Proffesionellt, väldigt trevligt och målinriktad
Monica Sahlin
Monica Sahlin är mäklare på Fastighetsbyrån Falun
.Monica Sahlin har varit registrerad mäklare sedan 2020-07. Monica Sahlin har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-10 och har fått 155 omdömen med ett betyg på 4.7. Monica Sahlin har haft 45 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
155 omdömen om Monica Sahlin
Har inte haft äran att få träffa Monica. Det är min son och sonhustru som hade kontakten. Enligt dem var hon bra.
Enkel att ha och göra med. Lättsam och proffsigt i sin roll. Mycket bra mäklare
Vi fick en flexibel tid för en husvisning som passade våra arbetstider. Mäklaren Monica Sahlin hade förståelse för kundspecifika detaljer. Vår köpeprocess gick smidigt.
Möte med Monica Sahlin var väldigt bra, bra och snabbt kontakt alltid haft även över röda dagar som vi uppskatade mycket!
Monica är korrekt på ett behagligt sätt, pratar ett (språk) så att en lekman förstår. Monica möter personer/folk på ett bra samt förtroendeingivande sätt.
Monica är lyhörd, positiv och effektiv. Vi är supernöjda och tacksamma!
- Bra bemötande - Att vara hjälpsam vid eventuellt köp, Monica levde upp till de förväntningarna bra. - Vi tycker att Monica var glad och positiv och gav oss ett bra bemötande och var väldigt hjälpsam.
Monica lotsade oss genom processen klokt och varsamt.
Öppen och välkomnande. Hög närvaro och kompetent.