Han bodde nära vårt objekt och var väldigt servieminded.
Fastighetsbyrån Falun
Välkommen till Fastighetsbyrån i Falun! Här har vi funnits sedan 1960-talet och tack vare vår mångåriga erfarenhet, det lokala nätverk vi byggt upp och vårt samarbete med banken kan vi ge dig goda förutsättningar till en lyckad och trygg bostadsaffär. Falun är en idyllisk småstad med mycket historia. Här finns också många...
954 omdömen om Fastighetsbyrån Falun
Sedan starten hos Reco 2013
Han har tagit sig tid att försöka sälja även på obekväma tider, och det uppskattas av oss. Han har hjälpt oss praktiskt då vi bor långt bort.
Mycket kunnig och hjälpsam,löste de uppkommna problemen på bästa sätt.
Mattias Augustsson är jättebra och mycket hjälp att svara på frågor och ta hänsyn
Jag upplever Mattias som social, kunnig och med bra koll på marknaden i Falun. Tycker dock att processen från signerat förmedlingsavtal till fotografering, och efterföljande visning var för långsam (2 arbetsveckor). Samt att mitt förslag om att hålla mer än 1 visning inte hörsammades.
Väldigt engagerad och tillgänglig, har en ärlig och skön approach.
Mattias visar alltid ett mycket professionellt och vänligt bemötande. Mattias skötte annonseringen och uppdateringar av annonsen på ett mycket bra sätt. Jag kände mig alltid välinformerad om försäljningsprocessen. Jag uppfattade Mattias som en bra länk mellan mig och dem som var intresserade av lägenheten.
Trevlig, rak och kunnig Svarar alltid när man kontaktar honom Vi är mycket nöjda.
Mattias har på ett utomordentligt förträffligt sätt skött min försäljning.Både seriös o trevlig.Han får en 10a av 10 möjliga.
Mattias var engagerad och höll mig underrättad hela tiden !
Väldigt engagerad, ärlig och professionell. Jordnära och lyhörd. Mkt nöjd.
Väldigt jordnära, varm, kunnig, uppriktigt och professionell. Det bästa mäklaren man kan ha. Jag är mycket nöjd med Monicas jobb.
Lyhörd, tar initiativ, hjälpsam, drivande
Supertrevlig, personlig utan maneer, så fin att ha å göra med!
Jag har fått ett bra bemötande från första kontakten. Mattias har varit tillgänglig - kontaktbar - och gett snabba återkopplingar. Vidare har jag fått intrycket att han arbetar professionellt och är noggrann med alla detaljer som en fastighetsaffär innefattar. Tryggt och bra hela vägen.
Trevlig, personlig, professionell bemötande
Både bemötandet och hanteringen av försäljningen har varit utmärkt.
Proffsigt o Trevligt bemötande. Har vara beröm att ge..
Bara bra! Trevlig mäklare och smidigt köp av bostad. Snabb på återkoppling vid funderingar. Rekommenderas!
Allt fungerade perfekt, inget att klaga på
Trevlig och lättsam. Kändes engagerad. Mkt nöjd med Mattias i samband med försäljning av vår lägenhet.
Valdes utifrån den goda statistiken han uppvisade. Visade sig att han tog sig tid och var engagerad. När annonsen lockade många på visning ordnade han med en extra öppen visning. Lugn och känns trygg.
Trevlig, hjälpsam, kunnig och alltid tillgänglig.
Trevligt bemötande och väldigt professionell i sin roll!! Vi både sålde och köpte med henne som mäklare. Ska vi nån gång sälja igen så kommer vi anlita henne då med!! Hon får 10/10
Har haft kontakt med Gustav vid två olika försäljningar och har fått mina förväntningar mötta båda gångerna. Han var dock inte på plats utan lät en av sina kollegor hantera försäljningen av huset. Den gick dock väldigt bra! Jag är nöjd!
Vi blev jättefint bemött av Monica. Jättesnäll och professionell mäklare. Hela försäljningen gick bra och smidigt. Monica rekommenderas varmt :)
Trevlig, tillmötesgående och väldigt serviceinriktad !! Vi både köpte och sålde genom Monica Kan varmt rekommenderas
Mycket gott omdöme, kunnig, pedagogisk och gott tålamod, behjälplig vid behov. Mycket trevligt bemötande och tillgänglighet för bevarande av de frågor jag hade. Mycket lämplig för sin uppgift. En toppenkille!!
Bra kommunikation och informerar direkt ifall det skulle vara några "konstigheter". Lätt tillgänglig och trevlig 👍🫶
Mattias har tagit hand om hela processen på ett väldigt proffsigt sätt. Vi var väldigt nöjda med den kontakt vi hade genomgående och frågor/funderingar vi hade bemötes väl. Vi kan gott rekommendera Mattias!
Inget lätt uppdrag för Monica. Dalande bostadsmarknad och som uppdragsgivare en "Italienare" med en helt annan uppfattning om hur en försäljning går till. Hos oss prutar man ner istället för att buda upp. Hon klarade det galant med tålamod och diplomati och det allra viktigaste, respekt för alla känslor som ligger i ett hus. Tack Monica
Trevligt bemötande! Lätt att göra affärer med! Snabb och smidig hantering av affären.
Vänlig, klar och tydlig, hjälpsam, professionell, förtroendeingivande.
Enkelt och smidigt köp genom Mattias.
Extremt trevlig mäklare som snabbt kunde fixa iordning en mängd av fastigheter som det var visningar på. Fick snabbt kontakt och fanns tillgänglig när man behövde svar på eventuella frågor, hade god och snabb kontakt med alla parterna och kunde skickligt slutföra affären. Exceptionellt bra mäklare!
Jag vill ge ett mycket positivt betyg till Mattias. Han var mycket engagerad, kunnig, professionell och trevlig.
Mattias har bemött oss på bästa sätt! Noggrann, tydlig, kunnig och mycket trevlig. Mvh Jeanette Oskarsson
Vi köpte lägenheten genom Mattias så vi hade redan en relation till honom, vilken från början varit mycket bra. Han är trevlig, påläst om marknaden och känns väldigt effektiv. Försäljningen gick väldigt fort och Mattias sydde ihop en lösning för köparen som var i tidsnöd och fixade en exklusiv visning för kunden av vår lägenhet. Vi är mycket nöjda.
Mikaela är en varm och trevlig person, hon är lättpratad och inger förtroende. Hennes förmåga att snabbt uppfatta vad man funderar på och ge korrekta och utförliga upplysningar gör att man inte tvekar att fråga om både stort och smått kring husförsäljning. Mikaela återkopplar alltid om man sökt henne och är alltid noga med att avsluta samtalen på ett trevligt sätt. Som kund känner man sig helt trygg att allt blir rätt när man får hjälp av Mikaela, som visar prov på stor kunnighet.
Högsta betyg! Trevlig, lyssnade på oss och informerade oss löpande under hela processen.
Bara positiv. Mattias har varit serviceinriktad. Proffsig men också personligt. Det kändes tryggt och bra!
Vår första kontakt med Gustav var effektiv och ordentlig. Han fixade snabbt så att vi kunde komma på visning eftersom vi missade den första. Han svarade på våra funderingar över sms dygnets alla timmar så vi snabbt kunde komma till ett beslut. När vi pratade med honom om fastigheten så var han rak och tydlig i all information och om potentiella problem med den. Eftersom vi ej hade erfarenhet av husköp tidigare så var vi rädda att vi inte skulle förstå mycket av det som hände men det blev inga problem för Gustav förklarade...
Trevlig, saklig, kunnig och flexibel. Tillgänglig, svarar alltid och om inte så hör han alltid av sig inom kort.
Trevlig, positiv, kunnig och engagerad. Krånglar inte till det. Har svarat snabbt när jag haft funderingar. Har inget att klaga på utan är supernöjd!
Bra och tydlig kommunikation. Trevligt bemötande.
Vi har haft flera kontakter och alltid har Monica gett ett varmt och kunnigt intryck. Visar objekt på ett bra sätt utan att vara påträngande.
Monica har under hela förloppet svarat och hjälpt oss med våra frågor. Det har känts tryggt då vi är förstagångsköpare.
Vi blev positivt bemötta och fick bra kontakt från början med Mikaela. Hon levde upp till våra förväntningar och vi är nöjda med resultatet.
Kunnig, trevlig, engagerad. Tio poäng av tio möjliga!
Monica var/är otroligt professionell. Hon förklarade alla turer på ett förståeligt sätt och informerade kontinuerligt genom hela processen. Kan varmt rekommendera henne.