt bra och maten smakar riktigt bra. Finns massor att välja mellan passar likabra till familjen som till kompisgänget.
God mat och trevlig personal, mycket folk, så sittningen blev lite forcerad, vi hade lätt kunnat sitta kvar en 30-40 minuter till och ta någ
Mycket bra restaurang med fin grekisk inredning. Mycket bra service med trevlig personal. Jag skulle kunna rekommendera det mesta. Det är inte svårt att hitta dit, så jag skulle rekommendera dig ett besök dit!