Mycket kunnig och hjälpsam,löste de uppkommna problemen på bästa sätt.
Mattias Augustsson
Mattias Augustsson är mäklare på Fastighetsbyrån Falun
.Mattias Augustsson har varit registrerad mäklare sedan 2017-08. Mattias Augustsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-07 och har fått 255 omdömen med ett betyg på 4.8. Mattias Augustsson har haft 59 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
255 omdömen om Mattias Augustsson
Mattias Augustsson är jättebra och mycket hjälp att svara på frågor och ta hänsyn
Jag upplever Mattias som social, kunnig och med bra koll på marknaden i Falun. Tycker dock att processen från signerat förmedlingsavtal till fotografering, och efterföljande visning var för långsam (2 arbetsveckor). Samt att mitt förslag om att hålla mer än 1 visning inte hörsammades.
Mattias visar alltid ett mycket professionellt och vänligt bemötande. Mattias skötte annonseringen och uppdateringar av annonsen på ett mycket bra sätt. Jag kände mig alltid välinformerad om försäljningsprocessen. Jag uppfattade Mattias som en bra länk mellan mig och dem som var intresserade av lägenheten.
Trevlig, rak och kunnig Svarar alltid när man kontaktar honom Vi är mycket nöjda.
Mattias har på ett utomordentligt förträffligt sätt skött min försäljning.Både seriös o trevlig.Han får en 10a av 10 möjliga.
Mattias var engagerad och höll mig underrättad hela tiden !
Både bemötandet och hanteringen av försäljningen har varit utmärkt.
Proffsigt o Trevligt bemötande. Har vara beröm att ge..
Bara bra! Trevlig mäklare och smidigt köp av bostad. Snabb på återkoppling vid funderingar. Rekommenderas!