Mycket professionell, trevlig och flexibel. Mycket bra och tillförlitlig i medlandet mellan köpare och säljare. Påläst och informativ. Kändes väldigt tryggt med honom som mäklare.
Ludwig Gullberg
Ludwig Gullberg är mäklare på Fastighetsbyrån Eskilstuna
.Ludwig Gullberg har varit registrerad mäklare sedan 2018-01. Ludwig Gullberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-04 och har fått 24 omdömen med ett betyg på 4.7. Ludwig Gullberg har haft 30 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
24 omdömen om Ludwig Gullberg
Proffesionellt och mkt trevligt bemötande. Hjälpsam och tydligt förklarande vid våra frågor och stöttning vid vägledning.
En riktig stjärna, smidig duktig och trevlig
Ludwig är väldigt påläst och kunnig, han återkopplar direkt och jag kände mig trygg genom hela affären. Jag rekommenderar honom varmt.
Mycket engagerad, kunnig och trevlig mäklare. Dessutom bra på att hålla kontakt
Ludwig är proffsig, trevlig och lätt att ha och göra med. Vi fick väldigt bra svar på alla frågor vi hade och möjlighet att gå på en extravisning, så vi är väldigt nöjda. Ludwig är en otroligt kunnig mäklare, högsta betyg från oss!
Vi uppfattar att Ludwig är en väldigt professionell och engagerad mäklare. Han inger ett lugn, snabb på att återkoppla, resonerande och lyssnar på kunden, alltid trevlig och vänlig i sitt sätt.Alltid ett nöje att träffa honom. Sammanfattningsvis är vi väldigt nöjda hittills med Ludwigs uppdrag. Kommer absolut att rekommendera Ludwig som mäklare till andra.
Ludwig har ett vänlig bemötande och har alltid tid för alla frågor som vi har haft inför köpet.
Trevligt och proffsigt bemötande. Kunnig, förklarar tydligt.
Saklig vid presentationen av lägenheten. Hjälpte till att jag fick se en annan lägenhet vid samma tillfälle för att kunna jämföra. Upplevde att han ansträngde sig för att vi skulle få så bra villkor som möjligt vid köpet av lägenheten.