Saklig kunnig tillmötesgående.
Fastighetsbyrån Enköping
Vi på Fastighetsbyrån i Enköping är en stor grupp mäklare som arbetar med engagemang och kunskap i varje bostadsaffär. Oavsett om det gäller villa, lägenhet, fritidshus, gård eller skogsfastigheter har vi koll på den lokala marknaden och kan hjälpa dig både vid köp och försäljning. Tack vare vår erfarenhet i branschen, vårt...
1141 omdömen om Fastighetsbyrån Enköping
Sedan starten hos Reco 2013
Trevlig och är mycket professionell i sitt bemötande. Bra och tydlig information om vad han/ni hjälper till med vid försäljning. Bra återkoppling efter visningar. Väldigt nöjd.
Har absolut inget att klara på! Victor har varit mycket tillmötesgående och sätt till att jag har fått tittat på lägenheten flera gånger. Kan varmt rekommendera honom för kommande bostadsaffärer. MVH Marianne
Har redan svarat på detta. Toppen grabb :)
-Har både köpt och sålt med John Ekblad, Rekommenderar honom starkt! 😊
Ebba har arbetat och levererat det hon/dom åtagit sig att göra på ett föredömligt sätt, enligt vår förhoppning. Hon har alltid återkommit med svar om frågor som berört vår försäljning. Trevlig bemötande har hon alltid levererat, och kunnig i det hon jobbar med. Ja vi kan varmt rekommendera Ebba till andra som går i tankarna att sälja sitt hus. MVH Claes Cederfeldt
Vi upplevde John som väldigt glad och trevlig i sitt bemötande - otroligt kundvänlig! Han var också informativ, hade svar på våra frågor eller återkopplade snabbt vid de gånger han inte hade direkta svar. Vi har ett stort förtroende för John, speciellt då vi har haft samarbete med honom flera gånger tidigare. Han har stor erfarenhet, kan svara på alla våra frågor, stöttar oss i våra funderingar och är lättillgänglig.
Hon har varit ärlig och engagerad och varit flitig genom hela processen. Hon har varit rättvis mellan båda parter i affären. Vi kan faktiskt inte hitta några brister hur mycket vi än försöker och därav tillsammans med allt annat så ger vi henne full pott. Vi känner oss trygga med hennes arbete och kommer garanterat anlita henne någon gång i livet.
Letade lägenhet i ett specifikt område och hade turen att det va Maria Lundqvist på Fastighetsbyrån Enlöping som va mäklaren som sålde den! Väldigt trevligt bemötande från första stund. Tillgänglig och återkopplade snabbt! Allt gick väldigt smidigt, från första kontakt tills köpet av lägenheten va klart. Rekommenderar verkligen henne om ni letar mäklare!
Hjälpsam, trevlig och professionell.
Kunnig, erfaren och mycket trevlig mäklare. Skulle absolut rekommendera honom till mina vänner.
Jag hade kontakt med två olika mäklarfirmor inför försäljningen av mitt hus, valet blev lätt! John Ekblad på Fastighetsbyrån Enköping kan jag rekommendera till alla som vill sälja sin bostad. Väldigt trevligt bemötande från första kontakten och genom hela processen. Han känner av vad man vill och stressar inte fram något men samtidigt väldigt driven. Väldigt engagerad och kunnig i sitt yrke och vill det bästa för både säljare och köpare! Han får 10/10 med råge av mig!
Jag är 100 % nöjd med Ebba som mäklare för min försäljning av brf-radhus. Man får intrycket att Ebba jobbar dygnet runt (inte hälsosamt i längden obs!) med att hitta rätt köpare och få till en affär. Det har varit en svår marknad att sälja i och det är ingenting en mäklare rår på, men jag tycker ändå Ebba har lotsat oss på ett fint sätt med nya visningar och pepp. Jag hade höga förväntningar och de infriades!
Jag tycker att John var professionell och ändå personlig, vilket jag uppskattade mycket!
Victor var mycket hjälpsam under hela säljprocessen, och det känndes väldigt tryggt!
Riktig topp mäklare! Supertrevlig & kan sin sak på att sälja! Mycket trevligt bemötande & hjälpt med tips & trix för att få den bästa försäljningen! 😃
Vi är mycket nöjda med Ebba som kändes kunnig och var mycket tydlig och gav snabb återkoppling vid frågor och budgivning.
Förtroendeingivande och korrekt agerande.
Vi blev bemötta på ett trevligt och proffsigt sätt. Vi har ingen tidigare erfarenhet av mäklare så förväntningarna var något oklara. Men vi är mycket nöjda med köpet och mäklaren.
Ebba är en lugn och mycket trevlig mäklare. Hon är toppen.
Proffs på försäljning och kundkontakt. Bad honom att handha försäljningen då vi hade mycket bra erfarenhet från en tidigare försäljning.
Vi kände oss nöjda och trygga med mäklaren! Hon vägledde oss genom hela processen! Kan rekommendera till andra!
Tack för era fina omdömen. Nu rullar vi på fram till tillträdet. Skatteberäkningen nästa steg :-)
Vi kände oss trygga med Christina genom hela processen att sälja vårt hus.
Trevlig bemötande, hjälpsam och underlätta allt inom sitt arbete
Bristfällig information om att objektet skulle ligga som "budgivning pågår" på Hemnet under tiden som avtalet framställdes trots att köpare och säljare var överens om att objektet skulle tas bort från marknaden. I övrigt mycket nöjd
Lugn och sansad. Tydlig och hade ett bra bemötande från början till kontraktskrivning.
Jättebra och proffsigt bemötande. Känns som hon hade bra koll genom hela processen.
Tillmötesgående trevlig mäklare. Informerar bra hur vi kommer gå tillväga. Påläst om områdets regler. Är mycket nöjd 🤗
Bra bemötande och snabbt jobbat.
Professionell, lyhörd och bemötande
I början trodde vi att hon var ganska ny på jobbet. Men hon växte med uppgiften och skötte allt till stor belåtenhet vi är väldigt nöjda och önskar henne lycka till i framtiden
Vi är mycket glad och tacksam att han tog hand om oss med försäljningen av vårt gamla hus. Vi har ingenting att anmärka på; allt har varit klart och tydligt. Vi kan rekommendera honom på det varmaste. Mvh från oss två Annette och Ove Magnusson
Vi har fått ett bra bemötande av Ebba. Hon är positiv och har vårt fulla förtroende. Skulle gärna rekkomnendera henne till någon som ska göra en lägenhetsaffär!
Ebba är en ansvar full person. Jag fick bra hjälp och stöd.
Victor är en proffs. Jag är nöjd med hans arbete.
Blev mycket väl bemött. Inhämtade svar på alla frågor. Levde väl upp till förväntningarna.
John bemötte oss väl genom hela försäljningen. Han satte en rimlig värdering och gav goda råd under budgivningen. Han har väl utförda ekonomiska beräkningar som han framfört på ett tydligt sätt
Vi blev bemötta på ett trevligt och ärligt sätt. John står för det han säljer och hittar inte på saker
Bra bemött, trevlig. Aningens lite tillbaka dragen. Är van med snabba svar och att allt ska gå fort så lite ovant med denna typ av mäklare. Men det finns inget som är rätt eller fel. Påläst och engagerad i objektet.
Jag och min sambo fick snabbt hjälp att komma igång trotts att det var semestertider. Vi fick snabbt svar på alla frågor och funderingar. Försäljningen gick vidare snabbt och smidigt tack vare John.
Victor är mkt trevlig och lätt att samarbeta med och mkt hänsynsfull. Rekommenderar mkt gärna honom till andra som ska sälja. Efter en lite trög start blev slutresultatet gott. Victor jobbade på bra där. Ett stort tack från mej.
Victor har blivit lite av vår familjemäklare 😉 Flera inom släkten har anlitat honom och vi är alla mycket nöjda. Han är alltid engagerad och påläst. Jobbar snabbt och har tät dialog. Nu har han hjälpt oss att sälja, trots knepig marknad. Har peppat oss längs vägen och vi är jättenöjda!
Otroligt bra. Hon bryr sig om sina kunder och jag är riktigt nöjd.
Ebba är klok & kvicktänkt, vilket passade oss. Hon hjälpte oss att tänka/planera på ett tryggt sätt. Där vi tillsammans kom fram till en plan/lösning u der hela resans gång....allt från det första mötet till slutförsäljningen. Hon har en hög servicenivå & var lyhörd mot våra önskemål. Så här i efterhand är vi glada för att vi valde just Ebba till försäljningen & hoppas nu även på att hon är oss behjälplig i att hitta ett nytt objekt för oss att bo i.
Trevligt och respektfullt bemötande, mycket hjälpsam vid frågor.
Kunnig, inkännande och går ett steg extra för att göra både säljare och köpare nöjda. Ger min varmaste rekommendation för Victor!
Supertrevligt bemötande och bra tillgänglighet vid budgivning! /Filip
Väl bemött, ingav gott förtroende för mig som förstagångsköpare. Besvarade alla frågor och var väldigt snabb och effektiv i både kommunikation och i processen.
Tack, vad fint skrivet. Det kändes bra att du är nöjd. Vi hörs när medlemskap är godkänt.
Kompetent och otroligt trevlig mäklare som är enkel att prata med. Flexibel, lätt att nå och finns som stöd hela vägen, väldigt uppskattat när man aldrig köpt hus förr och är lite nervös. Hela proceduren har skötts på bästa möjliga sätt och vi är mer än nöjda med vår mäklare!
Jag upplever Ebba som engagead och lätt att få tag på, snabb med återkoppling. Ser till kundens behov och önskemål. Rekomender varmt Ebba som mäklare.