Mattias Augustsson

Mattias Augustsson

Mattias Augustsson är mäklare på Fastighetsbyrån Falun

Mattias Augustsson har varit registrerad mäklare sedan 2017-08. Mattias Augustsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-07 och har fått 268 omdömen med ett betyg på 4.8. Mattias Augustsson har haft 72 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 91% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

268 omdömen om Mattias Augustsson

Sedan starten hos Reco 2019
Lucas A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mattias Augustsson en del av Fastighetsbyrån Falun
Haga

Snabbt, smidig och enkel. Bra från start!

Erica L
Sålde sitt hus med hjälp av Mattias Augustsson en del av Fastighetsbyrån Falun
Galgberget

Trygg och tillgänglig med öga för både kund och säljare!

Magnus E
Köpte sitt hus med hjälp av Mattias Augustsson en del av Fastighetsbyrån Falun
Galgberget

Lugn och stabil. Ej påträngande och "säljig"

Jim A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mattias Augustsson en del av Fastighetsbyrån Falun
Sundborn

Mycket bra bemötande, affären har gått enkelt och smidigt. Kunskapen om marknaden, det personliga bemötandet och lusten att sälja gör att jag rekommenderar mäklaren.

Christian A
Övre Norslund

Trevlig, hjälpsam, tillgänglig

Jannika B
Britsarvet

Trevlig, hjälpsam. Avtalat köpmöte dock blev försenat pga att Mattias inte kom i tid. Byrån var låst så vi kom inte in. Han kanske kunde ha ringt och sagt att han blev försenad. Något irriterad stämning

Sophie R
Övre Norslund

Lugn och trevlig mäklare som visade flera lägenheter för oss innan vi hittade den som passade oss.

Margreth B
Herrhagen

Allt bra, snabb, medgörlig, trevlig, hjälpsam

Andreas A
Herrhagen

Professionell mäklare med bra energi och approach. Tydliga veckovisa uppföljningar av antalet klick på internet och bra kommunikation kring planer på visningar av bostaden. Positiv attityd hela vägen och ett slutpris som hamnade nära det förväntade.

Madelene N
Centrum

Mattias har ett professionellt och vänligt bemötande. Han var alltid tillgänglig för frågor och funderingar. Hans erfarenhet och kunskap bidrog till att vi kunde sälja våran bostad snabbt.