Emma Skoog

Emma Skoog

Emma Skoog är mäklare på Fastighetsbyrån Eskilstuna

Emma Skoog har varit registrerad mäklare sedan 2020-05. Emma Skoog har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-12 och har fått 170 omdömen med ett betyg på 4.9. Emma Skoog har haft 59 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 85% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

170 omdömen om Emma Skoog

Sedan starten hos Reco 2020
Bo A
Köpte sitt hus med hjälp av Emma Skoog en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Bälgviken

trevligt bemötande, verkade neutral och försökte förmedla en rättvis affär för både säljan och mej som köpare

Ove B
Skogstorp

En lugn och behaglig mäklare som agerat snabbt och varit lätt att få (telefon) kontakt med vid behov Ove

Jan E
Skogstorp

Verkar ha bra koll på prisbilden. Trevlig hjälpsam och ger förtroende. Affären att sälja villan och köpa bostad har gått smärtfritt. Jag rekommenderar gärna Emma som en duktig mäklare

Caroline H
Skogstorp

Jättetrevlig och snäll tjej som hjälpt oss med allt vi behövt för att göra en bra affär både som säljare och köpare av fastigheter. Tillgänglig och hjälpsam när man haft frågor och funderingar!

Stefan J
Köpte sitt hus med hjälp av Emma Skoog en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Skogstorp

Bra och trevligt bemötande och återkom på ett bra sätt med svar på de få frågor jag hade.

Krister L
Centralt

Ett varmt och vänligt bemötande från första kontakten, Emma är saklig, kunnig och korrekt, och jag hade någon udda fråga som hon snabbt fixade svar på. Helt klart levde Emma upp till och överträffade mina förväntningar och bostadsköpet gick smidigt utan några problem.

Holger S
Skogstorp

Emma är alltid trevlig, glad och lätt att prata med. Pedagogisk och låter oss tycka till, men vågar också komma med förslag och synpunkter. Det ger ett professionellt intryck. Smådetaljer som att vara behjälplig med råd till annan mäklare när vi köpte det nya. Ett helhetsintresse för vårt läge vid både köp o sälj. Att intressera sig för ev. köpare av vårat och deras försäljning och lägesrapport på den försäljningen gav oss trygghet i vår försäljning och kontraktutformning.

Eva S
Skogstorp

Duktig mäklare som sköter jobbet proffesionellt. Emma har en trevlig och ödmjuk attityd och har varit inlyssnande på våra önskemål under hela försäljningen av vårt hus och även kommit med bra tips när vi behövt det. Svarar snabbt och är alltid lätt att komma i kontakt med. Allt har fungerat perfekt från start till mål.

Nicklas A
Skogstorp

Öppen, lättillgänglig, jordnära och effektiv!

Pontus P
Torshälla

Emma var super bra, jätte trevlig och snabb/rak kommunikation.