Nina Ekberg

Nina Ekberg

Nina Ekberg är mäklare på Fastighetsbyrån Eskilstuna

Nina Ekberg har varit registrerad mäklare sedan 2019-12. Nina Ekberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-05 och har fått 84 omdömen med ett betyg på 4.9. Nina Ekberg har haft 77 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

84 omdömen om Nina Ekberg

Sedan starten hos Reco 2023
Nathalie A
Köpte sitt hus med hjälp av Nina Ekberg en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Svista

Nina är en tillgänglig, personlig, lyhörd, vänlig, tillmötesgående mäklare med en enorm kunskap och kan ge vägledning till oss som köpare.

Ingegerd O
Glömsta

Trevlig bemötande kunnig och hjälpsam

Holger S
Köpte sitt hus med hjälp av Nina Ekberg en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Skogstorp

Trevligt bemötande. Snabb och tydlig process.

Björn K
Svista

Kanonbra jättetrevligt bemötande. Ja hon levde upp till mina förväntningar och bra bit över dom. Jättetrevlig, förklarade väl vilket gjorde att allt kändes tryckt och bra. Otroligt hjälp genom hela processen. Kan verkligen rekommendera henne.

Lorraine P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nina Ekberg en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Norr

Hon hade verkligen tålamod eftersom jag befinner mig i Usa just nu och min dotter skulle hjälpa mig köpa en lägenhet. Allt är nytt för mig angående att använda elektronisk och app. Det var inte så när jag köpte sist.

Ella H
Norra Munktellstaden

Jag är nöjd med mäklaren, trevlig och kunnig

Maria P
Tunavallen

Fint bemötande och samverkan med min mäklare för att både sälj och köp skulle gå i lås samtidigt på ett för mig smidigt sätt.

Kevin L
Norra Munktellstaden

Smidig och snabb process! Gör det tydligt för en som aldrig köpt lägenhet innan. Svarar snabbt och är hjälpsam.

Mikaela W
Odlaren

Vi både köpte och sålde bostad med Nina och tack vare henne kände vi oss trygga genom hela processen. Hela försäljningen gick snabbt. Hon ser och tar hand om alla personer som är involverade i affären, vilket gjorde att man kände sig väldigt trygg och lugn.

Lars Tomas S
Kjula

Ärlig och rak i all kommunikation, ex om vad som kan vara eventuella problem med fastigheten vid försäljningen mm. Tar sig tid att svara på frågor och funderingar på ett genuint sätt. lätt att få kontakt med henne.