Lugn och tillmötesgående tar sig tid.
Ebba Bratt
Ebba Bratt är mäklare på Fastighetsbyrån Enköping
.Ebba Bratt har varit registrerad mäklare sedan 2022-05. Ebba Bratt har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-06 och har fått 138 omdömen med ett betyg på 4.8. Ebba Bratt har haft 93 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
138 omdömen om Ebba Bratt
Otroligt nöjd med Ebba som mäklare. Trevlig, alltid lätt-tillgänglig och gjorde verkligen allt för att vi skulle bli nöjd med vår försäljning. Även fast vi kände oss i ett hopplöst läge i att sälja- där en mäklare från en annan firma avrådde oss från att försöka sälja- så trodde och vågade Ebba satsa på en försäljning. Även om det blev en utdragen process var hon verkligen engagerad hela tiden och gjorde så att vi aldrig tappade hoppet. Hon hjälpte oss även att hitta vårt nya drömhem. Rekommenderar verkligen!
Snabb återkoppling och trevligt, välkomnande bemötande. Gjorde det lilla extra och höll oss uppdaterade om objekt under vårt letande. Mycket nöjda med servicen från samtliga på kontoret.
Trevlig, saklig och inger förtroende
Är otroligt nöjd. Ebba tar sig alltid tid och är engagerad. Ebba är ett självklart val av mäklare vid kommande försäljning.
Otroligt nöjd med Ebba hon är lyhörd och gör jobbet galant! Kommer andvända henne under alla framtida försäljningar.
Lyhörd,lugn pratar inte för mycket, skicklig säljare
En vaken mäklare som har koll på läget. Har hon inte svaren, så återkommer hon snabbt med svar.Har man Ebba som mäklare så vet man att blir väl omhändertagen
God! Uppskattar att Ebba kontaktar mig tillbaka alltid ” i timely fashion” . Hon har också erfarenhet och goda kunskaper!
Ebba tar sig alltid tid att prata med sin kund. Hon visar ingen stress vid kontakt utan tar den tid som behövs. Utstrålar förtroende. Förklarar situationen på ett förståeligt sätt.