Fastighetsbyrån Eskilstuna

Fastighetsbyrån Eskilstuna

• BadgeTwelveYears
2 303
4.7

Funderar du på att bosätta dig i Mälardalen? Välkommen till den stolta fristaden Eskilstuna! Här i norra Södermanland är det nära till storstaden med sina många arbetstillfällen, men du får också närheten till den vackra svenska naturen och den trevliga känslan av en mindre stad. Vi på Fastighetsbyrån kan den lokala bostadsmarknaden...

2303 omdömen om Fastighetsbyrån Eskilstuna

Sedan starten hos Reco 2013

Kalthum T
Köpte en tomt med hjälp av Daniel Toksoy en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Ostra

Utmärkt , trevlig bemötande , tydlig och noggrann.

Terece M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Toksoy en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Hällby

Väldigt bra samarbete. Förstod lägenheten jag skulle sälja och till vilken målgrupp den skulle säljas till. Gav väldigt tydliga och raka svar på div frågor jag hade, en super bra dialog alltså. Väldigt social och trevlig och gav mig mycket tips under vägens gång till försäljning. Haft många skratt med denna härliga mäklaren.

Josefine H
Torshälla

Supertrevligt bemötande, står för sitt ord! Höll kontakt under hela processen och vi skulle verkligen rekommendera honom till våra vänner som både vill köpa och sälja bostad! Guldstjärna till Daniel!

André J
Torshälla

Vi blev proffisionellt bemötta. Inga förväntningar alls då vi hade dåliga erfarenheter från tidigare Mäklare. Sammanfattningsvis; Bra koll, inte massa skitsnack, envis och arbetsam. Hörde av sig när han hade lovat det, alltså bra uppföljning. Totalt sätt 10 av 10.

Göran A
Sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Eskilstuna

Trevligt bemötande och bra återkoppling från köpares agerande vad gäller deras hinder för godkännade av köp.

Ann Marie S
Sveaplan

Trevlig och kunnig mäklare. Min förväntningar var att sälja lägenheten till bra pris och så fort som möjligt. Mäklaren var hjälpsam.

Emina J
Slagsta

Väldigt professionell och trevligt bemötande. Mäklaren svarade alltid snabbt i telefon och återkopplade vid frågor eller funderingar som vi hade. Förväntade oss en kunnig person och vi fick ännu mer, den trevligaste mäklare någonsin. Rekommenderar starkt!

Nathalie A
Köpte sitt hus med hjälp av Nina Ekberg en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Svista

Nina är en tillgänglig, personlig, lyhörd, vänlig, tillmötesgående mäklare med en enorm kunskap och kan ge vägledning till oss som köpare.

Rita Harriet Gunilla L
Glömsta

Daniel Toksoy är en mycket trevlig och tillmötesgående mäklare som man får förtroende för och så jobbar han snabbt, jag är mycket nöjd med honom. Rita Lindholm/

Ida M
Glömsta

Vårat första husköp och Daniel fick oss att känna oss väldigt trygga under hela processen från visning till kontraktsskrivning. Väldigt lyhörd och engagerad, mån om att alla parter ska vara nöjda.

Ingegerd O
Sålde sitt hus med hjälp av Nina Ekberg en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Glömsta

Trevlig bemötande kunnig och hjälpsam

Edvin M
Glömsta

Rak, och ärlig. Lätt att göra med och konstrar inte till saker utan underlättar kommunikation mellan köpare och säljare.

Lidya B
Centrum

Daniel var väldigt trevlig, lyhörd och tillgänglig genom hela processen. Rekommenderar varmt!

Holger S
Köpte sitt hus med hjälp av Nina Ekberg en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Skogstorp

Trevligt bemötande. Snabb och tydlig process.

Ingegerd O
Norr

Proffsig och väldigt trevlig och kunnig, tillmötesgående

Alicja N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emma Skoog en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Övre Nyfors

Jag blev bemött av en trevlig och kunnig person. Emma var väldigt engagerad och hjälpsam, svarade på alla mina frågor och funderingar som jag hade, lyssnade på mina tankar kring försäljningen vilket gjorde att jag fick stort förtroende för henne.

Ann-marie Anita W
Sålde sitt hus med hjälp av Emma Skoog en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Ekeby / Flacksta

Gott bemötande och hjälpsam :)

Madeleine H
Övre Nyfors

Vi kände oss trygga med Emma genom processen till köpet av vår lägenhet. Hon var bra att prata med och hon är en väldigt fin och ödmjuk person. Emma var väldigt hjälpsam när vi ville komma på visning av lägenheten en andra gång och hon fixade det till oss.

Hadassa M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Toksoy en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Norr

It was a very good experience. He showed us the apartment all the times we request for that. He was attentive and responded to all our calls.

Amanda H
Söder

Under själva säljprocessen var Emma toppen, trevlig, svarade snabbt, förmedlade bra och var ärlig och rak. Jag har tyvärr fått dröjande svar nu efter försäljningen vilket är synd och därför drar ned omdömet.

Anita G
Centrum

Mycket trevligt bemötande. Daniel arbetade hårt för att jag skulle få köpa den lgh jag var intresserad av. Nöjd till 100%. Kan verkligen rekommendera Daniel.

Mikael T
Köpte sitt hus med hjälp av Marcus Eriksson en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Grundby/Vallby

Trevlig och smidigt effektiv - mycket uppskattat!

Björn K
Sålde sitt hus med hjälp av Nina Ekberg en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Svista

Kanonbra jättetrevligt bemötande. Ja hon levde upp till mina förväntningar och bra bit över dom. Jättetrevlig, förklarade väl vilket gjorde att allt kändes tryckt och bra. Otroligt hjälp genom hela processen. Kan verkligen rekommendera henne.

Nikola L
Centrum

Väldigt bra. Öppen ärlig, artig.

Gunilla L
Sveaplan

Hej Jag är mycket nöjd med Daniel. En väldigt bra person. Han är lyhörd , hjälpsam och återkommer genast med svar om man har någon fråga. Den bästa mäklare jag har mött och jag har bytt bostad många gånger. Om någon av mina bekantar söker en mäklare kommer jag att rekommenderar honom. Gunilla

Dana F
Odlaren

Riktigt Imponerad av Daniels tålamod, ihärdighet och engagemang! Daniels förmåga att inge hopp, vägledning och förståelse har varit avgörande för mig som säljare att kunna ta beslut för att få till en affär som jag är trygg med. Tack för ditt genuina engagemang Daniel!

Peter T
Slagsta

Daniel är troligen Eskilstunas bästa mäklare. Driven, ambitiös, engagerad och extremt lyhörd för krav och önskemål, både från säljare och köpare. Daniel kör med öppna kort och transparens i dialogen så alla känner sig trygga i affären. Rekommenderar Daniel alla dagar i veckan!

Adrian K
Odlaren

Trevlig och hade bra svar på alla frågor!

Emil F
Norr

Jag blev bra bemött från start. Kändes verkligen som att Daniel jobbade för att båda parter skulle bli så nöjda med affären som möjligt!

Mary D
Köpte en tomt med hjälp av Daniel Toksoy en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Ostra

Mycket bra bemötande, trevlig, saklig och väldigt professionell. En glad och driven mäklare som fick oss att känna oss väldigt trygga i affären!

Naiel T
Slagsta

Jag vill tacka och tipsa väldigt mycket om Daniel. Han är en underbar kille som hjälper mycket för att få allt klart snabbt och smidigt. Tack Daniel för en underbar upplevelse med dig.

Lena T
Slagsta

Den bästa av dom bästa! Vi har köpt och sålt en del genom åren och Daniel är verkligen den bästa. Så genuin, målinriktad och alltid trevlig och tillgänglig. Utan tvekan våra varmaste rekommendationer om du vill ha din bostad såld till bäst pris och med maximal service!

Liz Emelie H
Norra Munktellstaden

Proffs! Förmåga att på en avslappnat och genuint sätt guida genom en trygg affär

Arvid N
Norra Munktellstaden

Jag vill verkligen tacka Daniel för hans fantastiska arbete och engagemang under hela processen. Daniel har varit mycket professionell och hjälpsam, och jag uppskattar verkligen all den tid och energi han har lagt ner för att hjälpa mig att hitta mitt drömhem. Rekommenderar Daniel starkt!

Lisette Marie E
Borsökna

Fick ett gott intryck av Daniel direkt från första mötet. Under hela processen var han sedan lyhörd, strukturerad och informativ. Daniel har en väldigt omtänksam sida som vi uppskattade mycket. Kan varmt rekommendera.

Charlotte K
Sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Kjula

Bra kommunikation. Hjälpte till både vid hus försäljning samt vårt köp av lägenhet, så vi fick bättre villkor som passade oss.

Rolf T
Sålde sitt hus med hjälp av Marcus Eriksson en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Torshälla

Marcus har varit väldigt proffsig i sin roll som mäklare och fixat allt på bästa sätt.

Jan-Erik L
Torshälla

Trevlig kunnig vet vad han pratar om

Åsa Maria H
Snopptorp

Trevlig, kunnig, glad och alltid lätt att få tag i

Ravichandra M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Marcus Eriksson en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Hällby

I wanted to take a moment to share my thoughts and feedback regarding the recent experience I had working with you on öknavägen 75A . Professionalism: I was impressed by your level of professionalism throughout the process. You were prompt, courteous, and communicated effectively. Expert Knowledge: Your knowledge of the market and properties available in my price range was extremely helpful. I felt confident in the guidance you provided, which helped me make informed decisions. Personalized Service: I appreciated...

Yusuf T
Borsökna

Jag är väldigt nöjd med Daniel Toksoys arbete! Från första kontakten till avslutad affär har han varit professionell, lyhörd och engagerad. Han är kunnig, lätt att kommunicera med och gör alltid det lilla extra för sina kunder. Rekommenderas varmt till alla som söker en pålitlig och skicklig mäklare!

Johan Rolf Eugene E
Borsökna

Daniel uppförde sig professionellt hela vägen. Lyssnade på mina idéer och agerade bollplank åt båda håll. Duktig på att hela tiden hålla mig uppdaterad och hade smidiga sätt att bibehålla kontakten. Viktigt detalj är att han är lyhörd och lyssnar på områden som han vill förstå fullt ut. Har bra koll på alla detaljer. Kommer garanterat anlita Daniel som mäklare igen när jag fixat mitt andra hus.

Elinor P
Järntorget

Väldigt hjälpsam och lyssnar noga på vilka behov man har som kund. Rekommenderas varmt.

Kanan Salam K
Östermalm

Engagerad och följsam, lyssnar på säljaren och ger goda råd.

Lorraine P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nina Ekberg en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Norr

Hon hade verkligen tålamod eftersom jag befinner mig i Usa just nu och min dotter skulle hjälpa mig köpa en lägenhet. Allt är nytt för mig angående att använda elektronisk och app. Det var inte så när jag köpte sist.

Ella H
Norra Munktellstaden

Jag är nöjd med mäklaren, trevlig och kunnig

Mats Fredric L
Centrum

Daniel har under hela processen varit lyhörd samt återkopplat snabbt och smidigt.

Glenn E
Köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Eskilstuna

Väldigt bra vi var inte anonyma där, som andra visningar vi varit på. Vi hade väl mest förväntningar på huset inte på mäklaren .Mäklaren verkade vara väldigt serviceinriktad, vi fick svar på allt vi , mäklaren var verkligen påläst.

Maria P
Tunavallen

Fint bemötande och samverkan med min mäklare för att både sälj och köp skulle gå i lås samtidigt på ett för mig smidigt sätt.

Tina B
Hällby

Med ett otroligt engagemang, tillgänglighet, god service och stor kunskap inom sitt område har Daniel överträffat mina förväntningar på alla sätt. Jag är oerhört tacksam och kommer använda mig av Daniel om jag behöver vid fler tillfällen. Rekommenderas varmt!