Trevlig, lätttillgänglig, gjorde sitt bästa, pålitlig.
Nina Ekberg
Nina Ekberg är mäklare på Fastighetsbyrån Eskilstuna
.Nina Ekberg har varit registrerad mäklare sedan 2019-12. Nina Ekberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-05 och har fått 74 omdömen med ett betyg på 4.9. Nina Ekberg har haft 79 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
74 omdömen om Nina Ekberg
Nina var trygg, lugn och engagerad i mitt bostadsköp. Hon förklarade även pedagogiskt om de olika momenten i bostadsköpsprocessen, vilket gjorde det enkelt att förstå och hänga med. Kan varmt rekommenderas!
Trevligt bemötande genom hela processen. Nina var intresserad av våra behov och höll oss uppdaterade genom hela köpprocessen. .
Nina är en proffsig och serviceinriktad mäklare med stor erfarenhet och skinn på näsan. Hon genomför sitt uppdrag på ett utmärkt sätt. Kan varmt rekommenderas!
Min erfarenhet av att arbeta med Nina Ekberg var mycket positiv. Från första kontakten visade du stort engagemang och professionalism. Nina var alltid tillgänglig för frågor och lyssnade noga på mina önskemål och behov i mitt bostadssökande och jag uppskattade särskilt hennes djupa kunskap om marknaden och hennes förmåga att ge insikter i olika delar av Eskilstuna. Jag förberedde noggrant erbjudandena och såg till att jag hade all relevant information innan jag fattade mitt beslut. Nina var också mycket tydlig i sin kommunikation,...
Ninas bemötande och professionalism: Jag upplevde att mäklaren bemötte mig med hög professionalism och stor empati genom hela köpprocessen. Hon var lyhörd för mina behov och visade alltid ett genuint engagemang för att hitta den bästa lösningen för mig. Med sitt trevliga och respektfulla sätt skapade hon en trygg och öppen kommunikation, vilket gjorde att jag kände mig väl omhändertagen och sedd i varje steg. Mina förväntningar och upplevelse: Nina överträffade mina förväntningar genom att inte bara förse mig med...
Vänlig, korrekt och proffsig. Ingav trygghet. Lite tips och råd om närområdet som jag uppskattar mycket, det gjorde hon lugnt och intresserat och gav sig tid med detta
Trevligt mottagande, fick snabbt komma på en andra visning. Jag har tidigare bott i den lägenheten, så det kändes lite som att komma hem. En bra mäklare. ⭐️
Väldigt trevligt bemötande av Nina som visar engagemang och intresse för båda säljaren och köparen. Mina förväntningar på en mäklare har alltid varit ärlighet och kunskap om bostad, samt att besvara funderingar och frågor som uppstår vid osäkerhet. Det gjorde Nina väldigt bra. Fick bra upplevelse av Nina och fastighetsbyrån!
Nina är en trevlig och kunnig person,som med ett bra bemötande förvaltade mina förväntningar på bästa sätt. Nina var noggrann och tydlig, jag kände mej trygg.